reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

BASIU PRZEOGROMNE GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!DUŻO ZDRÓWKA DLA MICHAŁKA I WRACAJCIE SZYBKO DO NAS!!!!!

TILLI - u nas wszystko w porządku i dziękuję Ci bardzo za pamięć. Mateusz jeszcze nie chodzi ale w raczkowaniu niezła jest z niego torpeda. Troszkę sobie ostatnio marudzi ze względu na wiecznie wychodzące mu ząbki (kiedy to sie wreszcie skonczy???).Brzuszek jeszcze nie doszedł do siebie tzn.kupki nadal luźne ale ponoć śluzówka może regenerować się nawet 6 tyg. Mam ostatnio mniej czasu na zycie forumowe ze względu na zmianę w ilości drzemek Mateusza. Spi teraz raz dziennie wiec gdy mam juz chwilkę wolną to ogarniam chałupę albo lezę i sie byczę. Jeszcze raz dzięki za pamieć

Pozdrawiam

reklama
Heja!

Bardzo Wam dziękuję za pocieszki w sprawie kolanek Hani. Tak jak juz pisałam jestem dobrej mysli tym bardziej ze ostatnio moja mama znalazła na zdjęciach ze ja chodziłam równie pokracznie a teraz ze tak skromnie powiem nic nie mam do moich nóg po za tym ze mogły by być nieco szczuplejsze ;D

Aletko myslałam że Ciebie juz nie ma dlatego napisałam Ci smsa jak to jest z tym mierzeniem odległości między kolankami. Dla pozostałych zainteresowanych napiszę ze mierzy sie na leżąco, naciągająć nozki i łącząc w kostkach.

Basiu- gratuluję i ja i zyczę duzo siły przy wychowywaniu gromadki :) Dzielna kobitka z Ciebie! No i dwugodzinny poród do pozazdroszczenia ;)

Tilli- u nas tez pogoda troche bardziej ludzka tzn nie ma upału ale teraz z kolei strasznie wieje omal łba nie urywa ::)

Beatko- To Ty jesteś w domku?? Byłam święcie przekonana ze gdzieś wyjechaliście!! Pisz czściej bo bardzo Ciebie brakuje na forum. I zdrówka dla Matiego :)

Heja,
Melduje tylko,ze wrocilismy do domku, musze nadrobic co u Was,bo kompletnie nic nie wiem, wlasnie siew rozpakowuje :( Napisze cos wiecej jak ponadrabiam, BASIU GRATULACJE!!!!!!!!!!!

WITAM NOWA MAME!!!

Tyle tylko dojrzalam, jak bylo u Junoki napisze potem, bo kwiczol nie daje,no i zdjatka tez jakies beda ;D

Mykam

Beatko nie dziękuj :) Po prostu brak mi było buzialka twojego Smerfa :) Cieszę sie ,że Mati już dochodzi do siebie,i wcale ci się nie dziwię że wolisz pobyczyć sie w wolnej chwili ;D Znamy to,znamy ;)

Agast no właśnie,jak nie urok to sraczka. Upałów niema,ale za to wiater się zerwał :p U nas też teraz taka pogoda,ale wolę już to niż roztapianie się w słońcu ;)

A ja idę zaraz cyknąć parę fotek naszemu nowemu mieszkanku,z zewnątrz oczywiście :) Mam już kilka z różnych etapów budowy... A tak, na pamiątkę,bo już blok ukończony,teraz juz tylko sprzątają na powitanie nowych lokatorów 8) Ja tam sentymentalna baba jestem i lubię takie pierdoły ;)

To tymczasem,borem lasem :)

Lila- witaj ;D Z niecierpliwością czekam na fotki chociaż przedsmak juz miałysmy :)

A ja dzisiaj spróbowałam dać Hance słoiczkowy obiad, bo chciałabym zeby raz na jakiś czas coś zjadła ze słoiczka bo jak bedziemy na wakacjach to byłoby nam wygodniej. Efekt był yaki ze mało mi sie panna nie porzygała ::) Chyba nie ma co marzyc ze bedzie te mamałygi jadła. A zapowiadało się nieźle- kurczak z ziemniakami i koperkiem. To samo danie w moim wykonaniu wcina az jej sie uszy trzęsą, hehe Nie pomogło nawet posolenie tego słoiczkowego. Cóż bede musiała na wakacjach gotować.

Witajcie!  :D

Wczoraj w nocy wróciliśmy. Było super!
Jak znajdę chwilkę to podeślę zdjęcia i poczytam co u Was. Niestety dziś już mi się nie uda. A zatem do jutra/

Basienko kochana no wreszcie! buziaczki dla Ciebie i Michałka,super ze miałas lekki poród i krótki ja tez rodziłam Roberta niecałe dwie godzinki ;D

Agast będzie napewno dobrze.Troszkę mnie przestraszłas bo Robert pamietam równo zaczął chodzic jak Hania,pewnie tez się wybiorę do ortopedy.A co do jedzonka to chyba dobrze ze smakuje jej mamine obiadki ;D

Zawadko chyba nie taki duży...waży 10kg ale za to wysoki chłopczyk z niego ;) ...po tatusiu :)

A u ans super pogoda swieci słonko ale wieje więc jest akurat.Wczoraj znowu uządliła mnie osa w ręke mam cała spuchnietą.Cos w tym roku się namnie uwzięły ::)

Aletko i znowu wybyłaś ;) no ale dobrze..korzystaj z wakacji jak tylko mozesz ;D

A ja nie wiem co się dzieje :( potwornie boli mnie brzusio z prawej strony :( aż mi trochę noga zdrętwiała i ciężko mi się wyprostować :(
Uciekam leżeć,bo nie wiem co mnie jeszcze czeka :( Mam nadzieje że to nie nastąpi tak wcześnie :(

dozobaczenia bez bólu!!!

reklama
Do góry