reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko, dzięki za foty. Komplementa już mailikiem wysłałam ;D

Idę spać, miłe panie... Jutro będzie pracowity dzionek. Dobranoc ;)

reklama
Dziecię spi, mąż na treningu- matka w necie siedzi  ;D

Wyobrazcie sobie ze moja panna wzgardzila cycem na dobranoc  :o Wypila tylko 130ml modyfikowanego i cyc byl bee. Moglaby tak jeszcze w nocy odmowic cycania albo chociaz dac sobie butle wcisnąć... ale w cuda to ja nie wierze...  ::)

Frotko- Wojtek ziemie z kwiatkow wcina?? Biedna zagłodzone dziecko! Ty sie przyznaj ze tych zupek to mu wcale nie dajesz tylko piszesz ze niby nie chce, hehe a bidak potem musi ziemie wyjadac  ;D ;D A no i gratuluje kolejnego zębala. Chyba faktycznie Wojtus ma zawiązki  :laugh: :laugh:

Lila- fajnie ze szkola nie taka straszna. Mam nadzieje ze bede mogla to samo napisac za tydzien 8) Musze przyznac ze nawet mam ochote tam isc. Jakos tak sie nastawilam ze bedzie spoko. W koncu dobre nastawienie to polowa sukcesu, niee?? A no i wczoraj wymyslilam sobie temat pracy magisterskiej. Jeszcze "tylko" napisac i bedzie z glowy, hehe Ty masz jescze 2 semestry czy 3 do zrobienia??

Tilli- Miki suuperowy! No i zazdroszcze wanny! my niestety mamy tylko kabine i Hanka jest caly czas zdana na kąpiel w plastikowej wanience  :(

Natka - Hania staje na calych stopach i nie wiem czy stawanie na paluszkach to cos zlego  ???

Aaaa... no i czy je dzisiaj pisalam ze Hance oprocz kaszlu nic nie dolega?? Otorz wywoalam wilka z lasu i ma katar taki ze bidula oddychac nie moze  :mad: Jutro idziemy na kontrole do lekarza na 15. Ciekawe co nam powie ::) Chcialabym zeby juz byla zdrowa :( Jedyne co jest pewne to to ze jeszcze przez ten tydzien siedze w domu na zwolnieniu- to juz mi pediatra zapowiedzial, bo jesli nawet antybiotyk juz odstawimy to i tak trzeba bedzie na nia chuchac i dmuchac bo organizm oslabiony i zaraz moglaby znowu cos zlapac. tfu, tfu.

Aletko zdjęcia prześliczne, a Kornelka urocza zwłaszcza gdy ziewa i śpiewa. Ależ Ty jesteś ładna dziewczyna, no,no.

Dzieki Aletko. Mam nadzieje ze zyczenia sie spełnią.

A no i zapomnialam napisac ze u fryzjera bylam ale fryzura wlasciwie taka sama jak byla tylko skrócilam troche wiec nie ma co fotek pokazywac  ;) A no i jeszcze zaszalalam i kupilam sobie żakiet w H&M  ;D A co!

Mad- czyzby zdjecia blizn Cie tak zszokowaly ze nawet ich nie skomentowałaś?? Nic dziwnego. Moja jest koszmarna :-[ a Twoją zeby zobaczyc to trzeba sie przyjzec!

Agast, no to mnie rozszyfrowałaś ;) No ale sama rozumiesz, koszty słoiczków są okropnie wysokie, nieporównywalne z 10 l ziemi do kwiatków a taka zmineralizowana to może i zdrowo... Swoją drogą nic dziwnego, że on zupek nie chce - ziemia taka smakowita ;) No i mnóstwa zdrówka dla Hani życzymy.

Dziękujemy za gratulacje ząbkowe - to na razie takie "pęknięcie" na dziąśle no ale już ząbek w nim bieleje.

Tilli, napisałam Ci, że mamy wywrotę a zapomniałam napisać, że zdjecia Mikołaja rewelacja! I widzę że taki sam miłośnik kąpieli jak mój Wojtek.

Zanim sie położę, to spróbuję coś napisać.
Byliśmy u znajomych. Tymek rewelacja - bawił się innymi zabawkami, niż te które ma w domku, więc chociaż był bardzo śpiący, to dało się wytrzymać. Za to Michał mnie wkurza na maksa i już nawet rozmawiać z nim nie ma sensu :( Tak więc humor mam nienajlepszy. No nic... Ważne że Synek jest OK.

Lila, cieszę się, że dałaś radę. A na początku semestru wykładowcy robią wrażenie, to taka zagrywka, coby studenty wiedziały, że sprawa jest poważna. Tak więc: nie taki diabeł straszny...

Szkrabiku, podziwiam. Ale tak jak piszesz: sama chciałaś :) No i uważaj na uszy, te białe :)

Mad, my też zaszczepimy po roku, powody czysto kasowe.

Aletko, cieszę się, że było ok. Zdjęć jeszcze nie widziałam.

Tilli, fajna ta ciężarówa :) Nie wspominając o Mikim oczywiście.

Agast, buziaki dla Hani. CHyba słyszała, ze cyca nie będzie, jak wyzdrowieje :) Kiedy skończyłyście antybiotyk?

Frotko, czekamy na ząbka.

Stawanie na paluszkach (niepamiętam kto pytał), to jak najbardziej normalna sprawa. Dziecko nie potrafi jeszcze znaleźć środka ciężkości. To mija :)

No i tyle pamiętam... A jutro mamy gości i znów Tymek będzie rozlegulowany ( a tego nie cierpię), a ja rozwalona emocjonalnie. Jakoś mi takie wieczorne wizyty nie leżą. Mają przyjść o 19.00, a to jest pora przygotowania Tymka do snu. A potem ja się gimnatykuję, bo dziecko zmęczone i marudne.

Idę spać, bo wkurza mnie już totalnie wszystko, oprócz jedynego Synka oczywiście, który tak ślicznie śpi. Kocham go, jak nikogo.

Ale Kornelka, ma zęby :) Jestem pod wrażeniem. Zdjęcia ładniutkie.

A Tilli, Tymoteusz też zębów nie ma :) Wszystko w swoim czasie :)

reklama
Patrzę, a tu są do mnie mailiki, oh jak się cieszę :) Aletko i szkrabiku, ślicznie dziękuję za zdjecia!!! :-*
Nie wiedziałam ze szkrabik to Ania, ale fajnie! I potwierdza to teorie, że anki to fajne babki  ;)
Aletko ale Kornelka ma tych ząbków, normalnie całą buźkę, a na tym zdjęciu to faktycznie jakby śpiewała jakąś kościelną pieśń, hihi

Do góry