Beatko współczuje z powodu piersi i mam nadziję, ze wszystko szybiutko sie zagoi a co do główki Mateuszka to na pewno jeszcze zdązy suie wyrównac wszystko, główka do góry.
Megan mam nadziję,z ę kolejna nocka lepsza i gratulacje postepów Piotrusiowych, zdjęcia super, przystojniacha
Paula ważne żeby się wspierać - przynajmniej mi to pomaga. A jesli chodzi o ulubione dania Igorka to chyba ich nie ma, najbardziej tolerowane sa desery i w razie czego posiłkuje sie własnie nimi. Natomiast nadal je tylko gładkie papki i żadna grudka nie może sie trafic z tego tez powodu moich zupek nie chce ale i tak jest poprawa bo juz je zupki z męskiem, których tez nie chciał więc jest iskierka nadziei. Do rączki podaje flipsy i czasami Miskopta, nie zje ale pomemla i może te zupkowe grudki tez zacznie jesć. A Ty mi sie nie zamartwiaj, Szymus sliczności jest i ani sie obejrzysz jak bedzie sie przemieszczał. Ja ja z przyjemnościa o tym przeczytam
Joakar gratki postepów Klary
Rita zawsze fajnie jak ktos mnie pocieszy, dziekuj e i zdrówka duzo dla Was
mad gratujacje ząbkowe oraz brawa za oklaski i za przemieszczanie się
ifa pozdrawiam
Najlepsze życzenia dla Oli i Mateuszka
junonka u nas też skarpety sciągane przy kazdej sposobnosci
Evik to Hania zachowuje się wtowarzystwie jak prawdziwa dama
Minko mam nadziję, ze z tym brakim apetutu u Wiki to tylko chwilowe
A u nas kolejny postę - Igorek sam staną w łżżeczku, w związku z czym obniżamy
Megan mam nadziję,z ę kolejna nocka lepsza i gratulacje postepów Piotrusiowych, zdjęcia super, przystojniacha
Paula ważne żeby się wspierać - przynajmniej mi to pomaga. A jesli chodzi o ulubione dania Igorka to chyba ich nie ma, najbardziej tolerowane sa desery i w razie czego posiłkuje sie własnie nimi. Natomiast nadal je tylko gładkie papki i żadna grudka nie może sie trafic z tego tez powodu moich zupek nie chce ale i tak jest poprawa bo juz je zupki z męskiem, których tez nie chciał więc jest iskierka nadziei. Do rączki podaje flipsy i czasami Miskopta, nie zje ale pomemla i może te zupkowe grudki tez zacznie jesć. A Ty mi sie nie zamartwiaj, Szymus sliczności jest i ani sie obejrzysz jak bedzie sie przemieszczał. Ja ja z przyjemnościa o tym przeczytam
Joakar gratki postepów Klary
Rita zawsze fajnie jak ktos mnie pocieszy, dziekuj e i zdrówka duzo dla Was
mad gratujacje ząbkowe oraz brawa za oklaski i za przemieszczanie się
ifa pozdrawiam
Najlepsze życzenia dla Oli i Mateuszka
junonka u nas też skarpety sciągane przy kazdej sposobnosci
Evik to Hania zachowuje się wtowarzystwie jak prawdziwa dama
Minko mam nadziję, ze z tym brakim apetutu u Wiki to tylko chwilowe
A u nas kolejny postę - Igorek sam staną w łżżeczku, w związku z czym obniżamy