reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Paula wybacz mi!!!!!!!!!!!
Najlepsze zyczonka dla Szymusia z okazji miesiecznicy!!!!!!!!!!!!!
Dopiero teraz zajrzalam na pierwsza stronke :-[ Tak to jest jak sie wczesniej nie popatrzy tylko zgapi sie zyczenia od mamy Malego Jubilata :-[ ::) Mam nadzieje,ze Szymus wybaczy sklerotycznej ciotce ::) Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego!!

Minko - Wiki sliczna dziewczynka!!!

reklama
Wszystkiego Najlepszego Naszym Miesięcznicowym Solenizantom z dziś ,z wczoraj ,z przedwczoraj i z jutra!!!!!!!! :)

Minko Wiki śliczna!!!! A odnośnie Ryzu Z Truskawkami  ;) Smakował Wiki??? :laugh:

Lileczko gratuluję machającego na powitanie Mikiego ,sztuka witania gości opanowana ;) :) hehe
fajnie to musi wygladać... :)

Hej,
a ja spędziłam piękny weekend z moją córcią. Nie miałam nawet czasu kompa odpalić bo Hania nie pozwala mi sie zbytnio oddalać  :). Muszę przyznać że pięknie bawi się sama, a ja siedzę z książką na kanapie, ale jak tylko opuszczam pokój głośno protestuje. Nockę mialyśmy kiepską (pełnia), mała spała z nami od 2 do rana, staram się jej nie brać do naszego łóźka, ale po kilkunastu wstawaniach, odpuściłam... Mam nadzieję ze dziś w nocy będzie lepiej i wyśpie sie, bo jutro na 7 do pracy  :(.
Zębów nadal brak, za to mała czołga się z prędkością światła, hehe.
Najlepsze życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych jubilatów. Hania różwnież dziękuje za życzonka. Dobrej, przespanej nocy życzę, trzymajcie się cieplutko.

Coletta Śliczna Karolinka w podpisie :)
Ryz z truskawkami był babci, mała próbowala go wykraść z talrza i tuż po zrobieniu fotki wpakowała wyciągnieta rączkę w całości do ryżu ;D

Wiki kaszle okropnie, ale teściowa mówi, że to dobrze, bo schodzi to co ma schodzić ;) Nocki mamy przez wstrętne choróbko kiepskie, bo przytkany nosek ja męczy :(

Ja tylko na chwileczkę wszystkim solenizantom duzo buziaczków

Lila gdybyś była tak kochana to bardzo bym prosiła :) a Miki to zdolny chłopczyk super synuś nie dziwię się że taka dumna jesteś sama bym była ;D
Paula miałaś rację podałam zyrtec Wanesce i jest juz wszystko dobrze z oczkami dzięki za odpowiedz i za pomoc ;)

A my dzisiaj spędilismy prawie niedziele u teściów nie było żle zjedliśmy obiad posiedzieliśmy powymieniałam z tesciową poglądy na temat chodaczka pierwszy raz przyznała mi rację ;D jak powiedziałam że chodaczki są do d...bo ona mi kazała już wyciągnąć jak miło...PIERWSZY RAZ!!

Cześć :) Weekend zbliża się do końca a ja dopiero mam chwilkę czasu i trochę siły by do Was zajrzeć. Chorzy jesteśmy nadal, Wojtek jakby się bardziej ustabilizował, wprawdzie gra mu jeszcze trochę, gdy oddycha, ale spokojniejszy jest i zadowolony. Tyle, że jednak dostał antybiotyk, Augmentin :( No cóż. Konsultowałam u dwóch pediatrów, w tym jeden z rodziny, i obydwoje mówili, że dłużej nie można przeciągać, bo pójdzie na płuca. Wziął dziś piątą dawkę, mam nadzieję, że zabijemy te choróbska na amen.

Ja nadal chora, gorączka, katar paskudny i kaszel tak rzężący. Duszę się w maseczce, bo nie chcę Totula doprawić. Najgorsze jest to, że Wojtek zbuntował się i przestał spać w nocy. Budzi się po 4-5 razy, z wielkim płaczem i ja już nie mam siły biegać do niego, najczęściej nad ranem ląduje u nas w łóżku, ale wtedy ja muszę spać w masce więc się nie wysypiam i jest paskudnie. I do tego powinnam się uczyć a naprawdę nie jestem w stanie się skoncentrować. Bu.

Jutro kontrola u laryngologa i pediatry a przy okazji ja do internisty, musimy to już skończyć.

Mad, czy to Ty pisałaś o Sycylii? Mignęło mi. Tak bym chciała bardzo, zawsze chciałam tam jechać ale mój mąż jakoś się wzdraga. Ale w tym roku ze względów finansowych pewnie pozostaniemy przy Bułgarii, może Tunezja albo Hiszpania, ale stacjonarnie. Na Krecie jeździliśmy cały czas i mam obiecaną plażę. No a poza tym mam nadzieję, że Wojtek zrobi użytek z wielkiej piaskownicy :) Chociaż mnie się już żagle śnią po nocach... Eh, życie :(

Zdjęcia super. Asioczku, Twój brzuszek jest świetny. Ja też taki miałam, aha! ;)

Asia, fajnie, że teściowa się "nawróciła". Pilnuj tylko, żeby stosowała się do Twoich zaleceń i już.

No nic, to składam jeszcze najlepsze dzisiajsze i zaległe życzenia dla małych świętujących miesięcznice bobasków i żegnam się, pójdę się przespać zanim Wojtuś się obudzi. Dobranoc.

Ale ze m,nie gapa minko Wiktoria poprostu cudna!!!

Frotko obawiam się że to niestety tylko jednorazowe "zapomnienie się"
A teraz uciekam oglądać film dobranoc.Miłej nocki wam życzę niestety mój Robert również się pogorszył w spaniu niestety a tak mu ładnie szło..

Paula, 1000 buziaków i życzenia wszystkiego, co w życiu najsłodsze dla ślicznego Szymka! (i po cichutku: żeby te nocki utrzymały się takie dobre!)

I dla dzisiejszych Jubilatów szanownych także życzenia wspaniałej zabawy i usmiechniętych, wypoczętych mamuś!

Minko, Wiki superowa!

Weekend sie kończy, buuu...  :( A tak było fajnie!

Wojtuś wyszalał się wczoraj w naszej wannie- takie profilaktyczne przypomnienie przed jutrzejszym basenem.  ;)
Kombinuję teraz z różnymi sposobami na to, żeby szedł spać porządnie najedzony i chociaż trochę mi pospał! Dobrze, że są różne kleiki, ale musiałam przeprosić się z laktatorem, bo Bebilonem pepti pluje na odległość!

Dobranoc, spokojnej nocy!  :)

reklama
Minko BArdzo śliczne zdjęcia ;)

Asiu Aby tak dalej z teściową ;)

A ja dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam :( Normalnie czuje się jeszcze gorzej :( wszystko zapeszyłam :( RATUNKU!!!

Do góry