reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Beatko współczuje z powodu piersi i mam nadziję, ze wszystko szybiutko sie zagoi a co do główki Mateuszka to na pewno jeszcze zdązy suie wyrównac wszystko, główka do góry.

Megan mam nadziję,z ę kolejna nocka lepsza i gratulacje postepów Piotrusiowych, zdjęcia super, przystojniacha:)

Paula ważne żeby się wspierać - przynajmniej mi to pomaga. A jesli chodzi o ulubione dania Igorka to chyba ich nie ma, najbardziej tolerowane sa desery i w razie czego posiłkuje sie własnie nimi. Natomiast nadal je tylko gładkie papki i żadna grudka nie może sie trafic z tego tez powodu moich zupek nie chce ale i tak jest poprawa bo juz je zupki z męskiem, których tez nie chciał więc jest iskierka nadziei. Do rączki podaje flipsy i czasami Miskopta, nie zje ale pomemla i może te zupkowe grudki tez zacznie jesć. A Ty mi sie nie zamartwiaj, Szymus sliczności jest i ani sie obejrzysz jak bedzie sie przemieszczał. Ja ja z przyjemnościa o tym przeczytam:)

Joakar gratki postepów Klary

Rita zawsze fajnie jak ktos mnie pocieszy, dziekuj e i zdrówka duzo dla Was

mad gratujacje ząbkowe oraz brawa za oklaski i za przemieszczanie się

ifa pozdrawiam

Najlepsze życzenia dla Oli i Mateuszka

junonka u nas też skarpety sciągane przy kazdej sposobnosci

Evik to Hania zachowuje się wtowarzystwie jak prawdziwa dama

Minko mam nadziję, ze z tym brakim apetutu u Wiki to tylko chwilowe

A u nas kolejny postę - Igorek sam staną w łżżeczku, w związku z czym obniżamy:)

reklama
Beatusku - gratuluje!!!

Dziewczyny,nie wiem, ale cos mi tu nie pasi. Sprzatalam poczte i tam od groma tych e-maili od tego kogos( gadu-gadu-1981@wp.pl), nie wiem,ale on normalnie nawiazuje do naszych postow, np. odp do moj pan jest idiota, a tkaiego e-maila wysylala kiedys Junoka,albo e-mail z tutylem Dziewczyny tylko sie nie jarajcie, to przeciez patrzac na ogol ewidentnie jakby do nas, bo gdyby to do mnie bylo,to by bylo dziewczyno... ::) Nie wiem,ale ktos kiedys wspominal o robalu,ze to ktoras z nas, coraz bardziej zaczynam w to wierzyc, pisze to tu,zeby nie po cichaczu, zeby robal mogl sie nasycic, cholera juz nie wiem co mam z tym czyms,co nie jest za normalne zrobic, ludzie no!!

A tak poza tym mam do Was ogromna prosbe, chodzi o moja prace magisterska, nie mam tematu,moze Wam by wpadl jakis do glowy,albo co??? Zaraz Wam napisze czego ma dotyczyc i w ogole.

Praca ma dotyczyc spraw administracyjnych( bo takie seminarium), np. administracja lokalna, rzadowa, terenowa, np. Pomoc spoleczna Warszawy, albo Ochrona praw dziecka, albo Ochrona zwierzat itp.

Moze to byc tez praca licencjacka rozbudowana o nowe stronice, moj tytul pracy licencjackiej:Terapia dzieci autystycznych w zakresie komunikowania werbalnego.
Czy i jak moge rozbudowac ta prace,aby temat laczyl sie troche z administracja????

POMOZCIE MI,BO JA JUZ GLUPIEJE MYSLAC O TYM ::)

Lila nie wiem co mogłabyś zrobić by te maile do Ciebie nie dochodziły.Chyba zablokowac nadawcę.Ja sie na tym nie znam ale dziewczyny pewnie Ci pomogą.Poza tym skoro maile do Ciebie tytułowane są naszymi tytułami wczesniej wysłanymi to sprawa jest jasna ,że ten ktoś je otrzymuje również.

Minko mam do Ciebie ogromniastą prośbę.Czy mogłabyś napisac jak wyglądją ćwiczenia dzięki .którym Wiki zaczęła się opierać na wyprostowanych raczkach? Bo moja panna własnie w tej kwesti jest niekumata.

Kryzys jedzeniowy chyba zażegnany ;D Na kolacje zjadła 180 ml ulubionej kaszki na gęsto :D

Junonka No więc tak, głównie ćwiczyłyśmy na takiej dużej piłce, Wiki leżała na brzuszku na niej, a rączki opierała na podłodze, ale nie bardzo to lubiła, więc lepsze okazało sie chowanie się za ławę w pokoju, a mała jest taka ciekawska, ze zawsze zagląda, zeby zobaczyć kto lub co się skryło, no i tak powolutku się podnosiła, może też tak spróbujcie sie pobawić :)
Lileczko No dziwna sprawa z tymi mailami :mad: ja nic takiego nie dostaje, a czy jeszcze któras z nas je otrzymuje?

Aaa, Beatko, Wiki miała dość znacznie spłaszczoną główke z lewej strony, z tej którą preferowała, dokąd asymetrii sie pozbyłysmy i obraca główkę po równo w obie strony, spłaszczenie się znacznie wyrównało, chociaz jeszcze nie do końca, ale mysle, że to tylko kwestia czasu i u nas i u was :)

Witam

Jestem dopiero na stronie 300 ;)

Odzywam się i po nadrobieniu zaległości na pewno dam znać.

Na razie pozdrowienia dla Wszystkich mamuś i ich pociech. ;D

Hej, ja tylko na moment bo zrobilismy sobie male 2 tygodniowe wakacje, a potrzebuje Waszej rady. Nati chyba zabkuje (choc ja nie wierze bo od 5 miesiecy jak on placze to ja mowie, ze zabkuje a tu jeszcze ani jednego zeba nie mamy). Wczoraj plakal bardzo czesto co bylo dla nas totalnym szokiem  :-[ bo on w zasadzie nie placze tylko marudzi jesli juz w ogole. I chyba pomylil mu sie dzien z noca, albo tylko noc z dniem bo potrafi do 3 w nocy nie spac a potem w dzien spi np. po 3h (dzis tak spal do 15) Teraz znow spi. Nie ma goraczki, ma apetyt, normalnie robi kupy, acz bardzo czesto cyca. Obstawiamy zeby, jednak dziasla nie sa zaczerwienione. Jesli to zeby to jakie srodki przeciwbolowe moge mu podac?
Doczytalam o klubie zlowika to my sie kwalifikujemy:
- nie mamy zebow
- nie zasypiamy w lozeczku, ale spimy po odlozeniu don na spiaco  :p
- nie siadamy, ale siedzimy  :laugh:
- nie raczkujemy
- nie pelzamy
- obracamy sie z pleckow na brzuszek, ale odwrotnie bardzo rzadko
I jeszcze jedno pytanie: jaka kaszke kukurydziana kupujecie, jak sie ja przyrzadza i ile zjadaja jej Wasze dzieci?
Pozdrawiam wszystkie dzidziusie, brzusie i mamusie  :D   

reklama
Igusku no witam!! ;D
Nenyah - kaszki kukurydzianej nie kupuje,ale kleik,a to to samo praktycznie, kleik kukurydziany firmy Nestle, mamy tez make kukurydziana do robienia lanych klusek i zwykla kasze kukurydziana do dodawania do zupek. Kleik kukurydziany dodaje do domowych deserow,jesli sa za rzadkie, kleik kukurydziany lub ryzowy. \co do srodkow przeciwbolowych to nie podawalam,ale mamy masci: bobodent, calgel, w sumie dla nas ten drugi lepszy. Co do srodkow przeciwbolowych to panadol moze,cos wczopku,ale sie nie wypowiadam, bo nie podawalam, dziewczyyn doradza. aa i nie zapomnij o foteczkach z wakacji ;D

Do góry