reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

No tak, jak mnie nie ma to produkujecie po 7 stron dziennie, a jak jestem i mam czas na popisanie to tutaj pustki.
Oj nieładnie.....

Easy jest weekend. Gdzie się podziewasz?

Szkrabiku ? No tak, ale Ty powinnaś się oszczędzać, więc jesteś usprawiedliwiona.

To uciekam bo gadanie do siebie to podobno choroba starszych ludzi.  ;)

reklama
Paula, ;D, jestem ;) podczytuję.
Byliśmy oglądać spacerówki. Ostatecznie padło na Chicco Ct 0.4. Muszę się teraz zabrać za sprzedaż Fokusa i jak tylko sprzedam to kupujemy Chicco.

Shirleyko - kolacja we dwoje...kiedy znowu bedzie moglo miec to miejsce...Ech...marzenia ;D
Easy - haha,ale i tak prezent kupic musi,bo w walentynki mam imieniny ;D Chociaz nie wiem dlaczego,bo ja nie Lilana,a Lilia,ale ja sa to sa i juz,ponoc wtedy mnie chrzcili i to dlatego hehe ;D Fajne przyslowie!!
Aletko - zdrowka dla czosnkowej panienki!!
Paula - znalazlam w koncu jaglana kasze, w warzywniaczku taki skromnym ;D
Anka - no co Ty??Mowisz,ze do mnie podobny??Naprawde???Malo kto tak mowi,ze do mnie ::) Weic dzieki,dzieki,dzieki ;D
Tilli, Beatko - przytulam!!

A ja dzis na obiad mojemu syneczkowi zrobilam:
- ziemniaczki z jogurcikiem naturalnym,bez jogurtu tez mozna, pogniecione widelcem
- marchewka z groszkiem i maselkiem pognieciona widelcem
- miesko z indyczka ugotowane,podziubane

Ale jadl ;D Dwa razy sie tylko zakrztusil,a jak fajnie to wygladalao na malutkim talerzyku,jak prawdziwy obiadek ;D

A wczoraj na deser zrobilam ryz z polewa malinowo - jagodowa ;D Ale wcinal ;D Dodalam jogurtu(ale nie trzeba dla alergikow),troche soku do smaku, ale wczoraj zmielilam wszystko razem, nastepnym razem podziubie widelcem ;D

Lila widzę, że kombinujesz z jedzonkiem dla Mikiego. Prawda, że tak fajnie? ;)
Ja też widzę że Miki do Ciebie podobny, w końcu to też Twój syn.

Easy no!
Widzę, że plany wózkowe niedługo będą w fazie realizacji. My jeszcze chwilę zaczekamy z zakupem spacerówki. Najpierw fotelik.

No nic zmykam kąpać, dać kolacyjkę, położyć spać i może tu jeszcze dzisiaj zajrzę.

Witam w sobotni wieczór, małżonek pojechał na nocke, mały śpi a ja sobie troszkę buszuje po necie. A oto mój mały już w klatce ;D

Annka Bartek śliczny!!! I widać, że "w niewoli" mimo wszystko mu się podoba ;)
Magdulku waga wózka 9 kg.
Lila no nieźle się kulinarnie rozkręciłaś ;D
Paula no nas też czeka fotelik ::) Choćby z tego powodu, że dotychczasowy chcemy sprzedać z wózkiem w komplecie...

Aletko dzięki za zdjęcia! widzać, że dziewczynki są już zaprzyjaźnione ze sobą :) i nawet są troche do siebie podobne. Pewnie dlatego, że obie niebieskookie blondyneczki!!! urocze panienki!

Nas tez czeka zakup spacerówki i fotelika ::) ja myslałam o Graco Aerosport. Czy któraś ma taki wózek???
a może mogłybyście polecić jakis inny? chciałabym zeby był lekki, z budą, regulowaną rączką ech ale mam wymagania... no i cenowo rzecz jasna przystępny :)

Uuuuu,faktycznie coś puściuchno tu dzisiaj ::)

Aletko w życiu bym nie wpadła żeby tak zaczosnkować choraska :laugh: Sama uwielbiam wszystko z czosnkiem i nie żałuję go w jedzeniu,ale takiemu maluchowiu to bym nie pomyślała. I że jeszcze bidulka wszamała ten twój "wynalazek" 8) Trzymam kciuki żeby ta kuracja w 100% się powiodła.

Beatko przytulam i współczuję Matiemu..Mój znowu ma wysypkę skazową po podaniu np oliwy z oliwek i masła osełkowego :-[ Więc jak narazie omijam te rzeczy z daleka i do obiadków nie dodaje tych składników. Trudno,mówi się.

Anka widzę że Bartuś uziemiony,ale zadowolny z nowego lokum ;)

Easy ja też przymierzam sie do spacerówki Chicco,jak narazie, ale do modelu Ponee XS,mam o nim bardzo dobrą opinię bo kilka moich koleżanek ma takie modele,tylko z poprzedniego roku. Sa bardzo fajne,ale przede wszystkim lekkie tylko 5,5 kg!. Mój dotychczasowy wózior ma ok 20 kilo więc baaardzo doceniam teraz wagę bryki ;) Ale że kupic mam zamiar na wakacje więc mój wybór może jeszcze kilka razy ulec zmianie(wiadomo kobieta ;D) A to zdjęcie takiej spacerówy:
big0im.gif

reklama
PaulaC i Easy i ja mam w zamiarze zakup nowego fotelika dla Mikołaja bo z obecnego wystaja już mu nóżki :) Mam tylko dylemat czy kupic taki od 0-18 kg czy do 36kg ::) Ten co mam teraz jest maxi cosi i nawet fajny jest,ale nowy taki jest za drogi dla mnie więc,muszę pokombinować i ustrzelić coś w przystępnej cenie. Zastanawiam się nad takim,Ramatti Venus,ma bardzo dobre opinie,atesty,rozkłada się itp. Cena też niezła - 280 zeta.
832078487zy.jpg

Do góry