Hejka!
Junonko super tekst o dzierganiu serwetek ;D Od razu mi się zęby wysuszyły.
Szczerze współczuję remontu, ale jak to remont kiedyś się skończy i mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektów.
Oli wcale nie mała jest, Szymek jest 4 cm krótszy. Komentarze pań z poczekalni pozostawię bez komentarza.
MagW ja też szczerze nie lubię soku buraczanego i Szymek odziedziczył po mnie tą awersję.
Mondzi, Evik super fotki wkleiłyście!
Mondzi brak wody w taki upał to faktycznie nic fajnego.
Surowej kukurydzy bym Szymkowi nie dała- działa moczopędnie, a właściwie to może nawet odwodnić, a w taka pogodę bym na pewno nie ryzykowała.
Agast dzięki za informację, szkoda, że nie w Krakowie...
Mongea bociek doleci do Was, nic się nie martw. Mój bociek błądził 10 miesięcy zanim trafił na miejsce.
Frotko buziaki dla Totulka, a dla Ciebie przytulki żeby marudzenie ustało w końcu.
Nenyah Szymek nie był jeszcze chory(tfu tfu), ale na pewno byłabym zdezorientowana i nie do końca wiedziałabym co robić.
Zdrówka dla Natiego życzę!
Komplementy/komentarze na temat kształtu główki.
Już wiele razy słyszałam, że Szymek ma taką ładną, kształtną główkę.
Nie mam pojęcia o co chodzi :
Junonko super tekst o dzierganiu serwetek ;D Od razu mi się zęby wysuszyły.
Szczerze współczuję remontu, ale jak to remont kiedyś się skończy i mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektów.
Oli wcale nie mała jest, Szymek jest 4 cm krótszy. Komentarze pań z poczekalni pozostawię bez komentarza.
MagW ja też szczerze nie lubię soku buraczanego i Szymek odziedziczył po mnie tą awersję.
Mondzi, Evik super fotki wkleiłyście!
Mondzi brak wody w taki upał to faktycznie nic fajnego.
Surowej kukurydzy bym Szymkowi nie dała- działa moczopędnie, a właściwie to może nawet odwodnić, a w taka pogodę bym na pewno nie ryzykowała.
Agast dzięki za informację, szkoda, że nie w Krakowie...
Mongea bociek doleci do Was, nic się nie martw. Mój bociek błądził 10 miesięcy zanim trafił na miejsce.
Frotko buziaki dla Totulka, a dla Ciebie przytulki żeby marudzenie ustało w końcu.
Nenyah Szymek nie był jeszcze chory(tfu tfu), ale na pewno byłabym zdezorientowana i nie do końca wiedziałabym co robić.
Zdrówka dla Natiego życzę!
Komplementy/komentarze na temat kształtu główki.
Już wiele razy słyszałam, że Szymek ma taką ładną, kształtną główkę.
Nie mam pojęcia o co chodzi :