asioczek pisze:Mag kiedy obchodzicie imieniny Majki ?? ja znalazlam tylko jedne 7 kwietnia.
Hej wtrące się jako mama Majeczki: imieniny Mai są tylko 9 kwietnia, wszelkie inne to podrabiańce
Pozdrawiam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asioczek pisze:Mag kiedy obchodzicie imieniny Majki ?? ja znalazlam tylko jedne 7 kwietnia.
Agatka pisze:asioczek pisze:Mag kiedy obchodzicie imieniny Majki ?? ja znalazlam tylko jedne 7 kwietnia.
Hej wtrące się jako mama Majeczki: imieniny Mai są tylko 9 kwietnia, wszelkie inne to podrabiańce, czyli Marie. Bo imię Maja jest w kalendarzu od niedawna, przedtem byla to forma Marii (i Mariami są/były Maja Berezowska, Komorowska czy Błaszczyszyn)
Pozdrawiam!