reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

My to lubimy sobie wmawiać te objawy, ja co chwilę czytam fora, nie potrzebnie i mam już tak głowę zlasowaną i przez to spać nie mogłam do 3... I przez to że tak myślę to się pewnie nie uda :(
To prawda. Ja już się nie nakręcam bo później jest gorszy zawód. Tak było ostatnio za wcześnie robienie bety i na wizytę do gin. Czasem myślę ze gdybym nie poszła i nie robiła tych badań to bym nie wiedziała ze zaszłam, tylko myślała ze dostałam spóźnioną @ . 😪
A Ty ile dni jesteś już po? Który to miesiąc Waszych starań? Zrob jutro test na spokojnie i bądź cierpliwa. Czekanie jest najgorsze, ale dasz radę

reklama
Po poronieniu pierwszy cykl, pierwsza ciaza wyszła od razu I myślałam że tu tak samo wyjdzie, dizisja powinna być @ i pewnie przyjdzie, bo boli mnie jak na @, wiec nie robię już sobie nadziei... Muszę przestać o tym myśleć i po prostu kochać sie z chłopakiem jak tylko będziemy mieć ochotę, bo ja nie wytrzymam psychicznie. Dam znać jak przyjdzie @, buziaki
To prawda. Ja już się nie nakręcam bo później jest gorszy zawód. Tak było ostatnio za wcześnie robienie bety i na wizytę do gin. Czasem myślę ze gdybym nie poszła i nie robiła tych badań to bym nie wiedziała ze zaszłam, tylko myślała ze dostałam spóźnioną @ . [emoji25]
A Ty ile dni jesteś już po? Który to miesiąc Waszych starań? Zrob jutro test na spokojnie i bądź cierpliwa. Czekanie jest najgorsze, ale dasz radę

Po poronieniu pierwszy cykl, pierwsza ciaza wyszła od razu I myślałam że tu tak samo wyjdzie, dizisja powinna być @ i pewnie przyjdzie, bo boli mnie jak na @, wiec nie robię już sobie nadziei... Muszę przestać o tym myśleć i po prostu kochać sie z chłopakiem jak tylko będziemy mieć ochotę, bo ja nie wytrzymam psychicznie. Dam znać jak przyjdzie @, buziaki
Ja tak samo jestem w pierwszym cyklu po poronieniu. Wiem co czujesz życzę Ci jak najlepiej 🤗

@Domi9534 daj jutro znać co z tymi testami.
Nie zawracaj sobie już tym głowy. Może zajmij czymś głowe? Może jakaś dobra książka, film? Coś co lubisz ? :)

Kupiłam test, czas się czymś zająć i jakoś wytrzymać do rana.
Może zrobię sobie dzisiaj homespa na twarz?
Jakie macie plany na dziś?

reklama
hej dziewczyny :) jestem tu nowa.
Z mężem staramy się o 3 maleństwo 🥰 mam 2 synków o pierwszego staralismy się 2 lata , A o drugiego 1,5 roku.
W tym miesiącu zaczęliśmy się starać o kolejne. okres mam dostać w niedzielę. robiłam dziś test z krwi i negatywny :( A od owulacji ciągle mnie jajnik boli czego nigdy nie miałam i ogólnie tak dziwnie się czuje od jakiegoś czasu . Nie chce sobie wmawiać niczego ale wiecie jak to jest 😁
To jak Cię tak jajnik boli to moze warto zbadac hormony? Mnie tak bolal i poszłam do ginekologa a okazało sie ze prolaktyna zaburzona i owualcja z tego powodu też moze wcale sie nie odbywać mimo pozytywnych testów owulacyjnych.

Do góry