Evik
Fanka BB :)
Agast no to Hanie dały nam pospać :laugh:. Nic nie pisałam ale od czterech nocy Hania śpi od 20 do 6 (a dziś nawet 7.30) bez pobudki. Odkąd, uwaga, zasypia sama w łóżeczku. Do tej pory było tak, że mąż ją karmił kaszką na noc -220-240 ml (od zawsze wieczorne karmienie to jego obowiązek
) a następnie usypiał przytulając się do niej, a gdy już mocno zasnęła prenosił do łóżeczka. Od 4 wieczorów natychmiast po karmieniu wkłada ją do łóżeczka, całuje i wychodzi, a mała po 5-10 min sama zasypia. Jak bardzo się awanturuje to wchodę do niej wkładam jej smoka, głaszczę po główce i wychodzę. Na razie skutkuje. Pewnie dlatego że aktualnie żaden ząbek jej nie wychodzi, nic ją nie boli więc śpi. Ale zaobserwowałam, że budzi się w nocy,czasami jęknie, zmieni pozycję i śpi dalej. Wcześniej jak się obudziła to zaraz się awanturowała i bez smoczka nie zasnęła, a teraz potrafi i bez wspomagacza zasnąć. Fakt, że tańcuje po całym łóżeczku, śpi w nogach i w poprzek i po skosie. Wcześniej ją przekładałam, a teraz dałam jej spokuj, jak jej tak wygodnie to jej sprawa jak śpi :laugh: Jestem ciekawa, kiedy znowu zacznę narzekać na nocki :laugh:
Mondzi ubieraj ciepło Tymka i idzcie. A u nas ślicznie jest, zaczął sypać świeży śnieg.
Wszystkiego dobrego dla Tymonka
Mondzi ubieraj ciepło Tymka i idzcie. A u nas ślicznie jest, zaczął sypać świeży śnieg.
Wszystkiego dobrego dla Tymonka