jestem cała i zdrowa tak jak reszta rodzinki. Śniegu było tyle, że samochód Filip łopatą odkopywał. POśmigaliśmy sobie na nartach a Wojtusiński pojeździł na saneczkach. Najchętniej pojechalabym jeszcze raz, choćby i dziś.
Poczytała wybiórczo i postaram się odpisać:
Easy - my mamy własnościowe, nowa cześć os. Kopernika - budował Ataner w 2001 roku. My kupiliśmy w maju 2002 od gościa w tarapatch finansowych. Mieszkanie ma 52,7 m2. To jest tzw. wspólnota mieszkaniowa. Czynsz wynosi 288,32 zł w tym jest: opałata za kablówkę, sprzątanie klatki schodowej, ochrona nocna, czynsz za garaż (nie mamy piwnicy tylko garaż), fundusz remontowy, ryczałt za wode i ogrzewanie. W budynku nie ma gazu. Jak dotąd zawsze mielismy nadpłatę za ogrzewanie tak mniej więcej w wysokości 2 czynszów więc przez 2 miesiące nie płaciliśmy czynszu. W tym roku może być inaczej bo Wojtek jest w domu więc jest grzane. Za wodę mieliśmy raz niedopłatę raz nadpłatę ale kilkadziesiąt zł. w skali roku. W ubiegłym roku domalowali balkony, a między blokami jest plac zabaw (bez dostępu dla osób postronnych bo bloki są odgrodzone) Powiem Ci tylko, że dla mnie cena tego mieszkania na oś Poziomkowym jest poowalająco wysoka. My za nasze m2 z garażem daliśmy 149.000 (była zrobiona łazienka, panele, drzwi wejściowe) a resztę zrobiliśmy wg własnego uznania.
wysypka - u nas też jest na buzi - czerwone wypukłe, drobne krosty które czasem bledną i da się je wtedy tylko wyczuć pod palcami. CHyba przejdę się do lekarza tak na wszelki wypadek. Pewnie mi powie, że to od jedzenia ale ja na prawdę nie mam pojęcia od czego bo ciągle dostaje to samo.
Czy przy skazie białkowej jest zawsze sucha skóra czy mogą to być takie krosteczki?
Jak się naładują baterie do aparatu to zgram foty i wrzuce kilka