To ja nadrabiam
Naya, Zawadko, Aletko, Świeżynko, Minko, Beatko, dziękuję za życzenia zdrowia
Pomogły
Lila, a no nie za wiele, ale ja Ci takie fluidy z opóźnionym zapłonem posłałam i wykorzystasz kiedy będziesz chciała ;D A gdzie foty dla mnie, hę?
Marry, jestem tego samego zdania co
Shirleyka, a mianowicie maleństwo będzie potrzebowało mniej mojego czasu niż starsze dzieciątko. Ze spaniem sobie poradzę jakoś, w końcu mam męża, więc niech się wykaże
Easy, no to ja już wiem po kim Mary taka boska ;D (to apropos mantry)
Agast, jeju to teraz Ty się kuruj!!! Z oskrzelami żartów nie ma. I oczywiście gratki wielkie dla Hani-zdolniaszki
Juciu, nakop ode mnie ginowi, please
Ja w całej ciąży przytyłam 30 kg i mój ginek mi ani słowa nie powiedział! Uznał, że taka moja uroda i miał rację. Teraz też będę wielka, bo mnie mdli i jem więcej, bo wtedy mdłości przechodzą
Wiolinko, cieszę się, że taka jesteś radosna i mam nadzieję, że nadal będziesz się realizować w nowej pracy
Frotko, oczywiście, że możesz uzyskać duplikaty faktur. Sprzedawca ma zakichany obowiązek Ci je wystawić na Twoją prośbę
Asioczku, wow, to już??? Gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, wstyd, siedzę i buczę przed kompem :-[ :-[ :-[ Ucałuj Majeczkę od nieznanej ciotki forumowej
I dbaj o Was obie, teraz najpiękniejsze chwile przed Wami!
Zdjęcia przepiękne!!! Proszę ucałować małych modeli od nas
Boshe moje mdłości niby-poranne tak naprawdę są bardziej wieczorne. Zaraz chyba ubrudzę klawiaturę... buuu ;(