reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

I powiedz ile sie staraliscie??

Liluś tak naprawdę jeszcze nie zaczęliśmy się starać :). :tak::-D Przy moim grafiku sierpniowo - wrzesiowym jakieś planowanie nie miało sensu. 2-3 dni w tygodniu byłam poza domem, praca do późna, ranne wstawanie około 4 więc mierzenie temperatury i inne takie nie miały sensu. Był to pierwszy cykl gdzie jakaś szansa na maluszka była.

reklama
Asioczku haha, jak to wam sie udaje, kogo tu nie zapytam to sie jeszcze starac nie zaczal,a juz brzuszek:tak: A ja?:wściekła/y: No nic, ja poczekam, no musze w koncu kiedys zajsc, nie?;-) Super, fantastycznie ujrzec te dwie krechy, bardzo sie ciesze!!Gratki i buziaki!!:-)

Jeszcze za gratki nie dziekuję tak po 12 tygodniu odetchnę.

Lila jak założysz, że jakiś cykl sobie odpuszczasz, bo masz inne plany zobaczysz, ze zaraz 2 krechy się pojawią :) Obyś i Ty wkrótce 2 krechy ujrzała.

reklama
Dobrze, że choc takie wieści od Jasia...

Asioczku, wobec tego po cichutku gratuluje :tak:.

Agast, Megan, dziękuję za namiary, jak już wrócę z tym moim potworem z uczelni to je przejrzę. Chcę go zapisac na zajęcia, bo on się tak garnie do dzieci, że szkoda go w domu trzymac.

Idę do szkoły, mam nadzieję, że nie uduszę własnego dziecka, które jest dzisiaj po prostu okropne :no:.

Do góry