Hejka,
Wczoraj padl nam dysk,Arek na awaryjnym kopiowal zdjecia Mikiego,dzis sie okazalo,ze zadnego uszkodzenia nie ma, za to net nam wcielo,gg bylo,potem byl format i juz lipa na calego :
Narazie jest wiec pisze ;D
Czarnulko - gratuluje Wiki picia z niekapka!!
Asiu - a Tobie hoppa
Wyregulowala Ci sie laktacja??Tez chcialabym karmic cycem tylko rano i wieczorem :
Aletko - rano cyc,potem sok 100ml, obiad 200g, cyc, deser 130g, cyc i w nocy cyc.
Minko - gratuluje turlania Wiki, no i musze jeszcze raz napisac,ze zdjecie w podpisie jest rewelacyjne!!
Colletta - ja daje flipsy,wcina,az milo,wczesniej kupilam inne chrupki to potrafilsie zakrztusic,a flipsy sa mieciutkie,zawsze w Tesco wybieram z tylu polki, bo tam najswiezsze ;D Daje tez do raczki surowe owoce( jablko, banan)
Beatusku - po granulkach nic sie nie zmienilo, nocka koszmarna jak wiele ostatnich :
Dla mnie rzecz jasna,bo ktos inny wstaje czesto od zawsze i to jest oki,ale ja juz miewalam fajne nocki
Frotko - hmm, wiesz mi pediatra mowila ostatnio,ze wlasnie katar wzmaga sie po szczepieniu, obserwuj Mlodego, moze to poszczepienny objaw,jak sie powtorzy to zadzwon do lekarza.
Beatko - owoce mrozone jakie mam to jagody i maliny.
Mad - ogolem daje okolo 250 ml plynow dziennie, przed popoludniowa drzemka 125 ml soku( rozcienczonego pol na pol), herbatki, potem w trakcie dnia,po obiedzie wypija po troche przez niekapka( to co wyzej lub wode) i na noc jak nie moze usnac wode.
Easy - jakimi pomyslami?? ;D
Rito - gratuluje dzielnego synka,no i przewrotow i poruszania wokol wlasnej osi, moj tez sie tak super kreci w kolko ;D
Megan - ja sadzam,choc pediatra mowila,ze na chwilke tylko mozna, nie obkladam go poduchami,bo siedzi sam,a ze za ciezki,zeby sam usiasc to mu pomagam troszeczke
Mondzi - gratuluje nocki!!A Twoja mama blsiko mieszka,ze jak Tymus placze to przychodzi??
Szkrabiku - no kochana!!Wielkie gratulacje!!I buziak dla Syna od ciotki Lili!!
Pediatra Mikiego mowila,ze 2 razy staly pokarm w diecie 7 miesiecznego dziecko to wystarczajaco :
Ja jednak wolalabym dawac wiecej :