reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

reklama
Kochana nie rozumiem już sama poszłam znowu zobaczyć czy mam jakiś śluz a tu biały!!! Zwariuje zaraz... Pójdę kupić nowy I jak dzisija nie przyjdzie @ to jutro zrobię znowu
No coś ty [emoji53] a to menda jedna, jednak przyszła @..... I co zamierzasz zrobić? Rano powtarzasz test? Może kup test z innej firmy?
Tak bardzo trzymałam kciuki za ciebie [emoji110]

Kochana ale to w dzień miesiączki też się zagnieżdża?
przy zagniezdzeniu też może być plamienie [emoji16]
będę trzymać kciuki żeby to było to [emoji7]
Oszaleje na prawdę :( spać nie mogłam no czekałam na to żeby zrobić ten test obudziłam się o 6 poszłam zrobić a tu test nie działa.....

Kochana nie rozumiem już sama poszłam znowu zobaczyć czy mam jakiś śluz a tu biały!!! Zwariuje zaraz... Pójdę kupić nowy I jak dzisija nie przyjdzie @ to jutro zrobię znowu
Myślę że warto powtórzyć jutro rano test. Może kup z dwa albo trzy z różnych firm?
A jak to nie pomoże to może beta?
Czyli jutro rano będziemy się razem testować. Bo ja póki co nie mam @

Ok kupię z różnych firm... Piersi mnie nie bolą ale czuję jakby były większe. Ja normalnie ryczę już, ręce mi się trzęsą.... Żeby nie przyszła ta paskudna @ [emoji17]
Myślę że warto powtórzyć jutro rano test. Może kup z dwa albo trzy z różnych firm?
A jak to nie pomoże to może beta?
Czyli jutro rano będziemy się razem testować. Bo ja póki co nie mam @

Ok kupię z różnych firm... Piersi mnie nie bolą ale czuję jakby były większe. Ja normalnie ryczę już, ręce mi się trzęsą.... Żeby nie przyszła ta paskudna @ [emoji17]
Kochana nie płacz. Przecież jeszcze nic nie wiadomo. Obserwuj swoje plamienie. Pamiętaj co by się nie stało jesteśmy z Tobą 💪 na nas możesz liczyć

Kochana ale to w dzień miesiączki też się zagnieżdża? Oszaleje na prawdę :( spać nie mogłam no czekałam na to żeby zrobić ten test obudziłam się o 6 poszłam zrobić a tu test nie działa.....

może tak być , bo dużo razy jest tak, że kobiety mylą okres z zagniezdzeniem się dzidzi :)

reklama
Do góry