reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Tili kółka sa plastikowe, ale na środku tych kółek przechodzi pasek z innego jakby bardziej plastycznego plastiku. No ale zakręciłam w każdym razie gumy tam nie ma. Czy zabawka jest atrakcyjna - powiem tak dla Wotka wszystko co nowe jest atrakcyjne a samochodzik już mu się niestety opatrzył. Ale ma piekne kolory jest na prawdę solidnie wykonany i ma taką dodatkową zdejmowaną rączkę że rodzic może popychać malucha jak ten jeszcze nie zakuma, ze może się sam nóżkami odpychać. My narazie głównie uzywamy go jako pchacza i czasem za kierownicą zrobimy rundę po domu.Do pchania demontujemy dodatkową rączkę bo Wojtek próbuje za nią chwycić i wywraca pojazd. Nie wiem jak się sprawdza samohodzik w terenie. Dla starszego dziecka na pewno fajna jest skrętna kierownica. Nam terz przeszkadza bo podczas pchania jeżdzik skręca. Aha i sa jeszcze te płozy do bujania - to akturat nie za bardzo zdawało egzamin. NO i melodyjki fajne z regulowaną głośnością. I jeszcze ważna sprawa, szelki bezpieczeństwa - dobra rzezc ale i tak na chwilę nie można dziecka zostawić w samochodziku bo przeważy na bok i wypadnie. Wojtek tak się wychylał, ze w ostatniej chwili go złapałam. Czy kupiłabym jeszcze raz - hymm może poszukałabym czegoś tańszego. Ale okazja była na allegro ;) no i Wojtuś miał w wigilę półrocznicę więc sama rozumiesz oprzeć się nie mogłam.

Beatko daj ten adres cukierni w Poznaniu, plizzz. I podsunęłaś mi pomysł na napis urodzinowy bo o balonach i serpentynach już pomyślałam. :)

reklama
Rito -cukiernia nazywa sie WEBER a znajduje się na alejach wielkopolskich 7
Tu można zobaczyc kilka przykładowych tortów
http://weber.freshsite.pl/galeria.html#dzieci

Ja widziałam tort mojej koleżanki z okazji chrzcin jej córki. Był ze zdjeciem małej i wygladał naprawdę bardzo fajnie. Jej siostra z kolei teraz na 3 urodziny córki kupiła torta ze Scooby-Doo. Z tego co mi wiadomo torty są duże i owocowe. Można oczywiscie zamówić innego torta jesli sie nie chce tego owocowego. Ponoć wybór duży ale o tym przekonam się jak tam dojadę ;)

he he
zajrzyjscie sobie na INNE OKAZJE i następne zdjecie pt. EDZIA DO DZIEŁA ;)
czego to ludzie nie wymysla

Wszystkiego najlepszego dla Magdusi, Hani, Szymcia, Jasia, Oleńki i Mateuszka.

My tylko z doskoku.

Chciałam jeszcze raz serdecznie podziekowac Frotce za streszczenie artykułu. Mag W za konsultacje. Tilli za propozycje przepisania - dziekuje juz zrobiła to Frotka. Dziekuje dziewczyny, jestescie nieocenione.

Pozostałe mamusie i maluszki serdecznie pozdrawiamy. Wszystkie zdjęcia absolutnie piekne. Gratki również za osiagnięcia a choraskom i smutaskom zdrówka i słoneczka.

Dziekujemy tez za komplementy kanapowe. Jak tylko Igorek zaczał się przemieszczać i próbował zejśc to go odwracalismy i póxniej sam zaczał się odwracać. Teraz tylko trzeba go pilnowac bo robi to tak szybko, ze tez moze spaść:)

Sorki, ze tak po łebkach. U nas niestety pogorszenie, Igo zaczyna mi sporadycznie wymiotowac i je coraz mniej. Jest tez troszkę bardziej marudny. Udało nam się jednak dotrzec do lekarki pracującej w szpitalu i po telefonicznym opisie kazała czym prędzej załatwic skierowanie do szpitala i załatwiła badanie CUM. A więc jutro o 9.00 Igorek będzie miał robiony CUM. Trzymajcie więc kciuki prosze aby nie było ono bardzo bolesne i stresujące dla Igorka.

Beatrusku będę trzymała kciuki za Igorka żeby nic go nie bolało, i za Was żebyście mieli siły je przejsć. Będziesz sama z synkem? czy mąż będzie z Wami?

Evik tak będe z mężem i biore pigułę coby psychicznie nie wymieknąc. Od wczoraj juz boli mnie głowa i nie mogłam spać. Strasznie się boję i samego badania i wyniku.

Beatusku, będziemy o Was pamiętać jutro rano, a Wy trzymajciee się dzielnie. Wyściskasz Igorka po badaniu i szybciutko zapomni o tym, że coś było "nie tak". Mam nadzieję, że wyniki będą ok.

Beatrusku nie dziwię Ci się, ja też bym pewnie na jakichś prochach musiała być. Ale nie macie wyjścia, oby to wszystko szybko zleciało, i żeby wyniki też były w porządku. Trzymajcie się wszyscy dzielnie. Daj znać po. A wyniki w takim badaniu są od razu czy trzeba czekać?

reklama
Beatusku, trzymam kciukasy!!!

Evik, a dlaczego piszesz o Beatusku "Beatrusek"?

Pozdrawiam Was wszystkie, dzieci oczywiście również, i się odmeldowuję. Proszę się zlitować i nie pędzić na złamanie karku, bo nie zdążę nadrobić w weekend zaległości z 3 dni  :p Pa ;)

PS. Macie kopa od mojej dzidzi!!

Do góry