Witam,
Sto lat dla naszej MEGAN!!!
Beatko - gratuluje utraty wagi!!
Agast - zdjecia super, wygladacie slicznie!!
Wiolinko, Paula - dzieki za ospowiedz
Colletta - zdrowka dla Karolinki zycze!!
Easy - no dziwny sen, straszny :
Annka - bluza super!I avatar tez!
A mnie jest strasznie zle!!Strasznie!!!Od wczorajszego kichniecia rwa kulszowa boli mnie jak nigdy dotad,chodze,kuleje,stanac na ta noge nie moge, jest strasznie - to po pierwsze!
PO drugie nocka fatalna!!Pierwszy raz memlal i memlal cycka godzinami,ja siedzie cnie moglam od bolu rwy wiec go do lozka, coraz czesciej go tam biore,bo juz sil nie mam!!Coraz czesciej sie budzi!!Co z tego,ze Arek go wezmie w sobote i na spacer, jak mi brakuje snu!!
A najwieksza moja tragedia jest to,ze chyba mi mleko zanika czy co!!!No bo dlaczego by tak memlal i memlal!!Cycki na wieczor juz nie sa takie twarde jak kiedys!!A wszystko przez to ,ze odstwilam w dzien,bo szkola!!Jak ja nie cierpie tej szkoly!!No i co ja mam zrobic, karmic czesciej,zeby mleko wrocilo??Ale przeciez to juz trzeba w druga strone,bo dzieci coraz starsze,mniej mlecznych posilkow potrzebuja :
Dokarmiac butla, ale to w ogole przestanie cycac!!Odstawic calkiem??Czy to juz ten czas nadszedl!!A Arek jeszcze lazi i mi wmawia,ze karmic nie chce, nabija sie,ze tak przeciez lubilam jak mnie cyca,a teraz to juz go mniej kochac bede!!!A mi wcale do smiechu ie jest, jest mi przykro, mowie mu o tym,a ten,ze przeciez zartuje,ze przejdzmy na butle i juz!!!Marzy mi sie cal noc przespana,moze po butli by tak bylo,ale...Cholera no!!jest mi zle,przykro,smutno, jestem u kresu wytrzymalosci. Wiem,ze jak to czas odstawienia to ciezko bedzie,bo on sie czesto budzi na memlanie,nie wiem co robic!!!!!
Help!!