reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Magdulku, no wiesz! Pałąk jest niezbędny! Przynajmniej dla Wojtka ;) Nadaje się świetnie do przygryzania, wycierania brudnej buzi, wychylania się do przodu, podpierania przy próbach wypadnięcia i różnych innych ważnych czynności :) Także może lepiej Magdusi zafunduj wózek bez barierki ;)

reklama
Frotko no to musze sie powaznie zastanowić  ;D ;D

W Deltimie mamy pałąk ale jakoś tak dziwnie daleko hm... nie do końca umiem wtłumaczyć ale ona ledwo do niego dostaje   :)

Ide spać bo zaczynam być upierdliwa  z deko  ;)

Aha i jeszcze sklerotyczka ze mnie! :-[ :-[ :-[zapomniałam wiec teraz:

Wszystkiego naj naj dla małych jubilatów - zaległe i te bardziej aktualne!!!!

Rita też tak myślę ;D Twoje zdjątka równiez super ;)
Basiu,Czarnulko no to tyjecie mówicie....ale ładnie wyglądacie ciąża Wam służy ;D

A ja dołaczę kilka fotek ;) byście się kobitki nie nudziły

p10100028kw.jpg

p10100011yh.jpg

p10100049mi.jpg

Tutaj Robercik z moją siostrą :)

p10100093za.jpg

A tutaj jestem z mamusią :)

p10100336yu.jpg

przepraszam ze Was tak zasypałam ale widzę że dzisiaj fotkowy dzień jutro postaram się wkleić resztę ;)

Ha, zdjęcia cudne! :D A my dziękujemy pięknie za życzenia  8)

PaulaC, dzięki za objaśnienie. Moim zdaniem te wózki są prawie identyczne. Super wygląda ten Twój! Nie ma to jak prawdziwe zdjęcie, a nie takie, żeby wózek jak najładniej się prezentował ;) No już się nie mogę soboty doczekać ;D

Juciu, ano dycham jakoś i nastawiam się psychicznie na pchanie wóziora z obciążeniem podwójnym ;D Po prostu będę się w tempie żółwim poruszała i tyle ;) Przynajmniej na początku, bo potem pewno odzyskam speeda  8)

Basiu, wierzę Ci, wierzę... sama czasami już bym chciała. Chociaż, z drugiej strony, teraz wystarczy, że Tymka oporządzę i mam z głowy, bo drugie Młode nie piszczy. A w październiku to się zmieni i zacznie się jazda bez trzymanki...  :laugh:

To ja sobie idę wózki pooglądać...  :-[ :p :D

Rita78 pisze:
Basiu, - brzusie już całkiem pokaźnie. Basiu na kiedy masz termin, bo zapomniałam a suwaczka brak. To już chyba niedługo? też czerwiec?
Oficjalne terminy są dwa 28 czerwiec i 1 lipiec.
Zaraz pokombinuje z suwaczkiem... ;D

Hej, hej!

Ja tylko na chwilkę. Muszę Wam napisać jaki miły pan trafił nam się dzisiaj w autobusie, jak wracaliśmy ze spacerku z Paulą. Normalnie ja nie wiem czy on był pijany czy jakiś nienormalny. Cały czas chciał mi pomagać, chwytał za wózek, pierdzielił (sorki za wyrażenie, ale nie da się inaczej) głupoty. W końcu Tymek zdany na jego towarzystwo zaczął popłakiwać, a ten do niego :"tak zesrałeś się, a matka cie nie przebierza; niedobra matka; wszystkie baby takie są" i takie tam pierdoły. Wysiadłam przystanek wcześniej, żeby czasem nie pomagał mi wysiąść na przystanku końcowym. I do tej pory chce mi się śmiać, jak sobie przypomnę, to "zesrałeś się". Oczywiście mimo bardzo długiego spaceru, Tymek się nie... No kupy nie było.

Dziękujemy wszystkim za życzenia, a TYmonkowi życzymy zdrówka i zabawy!

DObrej nocki!

Mondzi szczerze uśmiałam się :laugh: ale ja bym pewnie sobie nie pozwoliła opieprzyłabym i tyle :p no trudno taki mam charakter...
Szkrabikowski dopiero przedchwilką obejrzałam Twoje zdjątka "grubaskowe" :laugh: no no przesadziłaś fajnie bo masz "tylko" brzusio i jak zauwazyłam to chyba niziutka jestes

A teraz dobranoc ;)

Emilko to już 11 miesiąc! Wszystkiego naj!!! :D
Asiu Śliczne zmiany w avatarze i podpisie :)
Mondzi ja mam zawsze "szczęście" do takiego typu sytuacji w autobusie ;D

reklama
EEeee no, Asiu, aż tak dobrze to my nie mamy!  :laugh: :p Śliczne masz dzieci i podobne do Ciebie jak dwie krople wody! Ładnie Ci w blondzie, chociaż wcześniej jakoś nie mogłam sobie Ciebie wyobrazić w tym kolorze, bo wydawało mi się, że to taka radykalna zmiana! Tymczasem wyglądasz, jakbyś taki kolor miała od zawsze!  :) Aaa, Wojtuś teżjest bardzo 'porządnickim' dzieckiem i uwielbia robić porządki w moich szufladach i w swojej szafce. Widocznie jest zdania, że ja jestem okropną bałaganiarą i musi wiecznie po mnie poprawiać! :laugh: 8)

Rito, dziękuję za 'pozytywne rozpatrzenie mojej prośby' o zdjęcia!  ;) ;) ;) Fotki oczywiście śliczne, a Tobie bardzo ładnie w nowej-kolorowej fryzurce. I rzeczywiście jesteś podobna do mamy!

Czarnulko, no brzusio to już konkret!  ;) Ciekawe, kto tam mieszka?  ;) Wikunia jest naprawdę śliczną dziewczynką,pięknie się prezentuje w sukienusiach. Mam nadzieję, że Wojtus będzie miał siostrzyczkę, żebym mogla ją stroić w sukieneczki i czesać warkoczyki. :laugh:

Agast, przytulam i życzę poprawy nastroju! Pewnie kiepskie nocki też mają na to wpływ, więc życzę, by Hani wyszły szybciutko te ząbki i znowu ładnie sypiała!

Wczoraj mnie nie było, więc dziś składam zaległe życzenia Tymonkowi Szkrabika! :-* :-* :-*

A dziś życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Emilce!

Przy zmianie pieluszki mamy takie same cyrki, jak większość z Was. Na początku miałam nadzieję, że to minie, ale teraz to już chyba przywykłam  :p i staram się zawsze mieć pod ręką coś, czym mogę zająć Wojtka.

Juciu, może uda Wam się załapać na choć część długiego weekendu w domu?  ;) Zresztą teraz przed Wami parę miesięcy 'urlopowania'  ;). Czy Twój mąż będzie mógł wziąć wolne po narodzinach Julka? Ja przez pierwszy tydzień niestety byłam sama,bo Piotr dostał urlop dopiero w drugim tygodniu. :(

Frotko, no pałąk jest rzeczywiście absolutnie niezbędny w takich właśnie celach, jak opisałaś!  ;D

Do góry