Podobne tematy
- Zamknięty
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straszne jest takie czekanie.
I bezsilność.
Nie wyobrażam sobie i nawet nie próbuję, co czuje Evik :sick:
Ciezk wiedzec bo za nm dstal zapaene pluc to lezal ok 5 dni w inkubatrze ktore byly dla mnie wiecznoscia potem byla poprawa i zostal wyciagniety i praktycznie zaraz przeniesiony do sali dzieci chorych bo mial zapalenie pluc:---(stan malego tak naprawde pprawil sie dopiero po wypisaniu ze szpitala ur 17.05 a w domu bylismy 3.06 dopiero wtedy zobaczylam oczka mojego dziecka bo caly czas byly zamkniete caly czas spal nie nakarmiony moglby nie jesc a wiadomo dziecko ktore nie je nie przybiera dlatego nie zdawalam sie na pielegniarki tylko sama przychodzilam na karmienia.Podczas gdy inne mamy mialy dzieci na salach przy sobie ja mojego synka nie mialam wogolezQo- Ty to kobiteo ale w zyciu przeszlas.:-( Pamietasz po ilu dniach przyszla poprawa? My tu wszystkie czekamy na dobre wiesci od Evik ale na poprawe trzeba czekac, tylko jak dlugo?