reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dotarłam do domku, Hanka śpi, mąż pojechał na górke pojzjeżdżac na snowbordzie ( podziwiam ze mu sie chce  ::) ) wiec ja znowu przed kompem  8)

Frotko- u nas ząbek jeszcze nie wylazł, dopiero go widze pod skórką, bo takie białe sie zrobiło. Mam nadzieje ze przebije sie na dniach a wtedy ogłoszę to wszem i wobec  ;D No a jak juz Wojtkowi i Hani wszystkie ząbki wyrosną to będziemy ich mogły na randkę umówic  :laugh: Pod warunkiem oczywiscie ze bedziesz dobra tesciowa dla mojej Haneczki  >:D

reklama
Agast :) Ja mogę ich spokojnie umawiać, bo Ty mi już dwa razy obiecałaś, że mi Wojtusia nie skrzywdzisz ;) Nie bój się o Hanię, ja mam fajną teściową i będę się od niej uczyć. Jak mi się uda to nawet postaram się być mniej opiekuńcza niż ona a wtedy to cud-miód, mówię Ci, Hania będzie zadowolona ;)

Moc Życzeń dla Tymka Mondzi z Okazji 8 miesięcy oraz dla Wojtka Świeżynki i Mikiego Cayo z Okazji 7 miesięcy
oraz spóźnione dla Wojtka Rity z Okazji 7 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

hehe swaty pełną parą ;) :D

Trzeba dbać o swoje jedyne dzieciątko ;) A jakbym mu taką śliczną panieneczkę wyswatała, to jaki on byłby mi wdzieczny kiedyś, jak już zrozumie jaki to skarb - dobra żona ;)

Oho widze,ze tu jakies randkowe schadzki wieczorowa pora :p

Dobry wieczor,

Zyczonka przesylam dla Adasia, Mikiego, Wojtka i Tymka z okazji miesiecznicy!!!

MamoGosi - ja dawalam desery kupne z jogurtem, robilam domowe i tez dodawalam jogurt, gratuluje zebolka!!
Beatko - gratuluje zabka!!
Juciu - tetrowki tez tylko do buzki,do snu,a z jednorazowek to pampersy na noc(teraz), w dzien Happy,a wczesniej jak byl mlodszy to Cien z Lidla. Prasowalam z miesiac czasu.
Swiezynko - sliczne zdjecie w podpisie!!
Paulo - wspolczuje zimnicy domowej,jeszcze ta awaria ::)
Mondzi - zdrowka Wam zycze i dzieki za kolejne teksty!!
Agast - ee tam,ja juz po cichu gratuluje zabka ;D
Asiu - ja piore w 40 stopniach, z normalnymi, innymi ciuchami, nic sie nie dzieje,nie mam pogniecionych. Widze sliczne zmiany w avatarku i podpisie!!

Co do noworodka to tez mi go brakuje,znaczy go jak go,bo tam pisuje,ale naszego watku,tak  rozbudowanego jak kiedys, ale tutaj tez mi pasi, no i szkoda,ze tam nie ma juz wyodrebnionych nowych tematow,jak to kiedys chyba Mondzi napisala. Na bb pisuje raczej tylko tu.

Przyjechala siostra, Miki coagle glodny,dzis ponoc podniosl sie do siadu z pozycji lezacej,buuu, a ja robilam deser i nie widzialam :( Ech...I potem mowia,ze narzekam,ale dzis poplakal troche sobie,nie wiem co mu bylo,wczesniej jak sie wybudzil i w dzien, przed drzemka,bida malutka ::)

Eurespal podaje z paroma kroplami mleka, jes lepsze,bo Miki wtedy sie absolutnie nie krzywi.

Dobranoc

Lileczko super że Ci się podobają zmiany hehe.A co do siadania jestem pewna że jeszcze nieraz zobaczysz jak Miki siada,kochana yto dopiero poczatek...i dzięki za rozmowe na skype
A teraz suię żegnam mąz chce film oglądać :(

reklama
Do góry