Hej, hej
PauloC - jestem
Lila – ale Miki się zmienił. WOW! Zdjecia super! Co do zebowej przerwy to się własnie też zastanawiam czy Mateusz ja będzie po mnie miał bo jak na razie jego ząbki nie są jeszcze aż tak duże jak u Mikiego i trudno mi to stwierdzić. Niby mu szybko kiełki powychodziły ale jeszcze malutkie są. Jeśli zas chodzi o gorączkę przy ząbkowaniu to M. miał zawsze tylko lekko podwyższoną tzn 37,3-37,5.
Evik – bardzo fajne zdjecia. Dziękuje Ci za nie.
Szkrabikowski – Mateusz od pewnego czasu również pożera nam obiad tzn. ja ostatnio zrezygnowałam z obiadów ze względu na dietę ale jak tylko zobaczy u kogoś talerz wypełniony czymś czego on normalnie nie spożywa to aż mu oczy wychodzą, pokazuje paluszkim i trzeba mu troszkę tego jedzonka dać. Naje się i leci dalej. No i współczuję rzyganka
Frotko – buziaki dla Totulka i dużo, dużo zdrówka!!!!
Marry,AniuW – doskonale Was rozumiem i współczuję Wam bardzo bo przeszłam to samo. Również było mi cieżko bo oprócz tego wirusa u mateusza podejrzewali jeszcze kilka innych chorób. Stawiali jakieś dziwne diagnozy a mi się po prostu chciało wyć i czasami wyłam. Dwa dni przed wyjsciem ze szpitala byłam już tak wyczerpana, ze nie miałam siły stać na nogach. Dobrze, ze Piotr ma taka pracę, że w kazdej chwili może wziąć sobie dzień wolnego bo obawiam się, że jeszcze bym im tam tego dnia dosłownie odkitowała.
Marry –Mateszu też zrobił nam się płaczliwy i to bardzo ale po kilku dniach po powrocie do domu wszystko wróciło do normy. Dzieci szybko zapominają z czego nie ukrywam niezmiernie się cieszę. Co do wagi to sie nie martw Mateusz po szpitalu w tydzień przybrał 500 g także będzie dobrze. Głowa do góry!!!
Pędzę do Was od wczoraj z wiadomością ale coś doleźć do kompa nie mogłam bo Mateusza teraz ciagle pilnować trzeba, że mój mały Smefik jeden od soboty
SAM WSTAJE!!!!! Ale jestem szczęśliwa ;D ;D ;D
Zaskoczył nas badzo bo się tego bez kitu nie spodziewaliśmy. Rozpędził nam sie maluch i g o normalnie zatrzymać nie idzie ;D ;D ;D
A teraz uciekam na moment bo muszę obiadek M. przygotować