Wszystkiego najlepszego dla Gosi!!!
Dziękuję Wam wszystkim za przytulenie i pocieszki. Kochane jesteście :-*
Mamomisi, Aletko gratuluję Wam wstających bez trzymanki córeczek!
Szymek na razie wstaje przy meblach i wspinając się po mamie :
Asiu to dobrze, że z Robercikiem nic poważnego, a Waneska dokazuje mimo choroby.
Szymek nie ma jeszcze żadnego zęba
Shirleyko, Naya wobec Waszych problemów z wymiotami maluszków, mój niejedzący chuderlak wydaje się błachostką :-[
Lila ja się nie szczepiłam przed ciążą, ale byłam w szkole szczepiona w wieku 13 lat.
Możliwe, że to alergia na jogurt, a nie konkretnie na truskawki czy jugurt, ale może na jakiś barwnik, aromat. Objawy alergii mogą wystąpić w ciągu 3 dni od zjedzenia alergenu.
Martynko dziękuję za pocieszenie. Dla mnie ta sytuacja jest o tyle trudna, że Szymek przez długi czas był żarłokiem i pochłaniał niesamowite ilości jedzenia, a potem z dnia na dzień mu się odwidziało.
Zbiegło się to w czasie z zagęszczaniem jedzenia kaszkami i kleikami. Może tu tkwi przyczyna i nie wiem co lepsze- większa objętość mniej kalorycznego jedzenia czy mała bardziej kalorycznego.
Waga i tak nie rośnie tak jak powinna niezależnie od przyjętej metody.
Easy Twoje fluidki apetytowe chyba częściowo dotarły do Szymka bo nawet ładnie zjadł śniadanie.
Kombinować zaczął dopiero przy 2 ostatnich łyżeczkach, ale i je zjadł.
My na 13:10 do lekarza i będę wszystko wiedzieć(przynajmniej o wynikach badań).
Szymek uskutecznia pierwszą drzemkę, a jego tata nie zdążył jeszcze nawet wstać.
Zaraz chyba pójdę gotować obiad.
Dziękuję Wam wszystkim za przytulenie i pocieszki. Kochane jesteście :-*
Mamomisi, Aletko gratuluję Wam wstających bez trzymanki córeczek!
Szymek na razie wstaje przy meblach i wspinając się po mamie :
Asiu to dobrze, że z Robercikiem nic poważnego, a Waneska dokazuje mimo choroby.
Szymek nie ma jeszcze żadnego zęba
Shirleyko, Naya wobec Waszych problemów z wymiotami maluszków, mój niejedzący chuderlak wydaje się błachostką :-[
Lila ja się nie szczepiłam przed ciążą, ale byłam w szkole szczepiona w wieku 13 lat.
Możliwe, że to alergia na jogurt, a nie konkretnie na truskawki czy jugurt, ale może na jakiś barwnik, aromat. Objawy alergii mogą wystąpić w ciągu 3 dni od zjedzenia alergenu.
Martynko dziękuję za pocieszenie. Dla mnie ta sytuacja jest o tyle trudna, że Szymek przez długi czas był żarłokiem i pochłaniał niesamowite ilości jedzenia, a potem z dnia na dzień mu się odwidziało.
Zbiegło się to w czasie z zagęszczaniem jedzenia kaszkami i kleikami. Może tu tkwi przyczyna i nie wiem co lepsze- większa objętość mniej kalorycznego jedzenia czy mała bardziej kalorycznego.
Waga i tak nie rośnie tak jak powinna niezależnie od przyjętej metody.
Easy Twoje fluidki apetytowe chyba częściowo dotarły do Szymka bo nawet ładnie zjadł śniadanie.
Kombinować zaczął dopiero przy 2 ostatnich łyżeczkach, ale i je zjadł.
My na 13:10 do lekarza i będę wszystko wiedzieć(przynajmniej o wynikach badań).
Szymek uskutecznia pierwszą drzemkę, a jego tata nie zdążył jeszcze nawet wstać.
Zaraz chyba pójdę gotować obiad.