reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej hej!! :)

Nie było mnie tu trochę bo ja już praktycznie nie mam czasu na neta,czasem sobie siądę i poczytam ale często to już wcale nie dochodzę do kompa,obowiązki,obowiązki,obowiązki
no i nie ukrywam że poprawa pogody ma też na to oddziaływanie ;)
no i jeszcze chyba też to że mąż mi zainstalował dodatek do mojej ulubionej gry i jak mam tą chwilkę to gram wieczorem ale to też chwilkę bo potem padam i idę spać
a że pobudki w nocy nadal są przynajmniej z dwie to potem chodzę jak zombie
i tak na okrągło

Beatusku przytulam mocno!!

Gratuluję nowym staraczkom decyzji i ..trzymam kciuki :)

No i pozdrawiamy z Karolinką wszystkie Mamusie i Dzieciaczki
Wreszcie Wiosna  ;D !!!

a i serdecznie dziękujemy za życzenia miesięcznicowe :) bardzo, bardzo

i my też życzymy WSZYSTKIM SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ...NAJSMACZNIEJSZEGO ;)
(SZKRABIKU wybacz ze papuguję ale strasznie mi się  spodobało to wyrażenie :))

reklama
Hej Wszystkim!

Agast, Easy, Megan zdjątka Waszych maluszków śliczne!

Beatusku, Junonko bardzo mi przykro, że nie tylko ja martwię się wagą mojego malucha i zdrowiem i badaniami.
Trzymam kciuki za Wasze wyniki badań!

Beatko dobrze, że to nie alergia na mleko.

Mondzi i tutaj gratuluję samodzielnego siadania Tymcia.
Co do jeździka, na razie w planie nie mam zakupu z powodów takich jak Megan- nie mam gdzie trzymać i gdzie używać chyba, że w lecie na zewnątrz. Zobaczymy.

Aniu zdrówka dla Was!!!

Megan to może zaczekaj do jesieni 2007, co? Super by było znowu być równocześnie w ciąży. :)

Mad super, że Ola tak ładnie przybiera, przykro mi z powodu palca. Jak tego dokonałaś?

Świeżynko gratuluję nocki.

Szkrabiku ciągle zapominam Ci odpowiedzieć, że Szymek nie płacze przez sen, za to czasem budzi się z płaczem jak śpi niespokojnie. Zrzucam to na nadmiar wrażeń w danym dniu.

Evik ja podobnie jak Świeżynka, jasno mówię teściom co myślę, na taki czy inny temat, a mąż mnie zawsze popiera w takich sytuacjach. Do tego moi teściowie są w porządku i szanują nasze metody i starają się dostosować za co ich cenię.

A my po bilansie finansów kupiliśmy w końcu fotelik samochodowy, (dopłatę za ogrzewanie odłożyliśmy na kwiecień). ::)
Pogoda dzisiaj paskudna w Krakowie, ale na spacerku i tak byliśmy. Szkoda, że w strugach deszczu, ale jutro ma być ładnie na co liczę bo Tomek ma wolne.
No i jutro nici z kontroli porehabilitacyjnej bo pani doktor się rozchorowała i jest na zwolnieniu. No nic, spróbujemy się dostać w innym terminie.

Coletta- witaj i pisz czesciej! Chociaz teraz ładna pogoda to wiecej bedziemy na dworku z dzieciaczkami ;)

Beatusku- przytulam mocno. Wiem jak to jest z niejadkiem bo moja siostrzenica ma prawie 5 lat a wazy 13 kilo!!!! Jest jak calineczka :laugh: I o dziwo lekarze zawsze mówią ze jak nie chce to niech nie je. Tylko ze ona potrafi przez 3 dni nic nie jesc ::)

Paula- pochwal sie jaki kupiliscie fotelik?? ;D

Agast moja Waneska skończyła 4 latka i waży 13 kilo.Ale lekarz powiedział że taka jej uroda i taka będzie z jednej strony dobrze nie będzie miała problemów z nadwagą a skoro lekarka uważa że wszystko jest dobrze to nie ma powodów do zmartwień.Tymbardziej że miała badania wszystkie robione i jest dobrze.A zjeść to ona je mało ale często czyli tak jak powinna ;)

Agast ja uważam, że jest bardzo fajny. Przede wszystkim dosyć szeroki, więc Szymek z niego szybko nie wyrośnie, a jak będzie kolejna zima to nawet w kombinezonie będzie mu wygodnie.
Ma regulowane oparcie i wkładkę dla mniejszego dziecka co przyda się przy kolejnym maluchu.
Nazywa się Remi Plus, albo Patti Lux bo to takie same siedziska, a różnią się jedynie podstawą fotelika. Wygląda tak:
fotelik1jl.jpg

Agast już jest zadowolony! ;D Bo fotelik wypróbowaliśmy już przy powrocie ze sklepu i wyglądało na to, że Szymkowi było w nim wygodnie skoro uciął sobie nawet drzemkę ;)

No popatrzcie, popatrzcie!!Jakis czas temu napisalam,ze zrobi sie cieplo i mniej nas na forum bedzie to zadna nie przyznala racji,a nawet zaprzeczalyscie ;D teraz prosze,same o tym mowicie, o Wy :p ;D Kocham Was za to ;D

Paulo - fotelik bomba!!Ile zaplacilas za Niego??
Asiu - przytulam!
Agast - wspolczuje i trzymam kxciuki za znajomych!
Aletko - bo nasza poczta kradnie!!!Alezabrac dziecku misia!!Chamstwo!!Zrobilas juz cos z tym??Zglosilas??
Beatusku - przytulam Cie bardzo mocno kochana!!Ty to sie nameczysz :(

Jak sie wczoraj fajnie pouczylam,tak dzisiaj nic :mad: Spalismy do 9, potem Miko poszedl spac dopiero o 12:30, spal do 15, potem spacerek,a zaraz kapiel,bo na spacerku nie spal, ech... Chyba wole wstawac o 7,tylko tak mi ciezko rano sie zebrac ::)

Lila pisze:
Jak sie wczoraj fajnie pouczylam,tak dzisiaj nic :mad: Spalismy do 9, potem Miko poszedl spac dopiero o 12:30, spal do 15, potem spacerek,a zaraz kapiel,bo na spacerku nie spal, ech... Chyba wole wstawac o 7,tylko tak mi ciezko rano sie zebrac ::)

Lila- wybacz kochana ale nie wiem o co Ci chodzi?? Ze dzien krotki czy jak?? :-[

reklama
Do góry