reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Agast i Asiu24 Dziękuje za zdrówko dla Wikusi bo ma goi teraz dużo i mam nadzieje ze tak pozostanie :D Tylko nie rozumiem czemu tak piszecie??? Wiki jest zdrowa :D Nie pisałam nic że choruje ;)

reklama
Mongea - Najlepsze zyczonka dla Ciebie!!!!!!!!

Easy - uwielbiam te Twoje posty!!!!!!!!!!!! ;D A jakie piekne nowe mordki!!hehe!!A Miki pewnie,ze z tesknoty, dawaj tutaj Marry zaraz mu sie lepiej zrobi!!
Megan - ale masz przystojniaczka w domku!!No to czekam na zdrowie brdzaca!!
Mad - Miko usypia 20-21, od gornej warstwy materaca do gory jest 46 cm.
Minko - zdrowka zycze Wiki!!!Bida mala!!
Sniezynko - bardzo mnie to cieszy!!! ;D
Agast, Paula - mam nadzieje,ze juz zaraz nadejda dla nas lepsze nocki, czytam,ze u Was juz lepiej,u nas dalej kiepscizna ::)
Asiu - to nie moje wlosy,a Arka ;D

Mikolaj slicznie dziekuje za komplementy!!! ;D

no co za fatum nad forum zawisło. U nas dzisiaj nie wiadomo skąd 38,2 :(
żadnych innych objawów na razie nie ma.
Myślicie, że to może być od zębów?

Czarnulko a to ci numer hehe :laugh: :laugh: przegladałam tylko tak posty bo zabardzo nie miałam czasu i zapamiętałam zdrowia dla Wikusi czarnulki no to też chciałam jej zyczyć zdrówka hehe
mamamisi oby to nic poważnego nie było rzeczywiście jakieś fatum chyba????
Lila oopss...no to rzeczywiście długie ma ten twój Arek włoski hehe byłam pewna że to Twoje ;D

Paula dzięki bardzooo

Kurcze wiecie co moja Waneska dzisiaj zrobiła Robertowi....użarła go w paluszek no szlak mnie strzeliz tym dzieckiem albo mu wygina paluszki albo szczypie a dzisaj gryżć zaczeła.Tak się wystraszyłam bo byłam w kuchni a ona sie z nim bawiła a on tak zaczął krzyczeć że nie wiedziałam co się stało ale spojrzałam to trzymała jego rączkę,pierwsze co pomyślałam to to że mu złamała paluszek bo nie dał nawet sobie go dotknąc,ale zobaczyłam na nim ślad zęba wrrr jak zapytałam czemu tak zrobiła powiedziała"bo tak go kocham i lubię "co za dziecko...

A teraz zmykam będę oglądać "Opowieści z Narnii" męża brat nam przywiózł z akademika..fajnie

Mamomisi - moze byc od zebow ,tak mysle, chociaz 38,2 to juz goraczka,a od zebow to chyba stan podgoraczkowy ::) A to juz po odjęciu??
Asiu - o matko!!Na poczatku jak czytalam pomyslalam sobie biedny Robercik malutki, jak ona mogla,a potem ten tekst na koncu...Ech dzieci ::) :D

Rozmawialam dzis z Arkiem o drugim dziecku...Gdyby tylko kasa byla...nic wiecej nie stalo by na przeszkodzie,nawet ta moja szkola,jakos dalabym rade,a tak musze czekac,az znajde prace,buuu... ::)

Witam

Easy - nie ma za co! Przyzwyczaiłam sie, że wchodząc na bb a wcześniej na noworodka widziałam Twojego posta zaczynajacego się od brrry albo własnie hejkum.... Teraz tego nie ma więc coś mi tu nie pasi ::) No i cieszę się, że napisałaś takiego długiego posta :laugh:
Nie ukrywam , że długasnych postów Shirleyki również tutaj brakuje. Mam nadzieję, że jak już się tam wysesjuje (hi hi) to do nas wróci. No i gdzieś zniknęła Nenyah??????

I jakoś tak ogólnie coś mi tu nie pasuje. Coś wisi w powietrzu ::)

Czarnulko- musiałam coś pomylic w takim razie  ::) ale zdrówka nigdy za wiele  ;D

Lila- ja tez byłam pewna ze to Twoje włosy  :D

Easy- pisz jak najwiecej  ;) W Twoich postach jest TYLE ENERGII!!!
Spadam spac. Dobrej nocki.

Coś czytałam o łóżeczkach.
Mad – ja mam identyczne! Piszesz, że ma dwa poziomy! My mamy (tak mi się wydaje) trzy a te 40 cm od materaca tu chyba środkowy poziom. Jutro zmierzę bo Maciuś śpi.

Lila – zdjęcia Mikrego rewelacyjne!

Aletko – gratulacje zdolnej Kornelki.

reklama
Do góry