reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej hej!! :)

Nie było mnie tu trochę bo ja już praktycznie nie mam czasu na neta,czasem sobie siądę i poczytam ale często to już wcale nie dochodzę do kompa,obowiązki,obowiązki,obowiązki
no i nie ukrywam że poprawa pogody ma też na to oddziaływanie ;)
no i jeszcze chyba też to że mąż mi zainstalował dodatek do mojej ulubionej gry i jak mam tą chwilkę to gram wieczorem ale to też chwilkę bo potem padam i idę spać
a że pobudki w nocy nadal są przynajmniej z dwie to potem chodzę jak zombie
i tak na okrągło

Beatusku przytulam mocno!!

Gratuluję nowym staraczkom decyzji i ..trzymam kciuki :)

No i pozdrawiamy z Karolinką wszystkie Mamusie i Dzieciaczki
Wreszcie Wiosna  ;D !!!

a i serdecznie dziękujemy za życzenia miesięcznicowe :) bardzo, bardzo

i my też życzymy WSZYSTKIM SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ...NAJSMACZNIEJSZEGO ;)
(SZKRABIKU wybacz ze papuguję ale strasznie mi się  spodobało to wyrażenie :))

reklama
Hej Wszystkim!

Agast, Easy, Megan zdjątka Waszych maluszków śliczne!

Beatusku, Junonko bardzo mi przykro, że nie tylko ja martwię się wagą mojego malucha i zdrowiem i badaniami.
Trzymam kciuki za Wasze wyniki badań!

Beatko dobrze, że to nie alergia na mleko.

Mondzi i tutaj gratuluję samodzielnego siadania Tymcia.
Co do jeździka, na razie w planie nie mam zakupu z powodów takich jak Megan- nie mam gdzie trzymać i gdzie używać chyba, że w lecie na zewnątrz. Zobaczymy.

Aniu zdrówka dla Was!!!

Megan to może zaczekaj do jesieni 2007, co? Super by było znowu być równocześnie w ciąży. :)

Mad super, że Ola tak ładnie przybiera, przykro mi z powodu palca. Jak tego dokonałaś?

Świeżynko gratuluję nocki.

Szkrabiku ciągle zapominam Ci odpowiedzieć, że Szymek nie płacze przez sen, za to czasem budzi się z płaczem jak śpi niespokojnie. Zrzucam to na nadmiar wrażeń w danym dniu.

Evik ja podobnie jak Świeżynka, jasno mówię teściom co myślę, na taki czy inny temat, a mąż mnie zawsze popiera w takich sytuacjach. Do tego moi teściowie są w porządku i szanują nasze metody i starają się dostosować za co ich cenię.

A my po bilansie finansów kupiliśmy w końcu fotelik samochodowy, (dopłatę za ogrzewanie odłożyliśmy na kwiecień). ::)
Pogoda dzisiaj paskudna w Krakowie, ale na spacerku i tak byliśmy. Szkoda, że w strugach deszczu, ale jutro ma być ładnie na co liczę bo Tomek ma wolne.
No i jutro nici z kontroli porehabilitacyjnej bo pani doktor się rozchorowała i jest na zwolnieniu. No nic, spróbujemy się dostać w innym terminie.

Coletta- witaj i pisz czesciej! Chociaz teraz ładna pogoda to wiecej bedziemy na dworku z dzieciaczkami ;)

Beatusku- przytulam mocno. Wiem jak to jest z niejadkiem bo moja siostrzenica ma prawie 5 lat a wazy 13 kilo!!!! Jest jak calineczka :laugh: I o dziwo lekarze zawsze mówią ze jak nie chce to niech nie je. Tylko ze ona potrafi przez 3 dni nic nie jesc ::)

Paula- pochwal sie jaki kupiliscie fotelik?? ;D

Agast moja Waneska skończyła 4 latka i waży 13 kilo.Ale lekarz powiedział że taka jej uroda i taka będzie z jednej strony dobrze nie będzie miała problemów z nadwagą a skoro lekarka uważa że wszystko jest dobrze to nie ma powodów do zmartwień.Tymbardziej że miała badania wszystkie robione i jest dobrze.A zjeść to ona je mało ale często czyli tak jak powinna ;)

Agast ja uważam, że jest bardzo fajny. Przede wszystkim dosyć szeroki, więc Szymek z niego szybko nie wyrośnie, a jak będzie kolejna zima to nawet w kombinezonie będzie mu wygodnie.
Ma regulowane oparcie i wkładkę dla mniejszego dziecka co przyda się przy kolejnym maluchu.
Nazywa się Remi Plus, albo Patti Lux bo to takie same siedziska, a różnią się jedynie podstawą fotelika. Wygląda tak:
fotelik1jl.jpg

Agast już jest zadowolony! ;D Bo fotelik wypróbowaliśmy już przy powrocie ze sklepu i wyglądało na to, że Szymkowi było w nim wygodnie skoro uciął sobie nawet drzemkę ;)

No popatrzcie, popatrzcie!!Jakis czas temu napisalam,ze zrobi sie cieplo i mniej nas na forum bedzie to zadna nie przyznala racji,a nawet zaprzeczalyscie ;D teraz prosze,same o tym mowicie, o Wy :p ;D Kocham Was za to ;D

Paulo - fotelik bomba!!Ile zaplacilas za Niego??
Asiu - przytulam!
Agast - wspolczuje i trzymam kxciuki za znajomych!
Aletko - bo nasza poczta kradnie!!!Alezabrac dziecku misia!!Chamstwo!!Zrobilas juz cos z tym??Zglosilas??
Beatusku - przytulam Cie bardzo mocno kochana!!Ty to sie nameczysz :(

Jak sie wczoraj fajnie pouczylam,tak dzisiaj nic :mad: Spalismy do 9, potem Miko poszedl spac dopiero o 12:30, spal do 15, potem spacerek,a zaraz kapiel,bo na spacerku nie spal, ech... Chyba wole wstawac o 7,tylko tak mi ciezko rano sie zebrac ::)

Lila pisze:
Jak sie wczoraj fajnie pouczylam,tak dzisiaj nic :mad: Spalismy do 9, potem Miko poszedl spac dopiero o 12:30, spal do 15, potem spacerek,a zaraz kapiel,bo na spacerku nie spal, ech... Chyba wole wstawac o 7,tylko tak mi ciezko rano sie zebrac ::)

Lila- wybacz kochana ale nie wiem o co Ci chodzi?? Ze dzien krotki czy jak?? :-[

reklama
Do góry