reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dziewczyny BAAAAARDZO dziękuje za życzenia i gratulacje :) jesteście kochane :)
Ja to sie obawiam by poród nie był taki ciężki jak z WIki :)
to sie narodzi dzieci u nas :D

reklama
Czarnulko i ja sie dołącze do zycze
Witam dziewczyny po swietach dawno do was nie zagladalam bo cierpialam na chroniczny brak czasu.
Miałam dzisiaj chyba najgorsza noc odb urodzenia nynka spanie było do 01.20 a pozniej co chwile pobudka a miedzy 04-07 juz wogole spania nie było tylko dada.... tatata.....itd.takze jestem koszmarnie nie wyspana .
U nas dalej bezzebow a tak jak was czytam to wasze dzieciaczkow juz sporo ich maja.
pozdrawiam ciepło ja niestety dzis juz do pracy a mam lenia straszliwego.

CZARNULKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ORAZ GRATULUJĘ!!!!

Easy to super, że się Wam Święta udały!

zQo współczuję nocki.

Dziękuję za życzenia urodzinowe za które jeszcze nie dziękowałam  ;D

Ja właściwie tylko wpadłam się zameldować i uciekam, ale później postaram się zajrzeć.
Mężyk właśnie poszedł na zakupy, między innymi do apteki bo jednak się rozłożyłam. Święta jeszcze przetrwałam, ale dzisiaj już fatalnie się czuję i chyba jednak choróbsko mnie nie minie.

Hejka :)
Czarnulko - gratulację!!!
Aletko - witaj w gronie @. Ja właśnie czekam na @ bo już powinna się pojawić ale po niej ani widu ani słychu. Może w zeszłym miesiacu coś mi się w organiźmie poptaszkowało i znowu będę miała spokój na jakieś pół roczku. Oby....bo tak mi było bez niej dobrze.
Od razu zaznaczam, że w ciążu nie jestem choć mi się ostatnio śniło, że trzymałam Matusia na rękach i miałam duży ciążowy brzuch ;)Hymmm...nie powiem jak sie obudziłam byłam troszkę przerażona ::)
Agast - a to zdolniacha z Hani :D Wydaje mi się, że Hania zaczyna klęczeć bo niedługo zacznie się podciągać i będzie próbowała wstawać. Na basenie mamy takiego chłopca, który właśnie tak robił a teraz jak tylko się czegoś uczepi to próbuje wstać. Śmiesznie to wygląda bo nóżki mu się trzęsą jak takiej małej sarence hi hi

No dobra to ja uciekam bo se walnęłam farbę na włosy i idę zobaczyć co mi wyszło. Mam nadzieję,. że sie nie załamię
A i dziękuje za gratulacje w związku z wygraną

Witam po świętach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla czarnulki i Pauli z okazji urodzin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarnulko wielkie gratulacje !!!!!!!! :)
Oraz zaległe życzenia dla wszystkich siedmio miesieczniaków .......

Swięta mineły super , pyszne jedzonko , fajne prezenty  :) :) :)

Aletko gratuluje ząbków !!!
Frotko ja również ma takie postanowienie na nowy rok jak Ty ;)
Agast my również jesteśmy bezzębne .

Dziś byliśmy na szczepieniu .Iga waży 7 kg . W 6 tyg przybrała 700 g lekarz mówi,ze za mało. Kurcze jakas drobinka mi rośnie ::) Za to wzrostem długa panienka 74 cm !!!!

Aletko Tak mam sam początek ciąży :) A suwaczek wstawie obowiązkowo :) termin z moich obliczeń według @ będe miała około 27 sierpnia ale 2 stycznia idę do lekarza a więc będe wiedziała napewno :)
A dzieciaczkow będzie troszke :) Moja mama ma termin na 12 lipca a siostra jeszcze nie wiem :( bo nie była jeszcze z badaniami u lekarza,idzie w styczniu :) a więc lato będzie pełne wrażeń :)

No i z tego wszystkiego zapomniałam Czarnulce złożyć życzenia urodzinowe.  Kochana, wszystkiego dobrego, niech ciąża przebiega bezproblemowo, bez żadnych mdłości itd a siostrzyczka/braciszek dla Wiki dadzą Wam mnóstwo radości i miłości.

A ja wychowuję moje dziecko od dzisiaj, stwierdziłam, że on mnie po prostu szantażuje - na chwilę nie mogę go zostawić samego, bawi się ładnie kiedy ja jestem obok a najlepiej jak podaję mu wszystkie zabawki itd. Postanowiłam więc byc twarda i stanowcza i teraz ja się męczę a on raz na jakiś czas zamiast radosnych pisków wydaje taki niby-płacz, żeby zobaczyć jak zareaguję. Oj, ciężkie chwile przed nami.

img89765sl.jpg

reklama
Aniu, śliczna panienka :)

Aletko, no tak to jest z dziadkami, przy czym ja mam dodatkowo wyrzuty sumienia, bo sama go tak rozpieściłam... Mam nawet wrażenie, że babcia mniej Wojtka rozpieszcza niż ja a to przecież powinno być odwrotnie.

Do góry