reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej

I ja czekam na wieści. Jasiu walcz,bądź silny!Mocno wierzę, że będzie dobrze,musi być!!!Eviku kochana trzymaj się!Bardzo mi przykro, że musicie przechodzić przez coś takiego.Brak mi słów...

reklama
Przyznam się, że podczytuję Was od kilku stron. Ale nie mogę pisać. Czekam na poprawę stanu zdrowia małego człowieczka, Jasia. Evik, pozdrawiam...

Dostałam smsa od Evik:

"Hej, staram się trzymać, ale najczęściej mi się nie udaje i wtedy ryczę i wyję. Przyplątało się dodatkowo zapalenie płuc, a mały traci siły. Pozdrawiam Evik."

:-:)-:)-(

Evik bedzie dobrze bo nie ma innej opcji. To zapalenie płuc często przyplątuje się wcześniakom. I dzieciaczki, mimo, ze takie takie małe wychodzą z tego bez szwanku. Evik nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przechodzisz Ty i Twoi bliscy ale musisz być slina. Dla Jasia. Bedzie Cię bardzo potrzebował jak juz nabierze sił. W końcu teraz przychodzą na świat dzieci urodzone dużo wczesniej i są zdrowe, mimo początkowych trudności. Trzymam mocno zaciśnięte kciuki, za Jasia i za Ciebie.

Ifa- bardzo mi przykro, ze Antek miał takie prbolemy. Nie wiedziałam. Wasz przypadek jest na pewno nadzieja dla Evik.

Zaglądam wieczorem po nowiny od Jasia, ale wobec ich braku idę spac z zaciśniętymi kciukami. Dobranoc i oby jutro wieści były bardziej optymistyczne.

spadam dołączyć do córki i męża, pewnie do wieczora będę poza netem. proszę o przekazanie wieści od Evika.
Eviku - mam nadzieję, że ten dzień przyniesie zmiany na lepsze...trzymaj sie kochana!

No ja też uciekam i będę pewnie dopiero wieczorkiem. Gdybym coś wiedziała, to wyślę którejś z Was smsa, a jakby co, czekam na informację.

reklama
Do góry