reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Beatusku, będe trzymać kciuki za Igorka i za Ciebie też. Oby to badanie szybko minęło, wyniki były dobre i żebyście szybko zapomnieli.

Szkrabiku :))))) Buziaki dla dzidzi, w nagrodę za kopa ;)

Asioczku, śliczna Majka :)

Spadam grzebać w necie...

reklama
Szkrabiku mam koleżankę Beatę, na którą odkąd pamiętam mówiliśmy Beatrusek, wyjechała do Stanów 7 lat temu, po kontakt sie nam urwał. Czasami się łapię na tym że naszego Beatuska utożsamiam z moim Beatruskiem. I tak mi odruchowo ręka pisze. Beatusku przepraszam Cię za Beatruska :). Spróbuję się poprawić, ale boję się że jeszcze niejeden raz mi się zdarzy :(

Beatusku - będę BARDZO mocno trzymała kciukasy!!!!Mam nadzieję, ze szybko zrobią badanie i że Igorek tego aż tak bardzo nie odczuje. Buziaki i przytulasy dla Was!!!!

Paula, jestem, ale zagoniona i chora :(
Napiszę tylko, Beatusku, trzymam najmocniej jak potrafie!!!

Na więcej nie mam siły, przepraszam, ściskam Was wszystkie!!!

Beatusku, mocno, mocno trzymam kciuki za dzielne zniesienie badania przez Igusia i jego rodziców oraz za pomyślne wyniki!

Megan, zdrówka życzę! :)

Dla Konrada zQo wszystkiego najwspanialszego! :)

Agast, Shirleyko, przeganiam smutki! I przytulam Was obie. Na pocieszenie mogę tylko napisać, że też przez to przechodziłam i jak Shirleyka zaczynałam się już zastanawiać nad profesjonalną pomocą... :(, ale- to mija! :) Na szczęście! A Shirleyko, u Ciebie pewnie hormony szaleją!...

Dla Juci z okazji urodzin, by szczęście macierzyństwa jakie przeżywasz teraz trwało jak najdłużej. Spełnienia marzeń!
ka10259.jpg

Aletko, dziękuję za pamięć :) Czy dobrze pamiętam, że dzisiaj są też urodziny Twojego męża? Jeżeli tak, to wszystkiego dobrego!

Nenyah, jasne, że tak. Zapytam Michała czy będzie miał jak je przegrać i dam Ci znać.

A Igorek już pewnie po badaniu... Mam nadzieję, że poszło szybko i sprawnie :)

reklama
Heja!
Zyczonka dla miesiecznicowych dzieciaczkow!!Zyczonka urodzinowe dla naszych kolezanek (tez napsze dzis,bo nie wiem kiedy zajrze)

Zaraz jedziemy do Wrocka z Arka paluchami ::) Wiec szybko nadrabiam:

Beatusku - trzymajcie sie kochani!!Trzymama za Was kciuki!!
Mondzi - i jak wyniki badan??Co to za badania byly( jesli mozesz napisac oczywiscie)??
Cayo - zdrowka dla Mikiego!
Asioczku - fotki boskie!!,,Cos widze,, - do schrupania to Twoje dzieciatko!!No i niezle spicie :)
Aletko - jakie podobne macie sandalki!!Albo my podobne ;D Bede mial chwile to wkleje.
Asiu - my tyle dalismy na chrzest,bo za slub nic,a dawalo sie ile laska.
Paula - mama nadzieje,ze z nami bedziesz!!
Beatko - no jasne,ze czapeczki, serpentyny...:)
Tilli - :)
Szkrabiku - ja bylam wczoraj pytac sie o tory u nas. Auto fajne,ale zeby pokroic trzeba przewrocic do gory nogami,bo z wierzchu marcepan ::) Ale byly fajne, okragle,z nadrukiem postaci z bajki - po 26 kg. A lokomotywa - super pomysl!

Moj Mikuch pogina za jedna raczke ;D
Pokazuje nosek,buzie, oczko ;D

Aa i mialam Wam pisac,ze ciesze sie,ze urodziny Naszych dzieciaczkow( Swoich) przezywacie podobnie do mnie :):) Ja ciagle zastanawiam sie na imprezka ;D

Mikuch ma okropny katar :( Nie wiem moze od zebow,bo sie strasznie slini przy tym,ech nocka nie przespana. A mamy jechac do Zlotoryi na pluczki, myslalm,ze go mamie zostawei i pojde na koncert,ale jak tak bedzie sypial to chyba go nie zostawie mamie na glowie ::)

Dobra jedziemy!

Do góry