reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Świeżynko witaj! Proponuję skopiować podpis z profilu z noworodka i wkleić tutaj do podpisu.

Lileczko witaj!
Super zdjątka w avatarze i w podpisie.  :)
Co do odpowiedzi na Twoje pytania to pisałam Ci na gg, ale jakby co to napiszę też i tutaj:
1. Szymek domowej zupki czasem zjada 1/2 słoiczka bo z mięskiem i kleikiem jest bardziej sycąca
2. w lodówce gotową zupkę można trzymać w zamkniętym słoiczku do 3 dni, a w zamrażalniku max tydzień
Gratuluję Mikiemu wychodzących ząbków!
Nie wiem jak skopiować nasze posty z noworodka dlatego dołączam do pytania.

Naya nie ma za co. :)
Szczerze mówiąc trochę Ci zazdroszczę tak ruchliwej córci bo Szymek to może robić wszystko- wierzgać, machać rączkami, pełzać, siadać, próbować wstać, ale obroty ma serdecznie w ...
Pewnie masz rację, że Nadia żądała Twojej uwagi. Najważniejsze, że teraz obie macie czas i dla siebie i tylko dla Was.

reklama
Shirleyko, chyba Cię rozczaruję bo tym razem nie było pierogów :( Był sos pomidorowo-śmietanowo-pieczarkowy z mięsem z indyka no i makaron do niego. Ale wyszło całkiem całkiem no i mąż zapchany i zachwycony, że w ogóle dostał obiad, bo u mnie to różnie bywa...

A teraz zmykam spędzeć czas z rodzinką :)))

Paula - dzieki!!

A co so zabkow to pomylka, to nie zadne boczne,tylko dwie dolne jedyneczki :laugh:

A my jutro do dentysty ::)

Aha kochane czy moje dziecko moze zaczac dopiero teraz marudzic,skoro juz zeby wyszly???
Czy od tych zebow moze miec lekki katarek???bo cos troszke kaszle i ten katarek...

Dobra. To i ja, po wstępnym zameldowaniu się, wracam na łono ;-)

Na dobry początek:
Oczka jak u wampirka
15ye1.jpg

I co Matka? Pochichramy się?
20aq.jpg

Fajnie tu u Was, Cioteczki!!!
38rq.jpg

Trendy fryz i sznyta pod nosem...
40fh1.jpg

Kąpu, kąpu...
55fn.jpg

Lila co to znaczy " nowa ja" ??? :) Dziecko, któremu wychodzą zębiszcza może mieć wodnisty katar i targać się za uszy, bo to wszystko ze sobą powiązane. A co do domowych obiadów to mi tak te słoiki pasują, że na razie nie zanosi się na to żebym zaczęła Mary gotować. Pewnie jak z babcią zostanie to babcia będzie pichcić wnusi...

A właśnie! Nie pisałam Wam, że mam dalsze L4 do 9/12. Potem wybieram do końca urlop i płatną opiekę nad dzieckiem i do pracy stawiam się 30/12. Na szczęście to piątek, więc szybko przeleci 7 godzin i znów będę z moim małym Merolem ;D No a babcia przejdzie chrzest bojowy ;)

Easy - a sie przekonasz;) hehe, kochana oczy Twojej Easy sa przepiekne!!!No i w ogole z niej laska,ze hej. Miki ustawia sie w kolejce,mysle,ze Marry nie przegoni kandydatury na meza. W posagu ma kota Bolca i gryzaka auto. Tylko kluczykow brak ;DAle to sie jeszcze wyrobi:) No i gratuluje kochaniutka L4. No to teraz masz czas co by z nami pisac na biezaco ;D;)

Easy superanckie zdjęcia!

I mówisz, że pociąganie za uszy to tez oznaka ząbkowania? a juz sie zaczelam martwic, że coś nie tak z uszkami a tu zebole wychodza wychodza i wyjsc nie chca >:D
No taka z niej maruda że szok!
Zasypia juz druga godzinę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry