reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Lila dzięki za przepis. Myślę, że wkrótce skorzystam.  ;D
A pamiątki mam podobnie jak Ty- klamerkę z pępka, ten identyfikatorek z rączki, skarpetki, test ciążowy i też mam album ze zdjęciami z podpisami. Mam też taką właśnie kronikę, którą wypełniam.  :)

Natko miłego gotowania! Życzę lepszych nocek bez kłótni z mężem.

Agast zdrówka życzę dla Hani i żeby się już tak nie męczyła bidulka.

Szkrabiku głupio zapytam, ale jakaś niekumata chyba jestem  ::) . Co miałaś na myśli pisząc "białe ucho"?

Assiu to super, że znalazłaś rozwiązanie. Teraz możesz bezstresowo jechać, nie wiem czy pisałaś, ale na jak długo pojedziesz?

Mondzi ja też nie wiedziałam, że są zielone przedszkola.
Co do chorób Tymka to robisz wszystko co możesz- karmisz piersią, dajesz witaminy, nie przegrzewasz, więc nie rób sobie wyrzutów. To przecież nie Twoja wina!

Przewijak używam sporadycznie, generalnie po kąpieli. Teraz głównie przewijam Szymka na łóżku.

A ja się zdenerwowałam bo w Tesco nie zostało nawet śladu po kierownicach, książeczki wydały mi się strasznie malutkie i w efekcie nie kupiłam nic  :(
Patrzyłam na zabawki do kąpieli Fisher Price-a za 34 złote, ale jakoś na razie nie wydaje mi się by Szymek z nich skorzystał no i na te instrumenty muzyczne z ulotki- też są malusieńkie.
A nie chcę jednak kupować takich pierdółek i wolę kupić coś porządniejszego.
No trudno. Może innym razem znajdę coś fajnego.
A teraz zmykam bo od kilku dni obiecuję sobie położyć się przed 23 i nie udaje mi się. To może dzisiaj...
Do jutra.  :)

reklama
Hejka

Nic nie wiem, nic nie pamiętam i chyba nic nie napiszę. Padam na twarz normalnie :mad: Zawsze w srody po basenie jestem nietomna. Na dodatek Mateusz po pływanku spał tylko godzinkę a nie jak zwykle 2,5-3 i od 14:30 do 20 był aktywny i to bardzo :p Doturlał się m.in. do fotela (finki)i pod niego wlazł. Zastałam go jak pod nim siedział i bawił się kabelkami dyndającymi obok stolika TV. Potem szalał na dywanie (tzn. na kocu), prawie wylazł z pokoju a na końcu miał chyba dosyć mojego widoku i zamnął przede mną drzwi. Szalejący Smerf jeden

dobra zmykam odpiszę Wam jutro bo się łazienka domaga by ją odwiedzić.
papatki

Aletko, Szkrabik napisała, ze ma nadzieję, że jednak tym razem ją ta wątpliwa przyjemność ominie ;)
Szkrabiku, chyba stałam sie twoim mediatorem czy może bardziej rzecznikiem prasowym ;D

A ja mysle,ze biale ucho to kibel ;D

Mam nadzieje,ze moje dziecie wreszcie usnie, tak to juz jest,ze jak ma dwie drzemki w ciagu dnia,chocby krociutkie,ale dwie to tak pozno spac idzie,jak jest jedna drzemka to pada zaraz po kapieli przy cycu ::) Ech...Tak zle i tak nie za dobrze ::)

A co do przepisu - nie ma za co dziekowac,robcie i piszcie jak smakowalo ;D

Paula mój mąż też nic nie kupił w Tesco. Książeczka (bo była tylko jedna) wydała mu się nie warta 30 zł.

Dobranoc

reklama
Do góry