Lila mam nadzieję, że nocka była lepsza... Co ten Miki tak ostatnio wariuje??? Może z tęsknoty za Mary ...? O już doczytałam, że było kiepsko... WSPÓŁCZUJĘ! Jaaaa cieeee... ale zajefajny Miki na zdjęciach!!!
Megan trzymam kciuki, żeby ta infekcja nie była niczym poważnym!!!
Jucia Miss Mary dziękuje... i Miss mama również heheheh
Beatko no specjalnie dla Ciebie zasiadłam do tego posta-giganta. Miło się człowiekowi na sercu robi jak słyszy (lub czyta), że komuś go brakuje!!! Dziękuję!
Natko Maria też interesuje się literaturą... Gazetę potrafi „przeczytać” w 20 sekund... Po niej już nikt inny tego nie zrobi...
Aletko, nie pisałam jeszcze, że miło mi widzieć Ciebie i Kornelkę!!! Świetny ava!!! A nocka w nowych pieluchach ok. Jakośc bardzo dobra, no ale cena powala – 35 zł za 36 pieluch... Kornelka normalnie mnie zadziwia... Stanie jak stanie, ale żeby się świeżo nabytymi zębami podtrzymywać ;-) ??? Odważna dziewczyna!
Asioczku ja widzę piękny ava, zmianę niku (chyba...) i ... 65 dni do KOŃCA!!! Jak ten czas leci...
Mad Maria jest odkładana do łóżeczka o 19-stej. Jak dobrze idzie to 10-20 minut potem śpi. Dla porządku dopiszę, że wstaje ok. 6-7. W ciągu dnia śpi w sumie ok. 2,5-3 godziny.
Minka dla Wiki życzenia zdrowia!!!
PaulaC no życzę lepszych nocek na stałe!!! A co do masaży to same w sobie są niezłe, ale jak je jeszcze przystojny masażysta wykonuje to normalnie szał-ciał
Piątek 13-stego... Ta... Przy kąpieli Maria strąciła szklankę z przegotowaną wodą - szklanka jebut rozbiła się na kaflach, Mary w ryk, ja spodnie mokre...
Potem wyślizgnęła mi się z rąk nad wanną, ale na szczęście złapałam (Mary rzecz oczywista!). A potem idąc do sypialni wrzuciłam smoka pod łóżko i Rafał musiał prawie całkiem pod nie wejść, żeby wyjąć
Na całe szczęście już dziś niewiele do zrobienia, więc może uda się jakoś przetrwać.