reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej

Agast - jestem jestem i na razie nigdzie się nie wybieram (niestety). Czytałam o nózkach i bardzo mi z tego powodu przykro ale zobaczysz wszystko się ułoży, nózki sie wyprostują i Hania będzie miała najpiękniejsze konczyny w całym mieście. No i w ogole będzie fajną laską za którą chopy bedą sie non stop oglądać!
Tilli - ojej ale mi sie miło na serduszku zrobiło po tym co napisałaś. Fajnie, że komuś brakowało buźki mojego Smerfa ::)Buziaki!!!!

Chciałam też napisać, że dziękuję za wszystkie zdjecia, które od Was dostaje. Miło popatrzeć na nasze boskie czerwcowe dzieciaczki no i na ich czaderskie mamusie :)

Czarnulko - o kurka!!No niefajnie z tym brzuszkiem. Odpoczywaj ile wlezie no i może przejdź sie do lekarza żeby Cię obejrzał. To już 33 tydzień i lepiej żebyś była pod stałą kontrolą. Może to nic poważnego ale lepiej skonsultować to z lekarzem. Moze panikara jestem ale nie ma jak to tamto ;).

A my wrócilismy z grillowania od szwagierki. Padam na twarz, piję pifffko więc jak mnie zaraz zetnie to....walnę głową w klawiaturę ;)Najgorsze jest to, ze Piotr jest zamknięty z Mateuszem (który śpi) w pokoju i jak znam życie to by mnie pewnie drań jeden z tej klawiatury nie sciągnął. Lepiej więc już sobie pójdę bo moze sie to dla mnie źle skończyć ;)
Pa pa

reklama
Basiu GRATULACJE!!! Kolejne wątkowe dzieciątko na świecie ;D Rozrasta się nasza familia ;)
Lila, Junonka no w końcu jesteście!!! Czekam na zdjęcia!

I spadam, bo jutro znów do pracy ::)

Cześć :)

Basiu, gratuluję kolejnej pociechy :D

Semi, pozdrowionka od zapracowanej dla zapracowanej ;)

Wszystkie foremeczki pozdrawiam i idę spać. Poczytałam, ale padam na twarz, więc tym razem tak krótko. A jutro przed pracą muszę skoczyć do sklepu, potem zrobić zupę dla nas, deserek dla Tymka, przygotować Tymka do nowego dnia, no i siup do pracy. Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia, więc od poniedziałku będzie ostro. Po pracy jedziemy do naszej ulubionej cioci ;) więc będzie fajnie (ciocia ma roczną dziewczynkę  8)). Napiszę kiedy odsapnę. Mam nadzieję, że nie będzie wielkiego upału  ::) Dobranoc :)

Weszłam tylko na chwilę co by zdjęcia od Lili obejrzeć a tu duuu...pa. Lila- podpadasz ;D

Tak więc mówię wszystkim dobranoc i kłade się spać, bo nie mówiłam Wam ze jesem w 3 miesiącu ciąży.... z czereśniami :D papa

A i jeszcze pytanie czysto techniczne. Od czego zależy ilosć żółtych kwadracików pod avatarem???

Agast - przy tylu postach kwadraty powinnaś mieć do kwadratu...chyba moderator Cię nie lubi.... ;)

Lila, Naya - wrzućcie jakieś zdjecia.

Szkrabikowski - podziwiam ilosć energii w ostatnich miesiącach. Ja maiałam jej też sporo, ale pozytkowałam na urządzanie pokoju Julasowi i porządkowanie całego mieszkania...a praca....hmm...zapomniałam o niej od 8 listopada, kiedy tylko do ręki dostałam zwolnienie ;D

Basiu - GRATULACJE!!!!!!

Hej,
wpadłam tylko aby się pożegnac przed wyjazdem. Zaraz wyruszamy wreszcie do Łeby. Oby tylko pogoda dopisała. Tak czy owak będę na peweno świetnie się bawiła, bo przeciez juz tam na mnie czeka Naya.

Zauwazyłam, ze nasza Basiaa urodziła:)
Basiu wszystkiego najlepszego. Michałku witaj na świecie.

Trzymajcie się, do napisania. Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :)

Czesc!!

Wczoraj nadrobilam,ale nie mialam sil juz pisac, zdjecia tez beda,ale najpierw post.

I juz na poczatku pytanie,od dwoch,trzech dni mlody mnie trzaska!!!No kosmos!!Jak mu nie dam rzeczy, ktora chce,albo robie co innego niz on chce :mad:Mowie mu,ze nie wolno, on dalej i tak z 10 razy, trzaskam go w lapy,a ten dalej, wreszcie go sadzam gdzies obok,a ten w ryk i trzaska siebie po buzi, nogach,rekach( mnie tez po calym ciele,w zaleznosci od tego gdzie siegnie ::)) Rozumiem,ze bije mnie,bo nie daje mu jakiejs rzeczy,ale zeby trzaskac siebie ryczac ::) No nie ryczy z bolu,ale dlatego,ze go ignoruje. Wiecie moze dlaczego mu sie tak w glowie poprzewracalo i co zrobic by mnie  i siebir nie trzaskal??Arek twierdzi,ze jego tez probowal,ale dwa razy dal mu w lapy i przestal ( tylko on tak w lapy dal,ze Miko plakal,a mi jakos zal go tak trzasnac ::)) Ech...

No dobra przyjechala i od razu pytania :p

Agast - fotki beda,ale pozniej, mam nadzieje,ze nozki u Hani same szybciutko sie wyprostuja!W kwestii opiekunki u nas bylo podobnie( u nas na praktykach) jak pisza dziewczyny. I wiedzialam,ze to nie rak!!:) ;D
Naya - i ja tez trzymam kciuki kochana!!!Milego wypoczynku!!Wy obydwie jedziecie do Leby, czy jak to ma wygladac,bo sie pogubilam :)
Megan - zdrowka zycze!!!
Asiu - fotki super, sliczna ta Twoja Wanesia nawet taka umorusana, to Wasze autko tam w tle??Macie jeziorko blisko siebie??Bo ja niestety nie za bardzo ::)
MamoGosi - jak tam??Gosia zdrowa??
Juciu - fotki boskie!!
Minko - Wiki slicznie chodzi!
Easy - fotki ekstra,a jaki stroj do kapieli!!!!Bomba!Dwa piwka wypite nawet za Twoje zdrowie!!No i fajnego masz gina, listy wysyla,wow!
Szkrabiku - wozior dla Amelki sliczny!!
Colletta - gratki!!Super wiesci!
Paula - gratuluje postepow, fotki bardzo fajne, wypoczeliscie!Za Twoje zdrowko piwko wypite!!
Asioczku foty pierwsza klasa!!Wszystkie!!
Biesy - buziaki!
Aletko - fotki tych pan widzialam,ale ja tam nie widze nic,co by przyklulo moja uwage, normalne kobity :)
Evik - i dla Ciebie tez mnostwo buziaczkow!!
Mad - a pewnie,ze uroczy!!A jaki ma byc! ;D
Swiezynko - pozdrowienia rowniez dla Ciebie!!
Tilli - dlaczego Cie nie bylo na spotkaniu??Gratki z powodu podjetej decyzji o prace!!
Czarnulko- fotki sliczne, a Wikunia sama z niania bedzie tylko na spacerkach, a przeciez razem przed dom wyjsc mozecie,tylko niech ona gania za nia. Taka pomoc jest przydatna!!Zycze podjecia dobrej decyzji!
Beatusku - milego wypoczynku!!

Jej mam nadzieje,ze wszystrkim odpisalam ::)

Fotek na skrzynce jeszcze nie widzialam, narazie wysylam zaraz psize dalej :)

Obejrzalam fotki na skrzynce, dzieki, ja tez ze spotkania powysylam,ale jak sie ogarne, jejku ja na tych fotach to jak w ciazy ::) Trzeba cos ze soba zrobic!!O mamo!! ::)

Ktos tu potrzebowal ksiazek,ja mam tylko jezyk niemowlat i ksiazke kucharska dla dzieci.

Mikulec tez nie je,ale widze,ze to podobnie jak u Was.

Dziekuje za spotkanko nad morzem, bardzo sie ciesze,ze moglam Was poznac!!!

U Junonki( dotad myslalam,ze Junoki haha) bylo bardzo fajnie, ciesze sie,ze sie nie rozczarowalam i ze moglysmy bardzo milo spedzic czas. Dzieciaki fajnie sie bawily, my milo gadalysmy, nasi faceci rowniez( az balam sie,ze nas do gg nie dopuszcza ;D) Mialam napsiac wiele,ale znow jestem poruszona jakimis chorymi posadzeniami. Nie zycze sobie,aby ktos pisal rzeczy wyssane z palca!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak juz pisze to niech pisze prawde i najlepiej do mnie samej,zebym mogla poznac, kto tak fajnie obgaduje dupe za plecami!!Mieszac to potrafisz( X,Y??), ale przedstawic sie to nie!!No chyba,ze zalezy Ci na rozwaleniu forum, bo tak to wyglada, co afera ucichnie,zaczyna sie nowa, no po prostu nic innego jak rzucic to forum w pioruny,bo ile mozna ::)

Ide stad!!Dosc mam wrazen, dopiero co wrocilam i juz jakas jazda!!!!

reklama
Lila - jak moge prosic podeślij mi prosze ksiązkę kucharską dla dzieci bo ja już nei wiem co mam mojemu dietetycznemu dziecku gotowac.plizzzzzzzzzz
Dołączam do mam bitych przez dziecko :-) My uczyliśmy go kizia mizia a on bije nas po twarzy. A od kilku dni sam siebie bije go głowie hmmm nie mam pojęcia co to może znaczyć.....

Beatusku, Naya - wypoczynku miłego i wymarzonej pogody i tolerancyjnego dziecka :-)

Do góry