reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

sz-kra-bikowski biję się w moje obwisłe-i-jeszcze-trochę-mleczne piersi: mea culpa.
Specjalnie dla Ciebie znalazłam:
a070.gif
Może być, czy szukać dalej? ;)

A Mary dziękuję czuje się dobrze i w tej chwili znajduje się w objęciach Morfeusza. Niech jej idzie na zdrowie... I Tymkowi też!

reklama
Hejka,
Ja tak szybciochem,piosenek dzisiaj nie dam rady chyba,ale beda,napewno:)

Dla Agnieszek Wszystkiego Najlepszego!!

Aletko - gratuluje postepow cory!! A filmik znowu nie doszedl:(
Aletko, Beatko - zwalilam pomysl na laurki ::) Dzieki ;D
Minko - Wiki sliczna!!
Paulo - zdrowka Wam zycze!! Szymka w koncu ujrzalam, puszczal go Arek Mikiemu,a ten tak smiesznie raczke wyciagal w strone Szymka i zagladal na mnie ;D
Colletta - to sie ciesze:)
Easy - ja daje tazke deser bananowo - jablkowo - wisniowy, z przepisu od Pauli ;D
Evik - wspolczuje Ci bardzo!!
Szkrabiku - nie, nutek nie posiadam ::) I ja przeciez nie marudze, ciesze sie,ze zabek za zabkiem,bo to przeciez mniej bolu ;)

U nas tez deszcz pada, jest na plusie,aaa i Arek rano zabral Mikiego - moglam spac!!!Tyle,ze powiedzial,ze raz w miesiacu mi wystarczy ::) Mam nadzieje,ze zartowal ;D

Buziaki!!

Cześć Dziewczynki :)!

ja tylko na chwilę i ewidentnie po to, żeby się pożalić.Normalnie to forum jakieś zarażliwe jest.W zeszłym tygodniu rozpoczął się wątek chorujących dzieciaczków i nasze też się pochorowało. W tym tygodniu wątek kłótni z mężem i my też się pokłóciliśmy.Doła mam i tyle :(

Wybaczcie że więcej nie napiszę, ale padam na pyszczek po dzisiejszym Dniu Babci i wizytach

Pomimo wszytko jednak

[glow=red,2,300]Wszystkiego dobrego dla wszystkich Agnieszek i dla dzisiejszych jubilatów,żeby się marzenia spełniały i buźki uśmiechały ;D[/glow]

Evik - Twoja teściowa to ma pomysły, no comments! Mam nadzieję, że my będziemy lepszymi teściowymi ;)

My jakoś przeżyliśmy dzień babci uf wreszcie już po ;D

evik kurcze to ci pomysł ::) a może jej porostu powiedz,że po co ma się męczyć i wogóle że doskonale dajecie sobie rade,a jak nie zadziała to powiedz że niezręcznie się będziesz czuła jak ona na tyle czasu przyjedzie a mąż...przejdzie mu

mamamisi to może ponarzekajmy,że za dużo schudłyśmy,niech się to też udzieli ;)

Powysyłałam troszke filmików tylko nie za dbrej kopii bo to z telefonu....

Uciekam juz i dobranoc i przespanych nocek to na tyle papapa

Mamomisi - zycze zdrowka i pogodzenia z mezem,a Asi pomysl genialny ;D

Wklejam piosenki i mykam spac, aa jeszcze zajrze na poczte ;D

Kolorowe kredki
Kolorowe kredki w pudeleczku nosze
kolorowe kredki bardzo lubia mnie
kolorowe kredki
kiedy je poprosze
namaluja wszystko to co chce

Namamluja domek i na plocie kotka
Wesole sloneczko
na pochmurne dni
a gdy w kosmos leciec
przyjdzie mi ochota
prawdziwa rakiete
namaluja mi

Kolorowe kredki...

Kiedy jesetem smutny
przyjdzie mi ochota
siadamy do stolu i one i ja
maluja zygzaki, taka smieszna malpke
slonia na hustawce
i w rakiecie lwa.

Ja juz nie jestem taki malutki
Ja juz nie jestem taki malutki
tup tupu tupu tupu tup tupu tupu ( tupiemy lub klaszczemy w zaleznosci czy spiewamy na stojaco czy siedzaco)
Sam sobie umiem zawiazac butki
tup, ....
Wiem ktora lewa, wiem ktora prawa
tup...
Jesli nie wierzysz zapytaj mamy
tup..
Ja bardzo kocham swoja mamusie
tup...
Zdrowia i szczescia mamusi zycze
tup tupu tupu tupu tup tupu tupu tup.

Spacer po dywanie
Kiedy niebo placze
Idziemy na spacer
Dookola stolu z piosenka wesola

Ida parami lalki z misiami
Depcza dywan, depcza dywan z fredzelkami
Ida parami lalki z misiami
A gumowe pilki dwie po podlodze tocza sie

Choc za oknem dmucha
Nikt wiatru nie slucha
Chodzi dookola wycieczka wesolo

Ida parami...

Ogorek
Wesolo jesienia w ogrodku na grzdace
Tu ruda marchewka tam straczek
Tu dynia jak slonce, tam glowka salaty
A w kacie ogorek wasaty!!

Ogorek,ogorek, ogorek
Wesoly ma garniturek
I czapke i sandaly
Zielony,zielony jest caly ( bis)

Piosenka na dobry dzien ( dobra na przewijak z rana:))

Dzien dobry tato
i mamo kochana
Dzien dobry wszystkim, mowie juz od rana
Dzien dobry wolam do pana sasiada
Dzien bedzie dobry, nawet gdy deszcz pada

Poglaszcze pieska, przytule tez kotka
dzien dobry powiem, jesli kogos spotkam
Pomacham reka do pana sasiada
Juz siwecie slonce, deszczyk przestal padac.

Jedzie Marcys ( mozna zmienic jakies imie na imie dziecka, Miki tez ja uwielbia,bo na patataj podryguje sie kolanem,na ktorym siedzi dziecko:))

Jedzie Marys konikami
patataj,patataj
Jedzie Wojtus konikami
patataj,patataj
Jada,jada konikami,
konik tup,tup,tup nozkami
patataj,patataj,patataj,patataj

Jedzie tatus i mamusia
patataj,patataj
Jedzie Macius i Anusia
patataj,patataj
Jada,jada konikami,
konik tup,tup,tup nozkami

Czyscioszek( fajna przy kapieli:))
Choc jestem malutki
raz,dwa,trzy
Jestem czysciutki
Raz,dwa,trzy
Lubie zawsze buzie dobrze myc
I tak zawsze musi byc

I kazdego ranka
raz,dwa,trzy
Mam czyste ubranka
raz,dwa,trzy
Chetnie myje zabki
raz,dwa,trzy
Oraz moje razki
raz,dwa,trzy

Nie straszna mi woda
raz,dwa,trzy
Mydlo zdrowia doda
raz,dwa,trzy
Ten kto zawsze czysty
raz,dwa,trzy
W zlobku niechaj blyszczy
raz,dwa,trzy

Ufoludki
Moj brat wciaz czyta o kosmitach
gwiazdach planetach i orbitach
o niczym innym nie chce slyszec
nawet do ufolisty pisze
Wreszcie zasluzyl na nagrode
i latajacy ujrzal spodek
bo wyladowal dzis w ogrodku
pojazd zielonych ufoludkow

Zielone wlosy
Zielone butki
Cale zielone
Sa ufoludki (bis)

Ogrodniczka
Jestem sobie ogrodniczka
Mam nasionek pol koszyczka
Jedne gladkie drugie w latki
A z tych nasion beda kwiatki

Kwiatki bratki i stokrotki,
Dla Malwinki, dla Dorotki
Kolorowe i pachnace
Malowane slonce

Mam konewke z duzym uchem,
Co podlewa grzadki suche
Mam lopatke oraz grabki,
bo ja dbam o swoje kwiatki

Kwiatki bratki i stokrotki,
Dla Malwinki, dla Dorotki
Kolorowe i pachnace
Malowane slonce

Liczenie kukulki( Miki uwielbia to kukanie)
Ku - ku, ku - ku
Po -co krzyczysz?
Musze wszysktie - drzewa zliczyc

Bede tak liczyc przez cala wiosne,
plicze ile drzew w lesie rosnie(bis)

Ku- ku, ku- ku
jedno,drugie
Ku-ku,ku-ku
Liczyc lubie

Licze pilnie
Ku-ku,ku-ku
Ile sosen,ile bukow

Aletko - Kornelka cudowna!! Slodka, ze tylko schrupac ;D Super!!
Asiu - nie moge Twoich filmikow obejrzec !!! Jutro zapytam Arka dlaczego,a teraz uciekam,

Dobranoc

BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!! JESTESCIE KOCHANE CIOTKI :) NO I WSZYSTKIM MOIM IMIENNIECZKOM TEZ ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Ja tylko na moment, bo dzisiaj cały dzien w biegu a to dlatego ze pospałam do 11  ;D bo mąż zabrał Hanie do drugiego pokoju. To chyba w prezencie imieninowym, hihi.
Bylismy z wizyta u obu babc  :D Hania wręczyła piękne bukieciki. I jak dumnie je trzymala, normalnie rozwaliła tym wszystkich  ;)

Po za tym zjadła dzisiaj na obiad 2 SŁOICZKI ZUPKI NA RAZ CZYLI 250G!!!!!! Po pierwszym slioczku zrobila awanture i dostala drugi po czym opróżnila go w ciagu 3 minut!!! A no i na sniadanie tez zjadła cały słoiczek jabłek z malinami i jogurtem  8) Mam nadzieje ze nie dostanie uczulenia bo pierwszy raz jadla maliny  ::)

Mialam Wam juz kilka dni temu napisac, ale caly czas mialam nadzieje ze to sie zmieni, ale jednak nie  :( Otorz chyba za 2 tygodnie temu pochwaliłam sie Wam publicznie ze moja Hanna potrafi w dzien spac nawet do 5 godzin łącznie i od dnia następnego jak ręką odjął!!!!! Odwidziało się panience  i bywają takie dni ze spi łącznie 1,5 godzint  :mad: a maksymalnie 3. Ech... tak to jest jak sie pochwali dziecko...

Paula- duzo zdróka!

Evik- sprawa z tesciowa beznadziejna :mad:

Asiu alez masz wesolutko w domu!!! super filmiki!!! :)

Evik współczuje ! o rany nie wiem co bym zrobiła ale na pewno na coś takiego nie zgodziłabym sie! wykończyłoby mnie to psychicznie!!!

Magdulku oj tak wesoło czasem aż za ;D cieszę się ,że podobają Ci się filmiki mnie też się podobają ;)
Agast no to Hania głodomorek się zrobiła,co do kwiatków i wręczania ich poprostu nie mam pytań 8) .No a co do spania to kochana spała Ci 5 godzin!!!!!! ło matko mój Robert jak pospi ze 2 to jest sukces.Jak to mówi Magdulka u mnie jest wesoło i nie zawsze Robert ma tą przyjemność pospać dłuzej dzięki oczywiscie kochanej siostrzycce,która biega i krzyczy jak szalona ::) i zawsze jak Robcio smacznie spi

Czy ja czasem juz nie mówiłam dobranoc? no właśnie spadam wreszcie :laugh:

Paulo duzoooooo zdrówczka trzym się kochana

reklama
Do jasnej cholery Wanesie się właśnie przypomniało że jest głodna :mad: a Robertowi,że chyba za mało się dzisiaj wybawił i szaleje z tatą który na rano na 6 do pracy idzie ::).I jak tu iśc spać?
Mój mąż się udał przedchwilą a więc...Od kilku dni boli go stopa no i teraz siedzi i mówi,że coś ma na stopie coś mu wyszło,to ja już wystrachana że może jakiś guz albo co,podchodze patrze a to ....pryszcz na stopie :laugh: :laugh: Bosiuuu kto stworzył męzczyzn :p

Do góry