No coś tyAle chyba idzie @...poszłam zrobić siusiu i mam taki brązowy śluz więc chyba się zaczyna:-(
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Tak bardzo trzymałam kciuki za ciebie
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś tyAle chyba idzie @...poszłam zrobić siusiu i mam taki brązowy śluz więc chyba się zaczyna:-(
No coś ty [emoji53] a to menda jedna, jednak przyszła @..... I co zamierzasz zrobić? Rano powtarzasz test? Może kup test z innej firmy?
Tak bardzo trzymałam kciuki za ciebie [emoji110]
Oszaleje na prawdęprzy zagniezdzeniu też może być plamienie [emoji16]
będę trzymać kciuki żeby to było to [emoji7]
Myślę że warto powtórzyć jutro rano test. Może kup z dwa albo trzy z różnych firm?Kochana nie rozumiem już sama poszłam znowu zobaczyć czy mam jakiś śluz a tu biały!!! Zwariuje zaraz... Pójdę kupić nowy I jak dzisija nie przyjdzie @ to jutro zrobię znowu
Myślę że warto powtórzyć jutro rano test. Może kup z dwa albo trzy z różnych firm?
A jak to nie pomoże to może beta?
Czyli jutro rano będziemy się razem testować. Bo ja póki co nie mam @
Kochana nie płacz. Przecież jeszcze nic nie wiadomo. Obserwuj swoje plamienie. Pamiętaj co by się nie stało jesteśmy z TobąOk kupię z różnych firm... Piersi mnie nie bolą ale czuję jakby były większe. Ja normalnie ryczę już, ręce mi się trzęsą.... Żeby nie przyszła ta paskudna @ [emoji17]
Kochana ale to w dzień miesiączki też się zagnieżdża? Oszaleje na prawdęspać nie mogłam no czekałam na to żeby zrobić ten test obudziłam się o 6 poszłam zrobić a tu test nie działa.....
Kochana nie płacz. Przecież jeszcze nic nie wiadomo. Obserwuj swoje plamienie. Pamiętaj co by się nie stało jesteśmy z Tobąna nas możesz liczyć
Moja znajoma ze szkoły właśnie tak miała. Myślała, że to @ testy wychodzimy jej negatywnie a jednak była w ciąży.... Ale to raczej rzadsze przypadki takie jak ona...może tak być , bo dużo razy jest tak, że kobiety mylą okres z zagniezdzeniem się dzidzi![]()
Kochana moja! Nic się nie łam! Uda się, zobaczysz. Zajmij czymś głowę, może zakupy?Ok kupię z różnych firm... Piersi mnie nie bolą ale czuję jakby były większe. Ja normalnie ryczę już, ręce mi się trzęsą.... Żeby nie przyszła ta paskudna @ [emoji17]