reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

ja tylko na minutkę :)
dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia półroczkowe :D !!
Piotrek dostał od swojej mamy okrągłe klocki sensoryczne fisher price - ze zwierzątkami w środku i bardzo jest zadowolony, a terazsiedzi mi na kolanach i chciałby pogryźć klawiaturę i dodatkowo ciągnie mnie za rękaw (no nie pisz już mamo...), więc uciekam.

reklama
hejka :)
miałam jakieś problemy z dostaniem się na babybooma(przeszło mi nawet przez myśl że dostałam bana ;))
::) ::) ile już napisałyście... :)
Aletko wątek ZAGADKI -fajna sprawa czy już jest założony?

Nenyah dziekuję za umieszczenie mojej Karoli na pierwszej stronie!!!!!! :)

......i najserdeczniejsze życzenia dla PIOTRUSIA Emiliany z Okazji Pół Roczku!!!.... :) :) :)

Beatusku mam nadzieję, że CUM Was ominie oraz, że nie ma żadnej bakterii.
Trzymaj się! Współczuję...

Easy ja też miałam problemy ze stroną- w ogóle się nie chciała otwierać i tak jak Aletka zastanawiałam się nad tym czy nie ściągnełam jakiegoś trojana.

Wszystkiego naj naj dla Piotrusia

Z ciekawości zalądam na noworodka i pisząca na nim Zawadka bardzo sie dziwi że tam tak pusto. Ona chyba nic nie wie o przenosinach?

heyka

podam linki do ksiazeczek - bedzie szybciej i prosciej
tylko klik i zapis na dysk

Usnij wreszcie
[ftp]ftp://netstellar.dyndns.org/usnij_wreszcie.doc[/ftp]

Ksiazka kucharska dla najmlodszych
[ftp]ftp://netstellar.dyndns.org/babycook.exe[/ftp]

milego czytania i gotowania ;)

Hej dziewczynki

Dla Piotrusia Emiliany 100 lat!!!!!

Mongea - bardzo proszę o przepisy ;D
Agast - my w tym roku robimy prezenty tylko dzieciaczkom
Rito - czy zasięgnęłaś opini pani dr w sparwie zajęć basenowych i dziurki w serduszku? Jestem ciekawa bo niektórym osobom pani dr z Krysiewicza zabroniła uczestniczyc w tych zajęciach. Ja osobiście nie konsultowałąm tego z lekarzem bo z Mateuszem jest ponoć wszystko ok ale jestem ciekawa i to bardzo jak sprawa wygląda u Was?

A my dzisiaj zaliczylismy trzeci raz basen i powiem Ci Rito, ze rzeczywiście woda była o wiele cieplejsza co nie powiem bardzo mnie ucieszyło bo Mateusz był spokojniejszy i bardziej zadowolony niż poprzednio ;D Instruktor i pomocnica marudzili, że jest im za ciepło ale to przeciez zajecia dla dzieci a nie dla nich. Niech mi tylko spróbuja zminić temperature wody na następnych zajęciach >:D

No to chyba dzisiaj już nie dam rady więcej naskrobać bo po tym basenie jestem zawsze jakaś taka padnięta i non stop bolą mnie też oczy. Hymmm czego oni tam używają????

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Wojtusia Emiliany z okazji skonczenia pol roku!!!!![

Mongea - dzieki!!
Madzik, Gumecka - witamy!!!Prosze nie przepraszac!! :D
Szkrabiku moj kochany - to jest jez,jez taka poducha,troche rehabilitacyjna, w nia sie nie wchodzi,Miki na niej lezy, nadmuchuje sie ja powietrzem z suszarki do wlosow, do dostania w ikea,dostal na chrzciny :D
Nenyah - a bedzie mozna odczytac w windows,czy jak to tam sie pisze :-[??
Beatusku - no to dzielny chlopczyk z Igorka i kochana trzymam kciuki co by to badanie nie bylo konieczne,skoro nie ma objawow zadnych,przybiera na wadze to podejrzewam,ze juz bakterii nie ma. Tak jak z Mlodym moim bylo. A bedziesz jeszcze robila badanie moczu??Przed tym badaniem??

Do góry