reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
To prawda długo mnie nie było, Boże jak wasze pociechy porosły:szok:

Minko niestety choroby w żłobku nas nie omijają, Jasio choruje przynajmniej raz na miesiąc. Teraz podawałam mu przez 3 tygodnie szczepionkę do nosa i na razie nie rozchorował się. Więc chyba działa.
Wiolinko Jasio nam wyrósł na fajnego chłopca no tylko jeszcze żeby sikał do nocnika.. Ładnie się bawi , a wczoraj mi się poskarżył że płakał za mną w żłobku...ech serce mi się kraje.

Mondzi Jasio już nie taki kudłaty bo wyrodna matka poszła z nim do fryzjera (wyrodna matka to ja :eek:). Foty wkleję z domu w najbliższych dniach. Zestarzał się chłop, już nie ma takiego pyzatego i dziecinnego dzióbka.

Rita dawaj tego bociana, bo z niecierpliwością wypatrujemy fasolki.

Obciach trochę , ale już nie pamiętam Waszych dzieciaczków, musze nadrobić.

Zaglądam po wieści od Jasia.

Asioczku ???????????? Suwaczek??????????

Rito, to ja się chyba wyprowadzę z Warszawy - u nas zajęcia kosztują około 100, spotkanie raz w tygodniu po 45 minut :angry:.

reklama
Widze, ze nie ma wiesci od Evik to ja chyba zaraz sms-a skrobne, moze bedzie miala chwile to odpisze.

Asioczku bardzo gratuluje!!I powiedz ile sie staraliscie??

Do góry