reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
To ja nadrabiam ;)

Naya, Zawadko, Aletko, Świeżynko, Minko, Beatko, dziękuję za życzenia zdrowia :) Pomogły ;)

Lila, a no nie za wiele, ale ja Ci takie fluidy z opóźnionym zapłonem posłałam i wykorzystasz kiedy będziesz chciała  ;D A gdzie foty dla mnie, hę?

Marry, jestem tego samego zdania co Shirleyka, a mianowicie maleństwo będzie potrzebowało mniej mojego czasu niż starsze dzieciątko. Ze spaniem sobie poradzę jakoś, w końcu mam męża, więc niech się wykaże ;)

Easy, no to ja już wiem po kim Mary taka boska  ;D (to apropos mantry)

Agast, jeju to teraz Ty się kuruj!!! Z oskrzelami żartów nie ma. I oczywiście gratki wielkie dla Hani-zdolniaszki :D

Juciu, nakop ode mnie ginowi, please ;) Ja w całej ciąży przytyłam 30 kg i mój ginek mi ani słowa nie powiedział! Uznał, że taka moja uroda i miał rację. Teraz też będę wielka, bo mnie mdli i jem więcej, bo wtedy mdłości przechodzą ;)

Wiolinko, cieszę się, że taka jesteś radosna i mam nadzieję, że nadal będziesz się realizować w nowej pracy :D

Frotko, oczywiście, że możesz uzyskać duplikaty faktur. Sprzedawca ma zakichany obowiązek Ci je wystawić na Twoją prośbę ;)

Asioczku, wow, to już??? Gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, wstyd, siedzę i buczę przed kompem  :-[  :-[  :-[  Ucałuj Majeczkę od nieznanej ciotki forumowej :D I dbaj o Was obie, teraz najpiękniejsze chwile przed Wami!

Zdjęcia przepiękne!!! Proszę ucałować małych modeli od nas :D

Boshe moje mdłości niby-poranne tak naprawdę są bardziej wieczorne. Zaraz chyba ubrudzę klawiaturę... buuu ;(

Boshe z tego wszystkiego nie napisałam co u nas. Otóż Tymo jest zasmarkany nieziemsko, kapie Mu z nosa i kaszle. Biedny, męczy się, ale humorek Mu dopisuje ;) Dostaliśmy skierowanie na usg brzuszka i mykamy na nie w czwartek. A to dlatego, że Młody ciągle jeszcze ulewa, a już nie powinien.

A ja za chwilę rzygnę, przepraszam (tu nastąpiła dramatyczna przerwa, gdyż autorka postu wyskoczyła jak z procy i oddała cały obiad i kolację w postaci co najmniej przetrawionej, na szczęście zdążyła dobiec do białego ucha).

Zaczęło się...

ASIOCZKU KOCHANA, WIELKIE,OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MAJECZKI !!! JESTEŚCIE WIELKIE !!! JUZ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ BY WAS ZOBACZYĆ !!! Aż się rozczuliłam ;)

ASIOCZKU GRATULACJE!!!!!!!! MAJECZKO WITAJ NA ŚWIECIE!!!

Szkrabiku zdrówka dla Was życzę i trzymaj się z dala od białego ucha! To jest rozkaz!
Trzymam kciuki za USG Tymkowego brzuszka.

Rita fajnie, że wyjazd się udał i czekam na zdjątka.

Naya zapomniałam Ci napisać, że Szymek nosi rozmiar 80, ale to facet no i my sporzy jesteśmy.

Idę spać. Szymek nie chciał znowu dzisiaj jeść  :mad:
Dzisiaj sobie nie postanawiam, że się wyśpię. Choć nie mam pojęcia dlaczego to w nocy może być różnie.  ::)
Dobranoc

Nie nadrobie na razie :-[ :( :-[ ::) (byla u mnie moja mama kilka dni wiec wypadlam z netu)
ale nie moge nie napisac:
Asioczku gratuluję z całego serca!!!!
Majeczko Witaj na świecie :)

W przelocie mignely mi niesamowite zdjecia Szymona i Marysi oraz synka Swiezynki - cudne sa Wasze dzieciaczki, Marry jaki fryz :D A Szymek jaki zadowolony na tej macie z puzzli :D

Jako, że dzisiaj świąteczny dzień na naszym forum, to zmienię sobie awatarek na jakiś bardziej ciepły i uroczysty, a potem pójdę spać, bo humor mam mało odświętny.

Dobrej nocy życzę!

Mondzi - avatar sliczny!!
Szkrabiku - wspolczuje!!I nie mam pojecia dlaczego fotki nie doszly ::) Podaj mi e-maila na priv, moze mam nieaktualny adres ::)

reklama
Asioczku - najserdeczniejsze gratulacje!!! Majeczko witaj na świecie!!!
Mała Maja waży i mierzy dokładnie tyle samo co nasza Emilka :laugh:[/b]

Do góry