reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
To ja nadrabiam ;)

Naya, Zawadko, Aletko, Świeżynko, Minko, Beatko, dziękuję za życzenia zdrowia :) Pomogły ;)

Lila, a no nie za wiele, ale ja Ci takie fluidy z opóźnionym zapłonem posłałam i wykorzystasz kiedy będziesz chciała  ;D A gdzie foty dla mnie, hę?

Marry, jestem tego samego zdania co Shirleyka, a mianowicie maleństwo będzie potrzebowało mniej mojego czasu niż starsze dzieciątko. Ze spaniem sobie poradzę jakoś, w końcu mam męża, więc niech się wykaże ;)

Easy, no to ja już wiem po kim Mary taka boska  ;D (to apropos mantry)

Agast, jeju to teraz Ty się kuruj!!! Z oskrzelami żartów nie ma. I oczywiście gratki wielkie dla Hani-zdolniaszki :D

Juciu, nakop ode mnie ginowi, please ;) Ja w całej ciąży przytyłam 30 kg i mój ginek mi ani słowa nie powiedział! Uznał, że taka moja uroda i miał rację. Teraz też będę wielka, bo mnie mdli i jem więcej, bo wtedy mdłości przechodzą ;)

Wiolinko, cieszę się, że taka jesteś radosna i mam nadzieję, że nadal będziesz się realizować w nowej pracy :D

Frotko, oczywiście, że możesz uzyskać duplikaty faktur. Sprzedawca ma zakichany obowiązek Ci je wystawić na Twoją prośbę ;)

Asioczku, wow, to już??? Gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, wstyd, siedzę i buczę przed kompem  :-[  :-[  :-[  Ucałuj Majeczkę od nieznanej ciotki forumowej :D I dbaj o Was obie, teraz najpiękniejsze chwile przed Wami!

Zdjęcia przepiękne!!! Proszę ucałować małych modeli od nas :D

Boshe moje mdłości niby-poranne tak naprawdę są bardziej wieczorne. Zaraz chyba ubrudzę klawiaturę... buuu ;(

Boshe z tego wszystkiego nie napisałam co u nas. Otóż Tymo jest zasmarkany nieziemsko, kapie Mu z nosa i kaszle. Biedny, męczy się, ale humorek Mu dopisuje ;) Dostaliśmy skierowanie na usg brzuszka i mykamy na nie w czwartek. A to dlatego, że Młody ciągle jeszcze ulewa, a już nie powinien.

A ja za chwilę rzygnę, przepraszam (tu nastąpiła dramatyczna przerwa, gdyż autorka postu wyskoczyła jak z procy i oddała cały obiad i kolację w postaci co najmniej przetrawionej, na szczęście zdążyła dobiec do białego ucha).

Zaczęło się...

ASIOCZKU KOCHANA, WIELKIE,OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MAJECZKI !!! JESTEŚCIE WIELKIE !!! JUZ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ BY WAS ZOBACZYĆ !!! Aż się rozczuliłam ;)

ASIOCZKU GRATULACJE!!!!!!!! MAJECZKO WITAJ NA ŚWIECIE!!!

Szkrabiku zdrówka dla Was życzę i trzymaj się z dala od białego ucha! To jest rozkaz!
Trzymam kciuki za USG Tymkowego brzuszka.

Rita fajnie, że wyjazd się udał i czekam na zdjątka.

Naya zapomniałam Ci napisać, że Szymek nosi rozmiar 80, ale to facet no i my sporzy jesteśmy.

Idę spać. Szymek nie chciał znowu dzisiaj jeść  :mad:
Dzisiaj sobie nie postanawiam, że się wyśpię. Choć nie mam pojęcia dlaczego to w nocy może być różnie.  ::)
Dobranoc

Nie nadrobie na razie :-[ :( :-[ ::) (byla u mnie moja mama kilka dni wiec wypadlam z netu)
ale nie moge nie napisac:
Asioczku gratuluję z całego serca!!!!
Majeczko Witaj na świecie :)

W przelocie mignely mi niesamowite zdjecia Szymona i Marysi oraz synka Swiezynki - cudne sa Wasze dzieciaczki, Marry jaki fryz :D A Szymek jaki zadowolony na tej macie z puzzli :D

Jako, że dzisiaj świąteczny dzień na naszym forum, to zmienię sobie awatarek na jakiś bardziej ciepły i uroczysty, a potem pójdę spać, bo humor mam mało odświętny.

Dobrej nocy życzę!

Mondzi - avatar sliczny!!
Szkrabiku - wspolczuje!!I nie mam pojecia dlaczego fotki nie doszly ::) Podaj mi e-maila na priv, moze mam nieaktualny adres ::)

reklama
Asioczku - najserdeczniejsze gratulacje!!! Majeczko witaj na świecie!!!
Mała Maja waży i mierzy dokładnie tyle samo co nasza Emilka :laugh:[/b]

Do góry