reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

ja tylko na minutkę :)
dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia półroczkowe :D !!
Piotrek dostał od swojej mamy okrągłe klocki sensoryczne fisher price - ze zwierzątkami w środku i bardzo jest zadowolony, a terazsiedzi mi na kolanach i chciałby pogryźć klawiaturę i dodatkowo ciągnie mnie za rękaw (no nie pisz już mamo...), więc uciekam.

reklama
hejka :)
miałam jakieś problemy z dostaniem się na babybooma(przeszło mi nawet przez myśl że dostałam bana ;))
::) ::) ile już napisałyście... :)
Aletko wątek ZAGADKI -fajna sprawa czy już jest założony?

Nenyah dziekuję za umieszczenie mojej Karoli na pierwszej stronie!!!!!! :)

......i najserdeczniejsze życzenia dla PIOTRUSIA Emiliany z Okazji Pół Roczku!!!.... :) :) :)

Beatusku mam nadzieję, że CUM Was ominie oraz, że nie ma żadnej bakterii.
Trzymaj się! Współczuję...

Easy ja też miałam problemy ze stroną- w ogóle się nie chciała otwierać i tak jak Aletka zastanawiałam się nad tym czy nie ściągnełam jakiegoś trojana.

Wszystkiego naj naj dla Piotrusia

Z ciekawości zalądam na noworodka i pisząca na nim Zawadka bardzo sie dziwi że tam tak pusto. Ona chyba nic nie wie o przenosinach?

heyka

podam linki do ksiazeczek - bedzie szybciej i prosciej
tylko klik i zapis na dysk

Usnij wreszcie
[ftp]ftp://netstellar.dyndns.org/usnij_wreszcie.doc[/ftp]

Ksiazka kucharska dla najmlodszych
[ftp]ftp://netstellar.dyndns.org/babycook.exe[/ftp]

milego czytania i gotowania ;)

Hej dziewczynki

Dla Piotrusia Emiliany 100 lat!!!!!

Mongea - bardzo proszę o przepisy ;D
Agast - my w tym roku robimy prezenty tylko dzieciaczkom
Rito - czy zasięgnęłaś opini pani dr w sparwie zajęć basenowych i dziurki w serduszku? Jestem ciekawa bo niektórym osobom pani dr z Krysiewicza zabroniła uczestniczyc w tych zajęciach. Ja osobiście nie konsultowałąm tego z lekarzem bo z Mateuszem jest ponoć wszystko ok ale jestem ciekawa i to bardzo jak sprawa wygląda u Was?

A my dzisiaj zaliczylismy trzeci raz basen i powiem Ci Rito, ze rzeczywiście woda była o wiele cieplejsza co nie powiem bardzo mnie ucieszyło bo Mateusz był spokojniejszy i bardziej zadowolony niż poprzednio ;D Instruktor i pomocnica marudzili, że jest im za ciepło ale to przeciez zajecia dla dzieci a nie dla nich. Niech mi tylko spróbuja zminić temperature wody na następnych zajęciach >:D

No to chyba dzisiaj już nie dam rady więcej naskrobać bo po tym basenie jestem zawsze jakaś taka padnięta i non stop bolą mnie też oczy. Hymmm czego oni tam używają????

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Wojtusia Emiliany z okazji skonczenia pol roku!!!!![

Mongea - dzieki!!
Madzik, Gumecka - witamy!!!Prosze nie przepraszac!! :D
Szkrabiku moj kochany - to jest jez,jez taka poducha,troche rehabilitacyjna, w nia sie nie wchodzi,Miki na niej lezy, nadmuchuje sie ja powietrzem z suszarki do wlosow, do dostania w ikea,dostal na chrzciny :D
Nenyah - a bedzie mozna odczytac w windows,czy jak to tam sie pisze :-[??
Beatusku - no to dzielny chlopczyk z Igorka i kochana trzymam kciuki co by to badanie nie bylo konieczne,skoro nie ma objawow zadnych,przybiera na wadze to podejrzewam,ze juz bakterii nie ma. Tak jak z Mlodym moim bylo. A bedziesz jeszcze robila badanie moczu??Przed tym badaniem??

Do góry