reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Szkrabiku nie wybrałabym jej(spacerówki) po raz drugi dlatego, że nie ma okienka w budce do podglądania maluszka- tylko dlatego.
Wygląda tak:

pic013065bg.jpg

pic013070pw.jpg

Aletko na to wygląda. Z dnia na dzień napędza mi coraz większych stresów bo wymyśla coraz to nowe kombinacje niebezpieczne dla jego zdrowia.  ::)

reklama
A ja mam dzisiaj pecha jak trzeba myłam drzwi i rObert tak mi przywalił drzwiami po palcach ze z trzech palców tak mi krew leciała ze tesciowa dobrze ze przyszła to zrobiła mi obiad bo ja nie miałam jak.Czyli to miało swoje dobre strony odsapłam troszke hihi bo jeszcze zajęła się dzieciaszkami ;D

Jestem po ktg. Mały miał "bardzo dobrą zmienność"...gamoń jeden w czasie ktg łobuzował. Czynność skurczowa 4....a ja liczyłam na 70  ;D
W sobotę mam być w szpitalu, uparł się że mam być i koniec. Jak Julek nie będzie miał ochoty wyjść na Świat w terminie to tam skisnę. ::)

Szkrabiku - juz Ci pisałam, że wózek Graco bardzo fajny, ale zastanawiam się, jak się go pcha z "obciążeniem"  ::) A tak poza tym to mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok.
Ucałowania dla 11-miesięcznego Tymo!

O raju ale postów! :o
Wszystkie zdjęcia prześliczne bez wyjątku! :)
Tymkowi z okazji 11 miesiąca wszystkiego naj!!! :D
Janko Ja mam Graco Ultimę Plus, dałam za nią 395 zł plus koszty przesyłki jakieś 15 zł. Waga mi nie przeszkadza, bo i tak będę ją trzymała w wózkowni, generalnie jest ok, tyle, że siedzisko jakieś takie płytkie mi sie wydawało, ale usunęliśmy wszystkie wkładki, które na nim były i te dla noworodka i jakąś jeszcze jedną i jest ok, czego mi brakuje, to przekłdanej rączki, którą mam w wielofunkcyjnym, więc dalej wozimy się w starym wózku, czasem tylko biorę spacerówke ;D Ale, że wielofunkcyjny mamy pożyczony, i wszystko wskazuje na to, że poprzednim właścicielom jeszcze w tym roku się przyda, to będę musiała się przyzwyczić do braku zmiany rączki ;)
Jego waga to dokładnie 9,3 kg.
Kilka stron wcześniej wstawiałam fotkę ze spaceru, wózek jest na nim.
Asiu Gratulacje decyzji o slubie! :D

U nas takie upały, że spaliłam sobie dziś ręcę i wyskoczyła mi okropna wysypka, która swędzi, zawsze tak mam przy pierwszych promieniach słońca niestety albo jak za długo siedzę na słońcu. :mad:

Hej, hej

Wróciliśmy ze spacerku ale jak się M. obudzi to śmigamy dalej

Dzisiaj Mateusz pierwszy raz zaliczył piaskownicę ;D. Chyba mu się podobało bo gadał sobie coś pod nosem no i rozwalał wszystkie babki zrobione przeze mnie ;D Musiałam też szybko zareagować bo mój zdolny syncio wpakował sobie piasek do buzi :o. Troszkę ale zawsze. Chyba wdał sie w ciocię, która nie wyszła z piaskownicy póki nie zjadła 3 kilo piachu ;D

Agast - właśnie obejrzałam sobie zdjecia i filmik i muszę Ci powiedzieć, ze normalnie w szoku jestem. Hania po prostu tak zakindża na nogach, że mózg staje. Myślałam z początku,że owszem chodzi ale wolno a ona ma takiego sprinta, że szok. No zdolniacha jest z niej niesamowita.

Basiaa pisze:
Dziękuję za brzuszkowe komplementa...Niestety czuję się jak słonica - bardziej niezdarna i większa niż poprzednio

Basiu ja mam podobne zdanie o sobie! A też do szczupłych nie należe! Brzusio masz pierwsza klasa!!! A co do przebierania pieluszki to tez mam ostatnio problem z moją gwiazdą! Bo albo ucieka albo płacze. A wiec daje jej cos do rączki i szybciutko przebieram pieluszke ;)

Asiu fajnie ze jestes spowrotem z nami! Fajniste fotki i gratulacje decyzji o ślubie!!! :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJPIĘKNIESZEGO DLA TYMUSIA :D

A ja jestem z forum na bieżąco,ale niestety nie mam siły juz nA pisanie :( Bo moja gwiazdeczka daje mi teraz ostatnio czadu,bo idą jej gurne jedyneczki.

wstawiam nasze aktualne foteczki :D

moj duzy brzusio!!! :D

_596035_n.jpg

Wikunia z tatusiem w piaskownicy u cioci :)

_596039_n.jpg

Wikunia na zakupach :D

_596038_n.jpg

W pleneże :D

_596041_n.jpg

Cwicze chodzenie ;)

_596040_n.jpg

Ale dobre ciacho ;)

_596044_n.jpg

Fajnie jest bawić się z kuzynką :D

_596042_n.jpg

_596043_n.jpg

No i natym narazie zakończymy ;)

_596037_n.jpg

miło nam, że zdjęcia się podobały. W ogóle jakoś tak zdjęciowo się zrobiło :)

Basiu, Czarnulko - brzusie już całkiem pokaźnie. Basiu na kiedy masz termin, bo zapomniałam a suwaczka brak. To już chyba niedługo? też czerwiec?

Asiu na moje oko to Waneska jest baaardzo do Ciebie podobna. I z tymi palcami to powiem tyle: aaałłłłaaa. Nieźle Cię robert urzadził. Ale teściowa na coś się w końcu przydała ;)

dla planujących ślub gratulacje podjęcia decyzji i udanej uroczystości!

Agast - trzymam kciukasy za poprawę sytuacji i nastroju. I udanego wypoczynku na wsi.

Magdulku - oho ale Cię wzieło z tymi spacerówkami. Pytałas o nasz wózior. My mamy peg-perego A3. Rozważaliśmy też perperego plikoo completo ale staneło na A3 bo jakoś nam się lepiej prowadził. Nasz nie składa się jak parasolka ale poprosilismy w sklepie o złożenie obu modeli i postawienie obok siebie. jedy różnica była taka, że nasz po złożeniu zabiera więcej miejsca w szerz ale nie jakośc dramatycznie więcej. Mam combi więc do transportu to żadna różnica a na codzień wózek i tak stoi rozłożony. Wada naszego wózka jest brak regulowanej rączki - dla mnie wysokość raczki jest tak akurat na styk a z mążem jestesmy tego samego wzrostu więc w sumie to nie przeszkadza. Innych wad brak. Za to jest mega duży kosz na zakupu z którego ja akurat korzystam. waga wózka 8 kg jak dla mnie OK bo nie taszczę go po piętrach. Aha i z budką można robić cuda. np. gdy mocno świeci słońce można ją opuścić prawie całkiem do przodu. Nie wiem czy się jasno wyraziłam. a to nasz wózek http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?przedm=4171518

I wiecie co dzisiaj mi trochę smutno i pusto w domu. Filip w pracy a pies u brata. w sobotę jedziemy do Łeby i pies będzie na wczasach u mojego brata. A że dziś był teść to zabrał go już żebyśmy specjalnie z psem nie musieli jechać bo to zupełnie w drugą stronę. I tak mi tego mojego "burka" brakuje.

reklama
Rito ano wzięło mnie wzięło!  ;D śliczny ten Wasz wózek ale cena juz mniej ::)

Teraz mnie naszło na chicco CT 0,4 tylko kurka nie ma pałąka no i do tanich tez nie należy...
Tylko po co mi a raczej MAgdalence pałąk?
Czy mówiłam, że jestem BARDZO NIEZDECYDOWANĄ OSÓBKĄ? ;)

Agast oby kłopoty poszły precz !

Basiu Czarnulko jejku jakie fajne brzusie juz macie :)

Do góry