No to teraz ja się wypowiem Wiki nie siada, nie raczkuje, ale bardzo szybko umie przedostać sie z jednego końca pokoju na drugi głównie turlając się, troszke podpełzuje, ale niewiele, od kilku dni próbuje pełzac do tyłu, co jej wychodzi jak jest totalnie zła na mnie, że jej nie biore na ręce ;D Zaczęła podnosić pupę i chwilke potrafi sie utrzymac w pozycji pieska, ale sporadycznie nam sie to jeszcze zdarza. :
Paula U nas jest to samo, jak WIki lezy w leżaczku to podnosi sie na łokciach do siadu ale jak lezy na płasko to nie. też mamy w łózeczku ochraniacz i nie bardzo ma jak sie podciągac do siadu, a że podobnie jak Szymek spi głównie na boczku i to przytulona dosławnie do szczebelków, to ja na razie nie ściągam. No i lecę, bo czas na drzemke
Paula U nas jest to samo, jak WIki lezy w leżaczku to podnosi sie na łokciach do siadu ale jak lezy na płasko to nie. też mamy w łózeczku ochraniacz i nie bardzo ma jak sie podciągac do siadu, a że podobnie jak Szymek spi głównie na boczku i to przytulona dosławnie do szczebelków, to ja na razie nie ściągam. No i lecę, bo czas na drzemke