shirleyka+2
Aktywna w BB
Paula dziękuję :-) Po prostu zdaję sobie sprawę, że nikt nie ma lekko ;-) i słuchanie ciągle czyichś żalów może być strasznie irytujące. Ale baaaardzo się cieszę, że Was mam i że zawsze możemy na siebie liczyć Zresztą, co to jest użalanie nad sobą, to Wam dopiero pokażę, jak już Łukasz do spółki z Wiercipiętkiem pokażą mi, co to znaczy braterstwo rok po roku
Swoją drogą, jak to dziwnie brzmi, że będziemy już zawsze we czwórkę... dopiero co się staraliśmy o Łukasza, a tu już takie historie
Mag Tobie też pięknie dziękuję za priorytetowe potraktowanie Co do cewnika to mam uraz, bo chociaż zakładali mi go już w znieczuleniu, to pamiętam dobrze, że po zdjęciu (a przecież zdjęcie to już naprawdę pestka) bolało mnie dłużej niż rana Dlatego zakładanie na żywo wydaje mi się czymś najbardziej na świecie makabrycznym Ale postaram się Ci zaufać i zdać się na wrodzoną delikatność Personelu Medycznego ;-)
Relaksuję się jak mogę, obecnie mlekiem czekoladowym
Torba czeka, tylko gdzieś posiałam książeczkę ubezpieczeniową
Swoją drogą, jak to dziwnie brzmi, że będziemy już zawsze we czwórkę... dopiero co się staraliśmy o Łukasza, a tu już takie historie
Mag Tobie też pięknie dziękuję za priorytetowe potraktowanie Co do cewnika to mam uraz, bo chociaż zakładali mi go już w znieczuleniu, to pamiętam dobrze, że po zdjęciu (a przecież zdjęcie to już naprawdę pestka) bolało mnie dłużej niż rana Dlatego zakładanie na żywo wydaje mi się czymś najbardziej na świecie makabrycznym Ale postaram się Ci zaufać i zdać się na wrodzoną delikatność Personelu Medycznego ;-)
Relaksuję się jak mogę, obecnie mlekiem czekoladowym
Torba czeka, tylko gdzieś posiałam książeczkę ubezpieczeniową