reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wszystkiego najlepszego dla Tymka!!!

Asioczku, Maja cudna :) Jaka słodka, malutka istotka. Ty też wyglądasz ślicznie. W ogóle - razem wyglądacie ślicznie :)

Asiu, Wojtek pił Eurespal, nam akurat nie bardzo pomogło, skończyło się na antybiotyku. Płaciłam około 20-23 zł

Mam mega marudę więc spadam.

reklama
Hej Dziewczyny!

Dla Tymka wszystkiego najlepszego!

Evik gratulacje dla raczkującej Hani! Przykro mi z powodu zachowania Twojego męża, mam nadzieję, że już porozmawialiście na ten temat.

Mondzi a może takie marudzenie to poprotu przywilej wieku?
Szymek za to boi się obcych i dostaje histerii jak zbliży się do niego ktoś kto mu się nie spodoba.

Junonko cieszę się że czas Ci tak szybko leci i że powodzi Ci się towarzysko. Tak trzymaj!

Aletko szkoda, że nie możesz odwiedzić babci w szpitalu.  :(

Coletta to super wieści, że dziurka w serduszku się zmniejsza.

Lila brawo dla Mikiego za wstawanie!
Wyjaśniłam Ci swoje ostatnie dwie wypowiedzi na gg. Myślę, że teraz już wszystko jasne.

Beatusku cieszę się że podchodzisz do przyszłości z optymizmem. Tylko tak dalej!

Aniu trzymaj się! Przytulam mocno.

Asioczku jaka słodka kruszynka!
Super, że córcia daje Wam pospać i nie sprawia problemów.

Beatko doskonale rozumiem co masz na myśli, a dlaczego wyjaśnię poniżej.

Uwaga, uwaga! Znowu będę się chwalić, tak po prostu bez przepraszania  ;)

SZYMEK SAM SIADA!!!!

Najpierw przy mnie usiadł z pozycji raczkującej, a jakieś 10 minut później wyszłam do kuchni smażyć rybę, zostawiłam Szymka na podłodze na brzuszku, wracam 10 sekund później, a on siedzi  :o i uśmiecha się do mnie od ucha do ucha  ;D

Ale to nie koniec, nauczył się też wspinać i klękać przy czymś. Dopełza i klęka. A na rehabilitacji jak uciekał przed rehabilitantką to wspiął się po mnie i wstał, żeby się we mnie wtulić...bida mała.

Nabrał chłopak takiego tempa, że nie nadążam, ale jestem taka szczęśliwa i dumna. Długo czekałam na te sukcesy i się doczekałam  :D
A jaki się łobuz z niego zrobił to chyba tylko ja wiem... ::)

Dokumentacja z dzisiejszego wspindrania się po wózku:
wspinaczka3mg.jpg

Wieści z rehabilitacji też dobre, rehabilitantka jest zadowolona z jego postępów i stwierdziła, że nie ma sensu spotykać się wcześniej niż za miesiąc, żeby zobaczyć co nowego potrafi i tyle.
Bardzo się cieszę dlatego nie zrobiła na mnie wrażenia mega ulewa w czasie której wracaliśmy do domu i woda chlupocząca w moich butach  ;)
Uciekam do mojego rozrabiaka.

Asioczku, śliczna kruszynka, taka słodka. Ja już nie pamiętam kiedy moje dziecię było takie malusie :)
Agast, no oby tak było, posprawdzałam nawet nasze książeczki zdrowia i oboje mieliśmy prawie od urodzenia nadwagę i wydłużaliśmy się książkowo. No cóż, może nasze dziecko książkowe być nie chce??
Paula, gratulacje, gratulacje!!! Widzocznie Szymek z tych dzieci, które długo nie robią nic, a jak zaczną to nabierają takiego tempa, że mamusiom oczy wychodzą na wierzch :) Mam takiego chrześniaka, też długo nie robił wiele rzeczy a jak już zaczął to w ekspresowym tempie. Zaraz będziesz radośnie biegać za radosnym Szymkiem :)

No to i ja się pochwalę, własnie przed 10 minutami moje dziecko mnie totalnie zaskoczyło. Skrzat mały zrobił swoje pierwsze dwa samodzielne kroki!!!!! ;D Po drugim utrzymała się nadal w pionie i może zrobiłaby trzeci ale mamusia zrobiła tak głośne "woooow", że biedne dziecko się wystraszyło i padło na pupę ::) Nadal jestem w szoku :o

Mondzi, no niestety, realistyczny, bo z życia wzięty. Przepraszam, jeśli Cię zniesmaczyłam. Po prostu tak mi źle :( mimo, że wiem, że to musi minąć. A jeśli chodzi o jeździdło to Tymek jakby na przekór moim słowom zainteresował się dzisiaj hipciem. Trzymał za rączkę i stał, a potem szedł. To może nie aż tak zmarnowane pieniądze :)

Aletko, dzięki dzięki, nawet bez plucia przesądnego. Oby jak najszybciej się skończyło  ::)

Magdulku, uszka wyżej. Kłótnie bywają oczyszczające, może był powód? Będzie dobrze :)

Lila, dzięki.

Beatusku, dzięki za namiar!!! Chyba te niższe bym chciała, bo wiosna przecież. 89 zł mogę zapłacić :) Aha chciałam oficjalnie zaświadczyć, że żyrafa pełna klocków Fisher Price odwaliła u mojego synka kawał dobrej roboty! Wrzuca klocki aż miło, sam sobie żyrafę trzyma, no dumna jestem z Niego, no! :D Aha i dzięki w imieniu Tymka za życzenia :)

Świeżynko, a no nie lepiej. Rano była powtórka z rozrywki, cały dzień mam wrażenie, że za chwilkę rzygnę :(

AnkaW, trzymaj się!!!

Asioczku, witaj w gronie mam i dbaj o Was :D Foty oczywiście boskie! Piękne jesteście :D

Naya, dzięki :) A buciki muszę najpierw Tymkowi przymierzyć, pojęcia nie mam jaki rozmiar, pewnie większy niż 17 ;) Podobają mi się. Chcę Tymkowi takie kupić na dwór, a do domku takie Tombuta. I jedne i drugie są czaderskie jak dla mnie :D I gratuluję pierwszych kroczków Nadii :D

Asiu24, Eurespal za 38 zł ??? Nie chce mi się wierzyć. Sama dałam 23 zł :|

PaulaC, gratuluję zdolnego synka!!! :D

Jeśli komuś nie odpisałam to najmocniej przepraszam. Wybaczcie rzygającej ciężarówce  8)

PaulaC No wieeelkie gratki dla Szymcia!!! Zdolniacha z niego!!! Super!!! Buziak dla niego od Wikusi ;)

Asiu Może jak pujdziesz do innej apteki to będzie tańszy lek niż w tej aptece co pytałaś :)

Szkarabiku Wspólczuje ci tego rżyganka,bo wiem co przechodzisz bidulko! Sama jeszcze kilka dni temu to przechodziłam :( Ale pocieszę ci że już niedługo będzie ci napewno oki! rzymam kciuki za ciebie ;)

Naya serdecznie gratuluję!!!  :D
Czy to przypadkiem nie pierwsze samodzielne kroczki w naszym wątku Czerwcowym?
Brawo!

Dziękuję Wam bardzo za gratulacje!

No proszę Nadia i Szymek zaskoczyli dziś swoje mamusie. Wielkie gratulacje.

Asioczku Maja słodka i jak ładnie razem wyglądacie.

A mi się wciąż ryczeć chce, chyba złapałam deprechę :( na szczęście jutro nie będę miała zbyt dużo czasu na rozmyślanie bo Hanka pochłonie go całkowicie. Znowu będziemy tylko we dwie więc pewnie mnie wymęczy na maksa.

Paula gratulacje dla Szymka!!! :)
Naya wow gratuluje Nadii pierwszych kroczków!!!
Asioczku śliczna Maja!!! i no po prostu cudnie wyglądacie!
Szkrabiku powód był rzecz jasna - wszystkowiedząca moja mama ;) Ale tak w ogóle to jest najcudowniejsza na świecie! :) No i myślałam ,że sie będzie na mnie boczyć ale jest ok na szczeście :)

reklama
Asioczjku Majka poprostu bombowa!!! :)

A więc kupiłam ten syropek znalazłam go w aptece za 29zł to prawie 10zł w kieszeni takie zdzierstwo :o
Mondzi lekarka przepisała nam nasivin,eurespal,cebion(to daje cały czas) mam nadzieje że przejdzie nie chciałabym faszerowac w niego antybiotyku kupiłam mu również vibovit dopiero teraz bo nie wiiedziałam czy bedzie lubił,ale mu smakuje ;D.Podaje mu również herbatke z Hippa na przeziębienie mam nadzieje ze pomoże

Paulo no nic inengo jak GRATULACJE!!!

a teraz uciekam bo tak mnie wzięło ze siedze i smarkam az łzy mi lecą nie moge oddychac i wogóle gardło to mnie tak boli jakbym szpilki jadła papatki

Evik kochana trzymaj się przytulam :-*

Do góry