witam
dziewczyny czy Wy tez mamcie takie ogromniaste okno i litery czy wygląd strony dostosował się do moich potrzeb (czytaj: ostrości wzroku?)
Nocki są coraz ładniejsze i bardzo mi sie to podoba biorąc pod uwage ostatnie dwa tygodnie szaleństwa. Dałam kaszke o 1 i potem tylko jedno budzenie o 4.30 i pobudka o 5.30. Jak dla mnie rewelacja. Niestety jedzenia nadal nie lubimy ale dzisiaj tez był wyjatek bo 150 zupki zjedzone bez szemrania prawie no ale za to ile sie nakombinowałam z butla to moje. Dzisiaj pomogło głaskanie po główce i rączce oczywiście podczas snu bo świadomie to nie ma szans żeby zjadł chociaz próbuje bo a nuz zmieni zdanie.
Megan gratulacje dla Piotrusia, a waga super. Przyznam,z e tez jest paróweczka w rozmiarze 38 i coraz gorzej mi z tym więc dla pocieszenia pochłaniam słodycze i jakos mi nie pomaga
Paula brawa ogromne dla Szymusia a co cyckania to w sumie nie dziwne, ze woli cycusia mamusi. Jak to powiedział mój starszy synek do Igusia kiedy ten odrzucił pierś "bracie, no co Ty, sztuczne cycki wolisz?"
Lila Miki sliczniasty a w czapie prawdziwy Mikołajek z niego a rybke tez mamy i fajna jest. A tak w ogóle to przewaznie najfajniesze sa opakowania po prezentach.
Naya mój Igorek tez nie zaduzy, tydzien temu wazył 6800 to wg tej teorii, ze powinien podwoic mase to powinien 8000 wazyc ale on chyba nie słyszał o tej teorii i trzyma linię a ja sie martwię. Ciągle liczę, że mu sie odmieni z tym apetytem.
Mad starcie z obcym niezłe. Kiedys tez miałam podobnie, jechalismy na wesele a ja objadłam sie truskawkami. Nigdy nic mi nie było ale tym razem zaczęło mi wywalac na całym ciele czerwonawe plamy. Jedynie twarz mi oszczędziło, no i żeby głupio nie było to w rękawiczkach pojechałam ale wtedy taka moda była więc przeszło, no i w trakcie weseliska plamy znikneły
Asia sliczne masz dzieciaczki.
Czarnulko ciesze sie , ze lepiej. A zdjęcia fajne, kropek bezapelacyjnie sliczny, nawet w fioletach,
Shirleyka gratuluje smoczego zabka.
Szkrabiku gratuluje spódniczki ale przede wszystkim wagi, oj zazdroszczę :-[
Minko sukienka sliczna i prosze nie dobijaj konającego, mówisz 36, o rany ja poprosze moje 38.
Easy gratuluje prawie dzielności Mary, no i charakteru, poradzi sobie w zyciu kobieta.
Agast zdrówka dla Haneczki