można powiedzieć, ze nadrobiłam
witam,
serdecznie dziekuje w imieniu Igorka za zyczonka i zycze
wszystkiego najlepszego dla Bartka i Filipka oraz Ingi, Tymonka i Jasia
Megan fajnie, ze sie odedzwałaś i pisz koniecznie. Gratulacje dla postepów Piotrusiowych, fotki super alez Piotruś duzy juz i fajniutki. Trzymam kciuki za to odstawianie i przytulam mocno.
Natko mam nadzieję, ze przebrniecie przez to wszystko i że wynik bededzie w porządku, Igorkowi tez groziła cystografia i powiem szczerze, że nie mogłam przestac o tym mysleć ale po 4 miesiącach leczenia furagina bakterie poszły precz i nefrolog nie widział podstaw do dalszego leczenia czego i Wam zycze.
Martynko Igo fajniutki ale to przybieranie lekko mnie dołuje chociaż juz lepiej je i jest mi znacznie lżej a co do mama to mi dziecko dozuje w sposób niezwykle oszczędny za to tata to zupełnie co innego.
Paula widze,z e już humorek lepszy i tak trzymaj, będzie dobrze, zreszta jutro się przekonasz.
Nenyah Nati słodki chociaz biedulek taki na tych fotkach.
Agast, Aletko, mamoMisi ale super, gratuluje podjęcia decyzji, tak tak podejmowałam i 9 lat mineło.
Frotko oj poznałam juz to wiszenie na nogawce albo na krzesełku jak próbuje do kompa usiasc, fajnie te pociechy nasze
Aletko Kornelka w kremiku super
Szkrabiku super wygladasz absolutnie we wszystkich fryzurkach. Czekam na ta nową.
Czarnulko fajnie, że odpoczęłaś
Beatko przytulam, przyjdzie wiosna i bedzie lepiej.
A u nas nocki koszmarne, Igorek budzi się czasami nawet co pół godzinki - godzinkę i wstaje po 5. Chodze nieco przymulona ostatnio i w zasadzie spie jak tylko zamkne oczy. W sprawach zebowych to chyba juz mamy dolna dwójkę (a czekalismy na jedynki górne) ale póki co nie ma jak zajrzec bo buzia zacisnieta, spróbuje wieczorem.