reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Heeej, to ja, Foremka marnotrawna...

Najlepsze życzenia dla Tymcia z okazji 8-miesięcznicy oraz dla Wojtusia i Mikiego i Adasia z okazji 7 miesiąca!!!

I wszystkim zaległym jubilatom oraz solenizantkom - Agnieszkom STO LAT!

Przeczytałam wszystko i wszystko mi się pomyliło doszczętnie... :(

Choraskom życzę zdrówka, marznącym - ciepłych kaloryferów, źle śpiącym - lepszych nocek!

Wszystkie zdjęcia i filmiki super!!!

Co do praowania, to ja ubranka prasuję nadal i tetrę też, ale tetry zużywam jedną na kilka dni. ;)

Czytałam coś o eurespalu - Piotruś pluł tym dalej niż widziała i to niezależnie czy dostawał na łyżeczce, czy strzykawką, czy z mlekiem, czy bez...

U nas nieźle, nocki w miarę, od ideału dalekie, ale bywało dużo gorzej, więc na wszelki wypadek nie narzekam.

Niestety mam utrudniony dostęp do netu a i atrakcji tyle, że na razie nie jestem w stanie być na bieżąco. no i widzę, że z naszego spotkania tym razem chyba nici... :( Szkoda, ale mam nadzieję, że co się odwlecze, to nie uciecze;)

I jeszcze kilka aktualnych zdjęć Piterka, żebyście nie zpomniały jak wygląda ;)

luzak
pict0233a6rf.jpg

na niebiesko
pict0253a7hv.jpg

i "na ludowo" ;)
pict0277a7ml.jpg

buziaczki, idę spać, papa

Asioczku, nie wiem, jak często będziesz robić pranie ciuszków Maleństwa, ale mi przydało się 20 pieluch tetrowych. Mam 30 ale chyba w 20 bym się zmieściła. Musisz je mieć dosłownie wszędzie. Ja np. wykładałam nimi wózek, leżaczek, łóżeczko, trzymałam zapasowe 'ulewajki' w każdym pokoju, plecaku, torbie, wózku... Nawet do kurtki się zaplątała  ;D Itd, itp.
No właśnie Paula, to jest to! One tak miękną po prasowaniu, też to lubię  :laugh: I w radiu mówili, że może już dziś w nocy (już!!! :mad:) naprawią wam tę awarię  ::)
Agast, gratuluję Hani przyszłego ząbka  ;)
Mamamisi, nie miałam żadnych problemów. A tak naprawdę się nastawiałam, że na 100% tego nie uniknę więc to był jakby prezent :)
Asiu, śliczne nowości u Ciebie :) Co do swetrów, to ja mam opracowane i niektóre piorę w pralce a niektóre niestety ręcznie. Nie umiem Ci powiedzieć wg. jakich kryteriów postępuję. Na pewno wełniane ręcznie. I wszystkie mężą  :mad: Możesz ustawić pranie bez wirowania, po skończeniu wyjąć i ustawić resztę na wirowanie. Może to pomoże? Ja tak nie robiłam, to nie wiem, jak to wyjdzie. Niestety taki sweter męża, co go raz do pralki wsadziłam i się trochę wygniótł to do dziś się nie wyprostował mimo prania ręcznego  :mad: Zastanawiałam się, może go uprasować  ::) ?????
Megan, dzięki za zaległe życzenia! Piotruś śliczny! Zwłaszcza na ludowo. Czy zastanawiałaś się juz kiedy mu będzie grzywkę trzeba obciąć? U Agniesi się na to zanosi a ja chyba nie mam sensownych nożyczek  ::)
Agast, co ty tu jeszcze robisz???? Marsz do łóżka! Ktoś tu narzekał, że na 8 do pracy  :p

reklama
No to jeszcze będę pierwsza, ha!  ;D  :p

WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA SZKRABIKOWEGO TYMCIA!!!

Normalnie toż to już stary koń z niego :p ;D ! Dobranoc!

Do góry