reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Beatko, Agast dość szybko macie te wyniki. Chyba tylko we Wrocku tyle się czeka. Rekrutacja zaczyna się u nas od 18.04, w wyniki 27.05. Dobrze, że przed samym sanatorium uda mi się złożyć oswiadczenie potwierdzające wolę rozpoczęcia nauki w szkole (o ile się dostanie). Pewnie zebranie dla rodziców będzie podczas naszego pobytu w sanatorium.

evik u nas rekrutacja zaczęła się 01.03. i trwała do 25.03. więc pewnie dlatego wyniki mamy wcześniej. Słyszałam,że mają utworzyć trzecią grupę zerówkową bo jest tyle zgłoszeń. Fajnie by było bo wtedy na bank M.się dostanie. A tak to nie wiem.

No to super, przynajmniej macie pewność ze Mati się dostanie!

A jak Szymuś? Na jakim jest etapie? Staje przy meblach? Ile wazy?

agast póki co zabiera się do raczkowania ale jeszcze pewnie z 2 tygodnie nim ruszy. Bardzo chce ale dupka trochę waży i nie chce się zbytnio od podłoża odkleić :-) A waży 11,5 kg. A Jagoda jak tam? Z tego co kojarzę miała 9 miesięcy jak ruszyła z miejsca, tak?Teraz to już pewnie stoi,co?

Beatko- Jagoda raczkowała jak miala 7 miesięcy :)) Teraz chodzi przy meblach, ale ona to waga piórkowa, choć je duuuzo. Wazy teraz 9800 :))

aa to widzisz popierniczyłam z Jagody raczkowaniem.
Szymek widać z pozycji raczkowania chce wstać na nóżki ale, że są jeszcze za słabe to się wkurza i wycofuje. Kurcze już by mógł z miejsca ruszyć może by tak nie marudził. Widzę,że najchętniej to by już za Matim biegał,stara się ale mu nie wychodzi i piszczy. Ten to nam w kość daje...masakra. Po weekendzie jestem bardziej klapnięta niż przed.

reklama
Do góry