reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Evik - strasznie współczuję pomysłu teściowej. Moja to dobra kobieta, ale na szczęście mieszka daleko bo w Łodzi. Na codzień był z nią nie wytrzymała. Mam dość jej naprawdę dobrych porad po kilku dniowym pobycie. Mój mężuś na szczęście jest  zgodny ze mną w tej kwestii. Nie wiem co Ci poradzić. Może tylko tak powiedziała, że przyjedzie. Przecież też ma swój dom, obowiązki. Może tak wszystko zostawić i na tyle przyjechać?  

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek!

A to życzenia od Maciusia:
fgvybubnj nin  cvfnjn jm njvbvnmkoó

P.S. Coś mi popstrykał i się wysłała niedokończona wersja. Rośnie mały szkodnik  :laugh:

Paula Strasznie mi przykro, że znowu dopadła was choroba :( Przytulam i przesyłam buziaczki.
My też jeszcze z WIki chorujemy, a na dodatek dzisiaj znowu 2 razy zwymiotowała i sama nie wiem już od czego, bo wcześniej najpierw zaczynała kaszleć, więc wiem, że to od flegmy, którą wykrztuszała, a teraz tak znienacka :(, a przynajmniej tak mówił mąż, który był bezpośrednio przed wymiotami z małą, teściowa radziła juz do końca dnia podawać tylko cyca i dużo pić, taaa, tylko jak to zrobic jak Wiki z tych mało pijących ::)
Evik Trudna sytuacja, bo miesiąc z teściową to nienajciekawszy pomysł, ale może jeszcze się to rozejdzie po kościach ;)

Natka w tym problem że może wszystko rzucić i przyjechać. Nie pracuje, a teściu sam sobą świetnie się zajmuje   :(
Kurcze nie potrafię powiedzieć jej wprost że nie życzę sobie tak długiej wizyty, a mój mąż chyba by się śmiertelnie obraził. Jak byłam w ciąży i teścu był w szpitalu we Wrocławiu, ona mieszkała z nami 2 tyg i miałam dość, te jej dobre rady mnie rozwalały. uciekałam do sypialni pod pozorem że źle się czuję i jestem zmęczona po pracy.

Hej, ja na moment. Aletko, tak jest, na razie planowanie, bo z powodu mieszkania na przejście w czynny etap nie ma na razie czasu...  ::) Minko, a mój Mały to ciągle woła "tata" :| A fotka jak zwykle boska :D Lila, Ty marudo!!! My mamy 2 ziombale i nie narzekamy  :p Beatko24, zdjęcia boskie! Frotko, faktycznie masz śmieszne dzieciątko, ale na swój uroczy niemowlęcy sposób ;) Wiolinko, Megan, przepraszam najmocniej, jak już pisałam - nie taki miałam zamiar  :-[ A zdjęć nie było, bo nie mam aktualnych, gdyż zamieszanie przeprowadzkowe kompletnie mi pomieszało umiejscowienie aparatu i kabelka :| Lila, piosneczki cudne, ale do niektórych nie znam melodii. Masz może nutki?  :p Wiolinko, proszę od Tymka i od ciotki szkrabik ucałować Agusię :D PaulaC, czy dobrze mi mignęło, że nowu choraski jesteście? To zdrówka Wam życzymy!

To nadrobiłam. Easy, no ja nie wiem, czy to Twoje nadrobienie powinno zostać uznane  :p ;D ;)

szkarbikowski, nie siej kobieto niepokojów w społeczeństwie ;)
PaulaC no kurna jak nic wiedziałam, że to Ty odpiszesz w sprawie wiśni ;D Dzięki!!!

reklama
Easy, a co tam, zasieję, to może w końcu nie będziesz ze mnie robiła "szkarbikowskiego", brzydalu :p A jak się panna Mary miewa? Bo niejaki Tymcio właśnie sobie posapuje przez sen... fajnie wyglądają nasze dzieci kiedy śpią, nie sądzisz? ;) Szkoda, że nie ma tu emotikonka takiego z chmurką, bo chciałabym zobrazować tutaj rozmarzenie i by się przydał...

Do góry