reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej, ja tylko na chwilkę ;) Lila, masz zarąbiste zdjątka w avatarku i podpisie :D Już nie wspominam o tych, które zamieściłaś na stronce :D I gratuluję Ci zdolnego synka, machającego łapką na cześć :D Easy, Mary w podpisie cudna :D Juciu, pozdrawiam mocno! Asioczku, pozdrowionka również dla Ciebie :) Zagubioną talią się nie przejmuj, znajdzie się po porodzie  ;D Śliczny masz brzuszek!!! :D PaulaC, Szymuś słodki jest, w rzeczy samej :D Minko, śliczną masz córeczkę! Co prawda się powtarzam, ale co tam. Coraz śliczniejsza jest!!! :D Frotko, zdrówka życzę :)

To jeszcze solenizantom wszystkiego przepysznego :D Zmykam, dobranoc. Za jakiś czas się odezwę :D

reklama
Najlepsze zyczenia dla Hani i Szymusia  ;)
No niestety koniec weekendu :( Jutro do pracy  :mad: i to na 2 zmiane  ::)

Nie zaglądałam przez weekend na forum, bo jak mężulo w domu jest to szkoda mi czasu na siedzenie przed komputerem  ::)

Lila- gratulacje dla Mikiego- zdolny chłop z niego  ;D

Minko- Wiki cuuudowna :) Jakie ona ma piękne oczęta!!

Paula- Hanka mi powiedziala ze z Szymka niezły towarek i ze chętnie sie z nim na randkę umówi  ;D

Frotko- zdrówka dla Was wszystkich  :)

No a u nas nie najlepiej  :( Hania od wczoraj ma chrype i chyba ja troche boli gardło. Popsikałam jej tantum verde, dałam cebion, nasmarowałam i mam nadzieje ze jej przejdzie. Nie usmiecha mi sie chodzenie do lekarza bo teraz w przychodni to istna epidemia i na 100% juz wtedy by była chora, a do dzieci zdrowych tez z nią nie pójde bo trzeba sie zapisywac na 3 tygodnie wczesniej  :mad: ech...  No nic mam nadzieje ze to tylko chrypka i ze szybko przejdzie i nie przerodzi sie w nic poważniejszego.

No a po za tym to mam w domu fanke biszkoptów. Normalnie mogłaby jednego za drugim jesc, hehe Jak tylko widzi ze siegam po pudełko to od razu rękę wyciaga, cwaniara mała. I z wiekszymi kawałkami tez problemu nie ma, a jak w zupce sie trafi 0,5cm kawałeczek marchweki to od razu sie krztusi aktorka jedna 8)

natronie6cu.jpg

Agast oby Haneczce jak najprędzej przeszło.śliczne zdjęcie Hani jak ona długa ::) albo na zdjęciu mi się tak wydaje ale sliczna coraz bardziej do Ciebie podobna.Dobrze że jej tak smakują te biszkopty chyba też już zacznę Robercikowi dawać,aa no wiesz biszkopcik lepszy jak marchewka niewiedziałaś? ;)

Ja tylko na momencik.Jutro będę nadrabiać.
Napiszę tylko, że wszystkie zdjęcia PRZECUDNE
A my właśnie wróciliśmy z kina z "Dumy i uprzedzenia", jak dla mnie rewelacyjna.Uśmiałam się jak nie wiem i wprawiłam w bardzo dobry nastrój
Dobranoc Foremki.W tygodniu postaram się wytworzyć jakiś bardziej sensowny post :)

Ech, chyba się odezwę, zanim polecę nadrabiać  :D No to się pochwalimy  :p : Agnieszka przez ostatnie kilka dni znów przeszła jakiś skok w rozwoju bo z dnia na dzień zaczęła raczkować (tzn. wcześniej się raczej czołgała na łokciu a teraz już ładnie na rączkach potrawi się poruszać, niestety jak dostaje przyspieszenia to pozycja "ranny żółnierz" jest szybsza  ;D ), ponadto klęka przy czym tylko się da i potrafi nawet wstać!!! No jest po prostu niesamowita. Kilka dni temu zaczęła wstawać w wanience i zrzucać do wanny szampony i takie inne co stały na brzegu  ::)  I nie wiem czy Wam pisałam, ale jak siadam na podłodze i mówię 'chodź do mnie' i wyciągam ręce to ona zaraz leci  :D :D :D Po prostu tak mnie to wzrusza!!! Marzyłam już w ciąży jak to będzie jak taki mały szkrab przyleci do mnie z radością się przytulić i proszę...!
Acha. I jeszcze z mniej wesołych rzeczy. Lecąc za kotką Agnieszka zsunęła się z pół schodów :mad: :mad: :mad: Nawet bardzo nie płakała, więc chyba nic się nie stało, nie poobijała się bardzo ale jutro jedziemy po bramki  :mad: Jak po nią poleciałam to się potem normalnie popłakałam i drżały mi nogi... Byłam w pokoju razem z Adamem i oboje widzieliśmy że wychodzi ale mi się wydawało że skręca do pokoju brata Adama... Ech...

Ale się egoistycznie rozpisałam  ;D Wracam teraz do tyłu... raptem kilkanaście stron...  ::) Z tego co pamiętam to były boskie zdjęcia zamieszczone przez Junonkę i Lileczkę No po prostu bomba!!! O i widzę Hanię :) Super :)

Lila, super nowy avatar i zdjęcie w podpisie!
Aletko, twój nowy avatarek też śliczny. Próbowałaś mi wysłać zdjęcia ze spotkania, tak? I znów nie doszły  :( A w sprawie smoczka to Agnieszka nie używa i tyle. Ja starałam się nie dać zwariować też śmierci łóżeczkowej. Odkąd Agniesia skończyła bodaj ze 2 miesiące śpi właściwie zawsze na brzuchu. I już. Chociaż się od 'życzliwych' nasłuchałam.  :mad:
Megan, Frotko, jak zdrówko wasze i Wojtusia i Piotrusia? Megan, co to za dziwne badanie mu robiłaś o jakimś takim trzyliterowym skrócie co nic mi nie mówi? Czy już wiesz, co mu jest? I Wiki Minki też choruje? Normalnie szpital  ::) Wszystkim choraskom szybkiego powrotu do zdrowia!
Asioczku, jaki zgrabny brzusio  :laugh:

Wszystkim Jubilatom dzisiejszym, wczorajszym i jutrzejszym (nie wiem o ktorej wysle posta...) WIELKIE STO LAT!!!

Wszystkim walczacym z fatalnymi nockami serdecznie wspolczuje i podaje reke  :mad: Nic wiecej nie napisze bo sie wkurze  :mad: Czuje sie jak zla matka  :mad: Czego ona spokojnie nie moze chociaz tych 3 czy 4 godzin ciurkiem przesypiac ::) Aletko, zazdroszcze Ci tak krotkiego karmienia w nocy. U nas to jest co najmniej 20 min. jak nie pol godzinz...
Lila, ja sokow nie rozcienczam, poza tym to i tak Gusia ich prawie nie pije. I tak mi sie przypomnialo ze gratulowalas mi nocki a ja napisalam ze nie wiem o co ci chodzi a to pewnie pisalam ze rano sobie pospalam az do 9 a nie do 6.30 jak dnia poprzedniego  :D

Chwila przerwy i moze jeszcze ciag dalszy nastapi...  :)

Czarnulko, śliczne czapeczki Wiki kupiłaś!
No i poszła 200na strona i mnie na niej nie było... Z resztą na 100 też się nie załapałam  :(
Truskawki można dać już dzieciaczkom? Agnieszce ostatnio bardzo smakowały jagody z bananem :) Jabłuszko z malinami już mniej, pewnie było za kwaśne, ale nie miałam banana czy gruszki.
Co do wakacji to zazdroszczę i Easy (wprost MARZĘ o Hiszpanii) i Pauli - sama chętnie bym zajęła się budową własnego domku, ale jeszcze nas z mężem nie stać i musimy gnieść się z teściami  :( My też dorabiamy się od zera. Działkę już mamy, kupiliśmy szybko po ślubie - za uzbierane przed ślubem pieniądze, prezenty ślubne od rodziców i innych, no i debet w banku. Ale dość szybko się spłacił. A na dom to dopiero od niedawna zbieramy, bo jeszcze po drodze był samochód... I ja lubię odśnieżać  :D
Asioczku, ja osiągnęłam w pasie 104 czy 108  ;D Już nie pamiętam  :-[
Lila, ja tam już mało czym się martwię jeśli chodzi o moje jedzenie i wpływ tego na mleko. Właściwie na liście pozostał tylko alkohol... w dużych ilościach  :p Bo w małych czasem wieczorem wypiję  :p I tak w ogóle dlaczego tak bałaś się grzybów?????????????????
Na wspominki się zebrało, co? A ja uwielbiałam grać w gumę. Byłam w tym naprawdę dobra  ;D
Mad, ja bym ze spacerku nie rezygnowała. Reszta rad jak już dziewczyny pisały. Ale ja to codziennie latam, no chyba że pada jakoś bardziej. I TĘSKNIĘ ZA SŁOŃCEM!!! Tzn. fajnie że jest śnieg, tylko dlaczego wciąż są chmury???????

Doczytałam gdzieś do 201 chyba strony, więcej dziś już nie dam rady. Dobranoc. Śpijcie dobrze!

Hejka,
Czy to ta pelnia tak wplywa na beznadziejnosc naszych nocek,hę?????Niech to sie juz skonczy,bo oszaleje, wczoraj znow wybudzenie o 23 i ryki!!Prawdziwe ryki!!Jejku, przeciez tro dziecko nigdy nie placze, czasami brzeczy, kweczy, jazgoli,ale nie ryczy!!PO godzinie usnal ::) Bida malutka :(

Asiu - nie ma sprawy,jak tylko bede z nia gadac to zapytam,
Frotko - Miki tez bral ten antybiotyk,ale na bakterie w moczu( co je niby mial ::)_, czyli uklad moczowy, zdrowka Wam zycze koniecznie!!
Czarnulko - trzymaj sie!!
Mamomisi - fajnie,ze tak dobrze sie bawilas!
Minko, Szkrabiku, Asiu,Agast,Wiolinko,Colletto, Paulo - i Wam dziekuje ;D
Easy - zamilkl,zamilkl,ale kto wie czy na zawsze ::)
Agast - Haneczka sliczna!!Beda chlopcy za nia biegac, oj beda!!A jakie biszkopty dajesz??Bo ja tych bezglutenowych znalezc u nas nie moge wwrryy ::) Zdrowka Haneczce zycze, zadnych chorob!!
Wiolinko - gratuluje!!!!!!!!!!!!Wow!!!!!!!!Ale Agnieszka pokazala,co potrafi!!!Super!!!Z tym wyspaniem to i moze to bylo hehe,a dlaczego tak sie balam grzybow?Hmm, no bo to niby najgorsze dla dzieciaczka malego ::)

I najlepsze zyczonka dla Oli i Mateuszka z okazji miesiecznicy!!!!!!!!!!!!!!!!

Hania bardzo dziekuje za komplementy ;D

Lila- biszkopty daje bezglutenowe. Kupiłam w sklepiku z jedzonkien dla dzieci.

reklama
Do góry