reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Janko o tym samym wózku mówimy, ale ja szukałam czegoś na prawdę taniego i kupiłam wózek za 165 zł, wiem, że są droższe wózki bo oglądałam też takie za 1,600 zł. Oczywiście, że 429 zł to nie jest majątek, ale każdy kupuje to na co go stać, a my po prostu inwestujemy głównie w budowę domu i na innych rzeczach niestety trzeba oszczędzać jeśli się da.
Zakładaliśmy sobie zakup wózka w cenie ok. 300 zł, więc powyżej 400 zł już nie braliśmy pod uwagę do kupienia co nie znaczy, że ich nie oglądałam.
Teraz już chyba wszystko jasne.

reklama
czy dziś nie świętuje tymianek szkrabikowy? słodkości, pyszności, cudowności życzymy. :D

zanim się dziś rozejrzę:
nocka do ...upy. idzie 6. ząbek. albo nawet 6. i 7. jednocześnie  ::)

No oczywiście, że Tymon świętuje!!!
Zatem: najlepszego, pyszności, radosci i zdrówka!!!

h075.gif

Paula, a jak Ci sie sprawuje Twoja spacerówka? Jest w porządku? Mi też nie zależy na wydawaniu kasy, ale myślałam, że te poniżej 400 są jakości tej mojej spacerówki  :mad:

Dzieci są różne -  ja już to widzę po swoich dwóch (za rok napiszę,że trzech...Hihihi...!  ;) )
Krzysiu od maleńkiego był typem samotnika,nie lubił się pieścić i przytulać - najlepszą zabawą dla niego,było siedzenie w jakimś kącie lub w łóżeczku i bawienie się (tylko,żeby nikt nie patrzył). A Kubuś ? Kubuś to mała przylepka.Śmiało mogę go nazwać "mamusinym syneczkiem"

Wózka spacerowego też już używamy,ale mamy go po ściągnięciu gondoli i założeniu spacerowej wkładki.Kubie jest w nim bardzo wygodnie i w końcu może bez problemów oglądać świat...Niestety krótko,bo zazwyczaj prędko zasypia  ;)

Jeżeli któryś "czerwcowiak" ma dziś jakieś święto to proszę uściskać go/ją ode mnie i Kubulka i Michałka...

...i brzuszek (mam nadzieję,że go widać)

20ol.jpg

Janko ja jestem zadowolona- mój Spider jest lekki, poręczny, ma duży kosz na zakupy, solidną budkę, Szymkowi w nim wygodnie, oparcie rozkłada się w 3 płaszczyznach(zupełnie na płasko też), prowadzi się jak większość spacerówek(a porównywałam między innymi z Chicco, PegPerego, Quinny, BebeConfort), ma odpinany przedni pałąk, tapicerka nadaje się do prania, waży ok. 8 kg, składa się "na kanapkę". Wadą jest brak okienka w budce do podglądania dziecka i trochę mi tego na początku brakowało, ale już się przyzwyczaiłam.
Niestety nie widziałam go w innych sklepach- był to ostatni egzemplarz z ubiegłego roku.
No i obecnie jest droższy bo kosztuje ponad 300 zł.

Basiu super brzusio!

Czy wy też macie takie problemy przy zmianie pieluszki ?
Mój Kubuś szaleje,przewraca się na brzuszek,wykręca.Czasami nie potrafię mu sama zmienić.Potrzebuję kogoś,kto go zagaduje,albo przytrzyma (co kończy się płaczem).

Hej hej

Jestem ;DMateusz śpi więc śmigam po necie

Dziekuję bardzo za odpowiedzi w sprawie parasolki. Wczoraj zamówilam ją na allegro i teraz czekam na jej dostarczenie. Niestety u nasz czapki z daszkiem i kapelusiki są sciągane przez Mateusza od razu po założeniu.
Paulo - co za dranie!!!!U mojego teścia po śmierci też wszystko rograbili (to co zostało). Nawet płot rozebrali i wywieźli na złom :mad: Bajzel zostawili niesamowity i trzeba na dniach cos z tym zrobić bo juz ludzie z okolicy zaczynają sie interesować tym bałaganem. Nie dziwię sie jednak no bo nie za fajnie to wygląda. Co do broni gazowej to warto ją w domu mieć tym bardziej, że męza często nie ma. Będziesz sie czuła bezpieczniej.
Basiaa - eee no pikny brzusio :)i taki juz duzzy
Rita - wow!!!Ile zdjec. Wojtuś facet jak sie patrzy. Przystojniak, ze hej
Lila - juz wczoraj Ci miałam napisać, że zazdroszczę Wam tej wyprawy. Widok zajefajny a zdjecia fajowe :laugh:
easy - choinka mialam do Ciebie napisać priva ale właśnie moja siostra siedzi w jakimś banku i chyba sie wszystkiego dowie. Jesli nie to pozwolę sobie zadać Tobie kilka pytań :laugh:

reklama
No i gapa ze mnie
Wszystkiego naj dla Tymka

Asiu-Wenesia ma śliczne oczka ::)
Basiaa - mam ten sam problem przy zmianie pieluszki. Mateusz wywija mi sie we wszystkie strony a jak sie przekulnie na brzuch to od razu mi ucieka z gołym tyłkiem ;D

Do góry