reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

to jeszcze Wiki
o.jpg
mama_weso_a_ja_mniej.jpg
mama_pr_buje_nam_wic_mnie_do_le_enia_na_plecach.jpg
i_192.jpg

reklama
Mondzi - smutne te historie :-:)-( ciuchcia bardzo fajna, ekstra jest tez z chicco, taka ma kuzyn mikiego i pewnie niedlugo bedzie juz nasza, ale bardzo mi sie podoba, jak znajde na allegro to wkleje linka.
Megan - a jak Ty sie czujesz??
Agast - :-( Zdroweczka zycze Haneczce!!!
Colletta - dzieki:tak:

A MagW slyszalam, slyszalam Maje!!!!!Cudo!!!!!!!!!Mezyk cos zrobil i uslyszalam, w tej pierwszej przesylce jeszcze, dzieki :-)
Minko - slicznie sie Wiki prezentuje!

Pociąg z cyrkiem firmy CHICCO!!! OKAZJA !!! (138402747) - Aukcje internetowe Allegro

To taka Mondzi :-)

A ta to juz w ogole wypas

JEŻDŻĄCY POCIĄG Fisher Price LITTLE PEOPLE @GW (138176545) - Aukcje internetowe Allegro

Na allegro sa jego rozne ceny,bo i nawet po 153 zl, ciekawe od czego to zalezy?? :/

O mamo,a Lego to nawe po 600 zl!!

Jeszcze takie cosik znalazlam :)

CIASTOLINA-POCIĄG-DUŻY ZESTAW firmy PLAYGO (139417552) - Aukcje internetowe Allegro

i

EDUKACYJNY POCIĄG Z KLOCKAMI CIUCHCIA CIĄGADEŁK (138878562) - Aukcje internetowe Allegro

ZABAWKA WESOŁY POCIĄG (139018033) - Aukcje internetowe Allegro

CIUCHCIA DREWNIANA Z WAGONKIEM I KLOCKAMI KOLOROWE (139124417) - Aukcje internetowe Allegro

A to juz nie ciuchcia,ale tez fajne dlka dziecka, ktore bawi sie resorakami,a Miszko ma fiola na ich punkcie, mamy nawet resoraki,ktorymi bawil sie tata jak byl maly :D

GARAŻ - PARKING + 4 AUTKA (138967535) - Aukcje internetowe Allegro

PIETROWY GARAZ PARKING 4 AUTKA SUPER CENA ! HIT (137332608) - Aukcje internetowe Allegro

Jejku,ale Was zameczam tymi linkami,to juz wiecej nie wklejam, powiem tylko,ze fajne sa tez linki z ciastolina :)

Minko Wiki ślicznaaaaa!!!!!!!!!I jak ładnie sama je!

Oj kiedy ja doczekam samodzielnego jedzenia...w Karoli wykonaniu.

Agast Dużo Zdrówka dla Hani!Trzymajcie się!!!!

Dobry wieczór...

Przede wszystkim chciałam pogratulować Pauli i powiedzieć, że bardzo bardzo bardzo się cieszę jej radością :laugh2:

Ściskam też kciuki za starania Lileczki (Lileczko cały czas pamiętam o Twoich pytaniach, ale po prostu nigdy nie mam czasu na takiego długiego posta :zawstydzona/y: ).

No i zgadzam się z Megan, że dwóch chłopaków to też fajowa opcja :cool2:

I więcej na żaden temat się nie wypowiem, bo chciałam tylko się Wam wypłakać, że nasze noce to istny koszmar i piekło :no: od 1 w nocy do 7 rano mam dziki sajgon, w związku z czym jestem kompletnie nie do życia :baffled: I nie zapowiada się, żeby to się miało szybko skończyć, bo przyczyną nie są złe maniery Grzesia, tylko oczywiście brzuchol. Teraz dopiero tak naprawdę doceniam, jak bezproblemowym pod względem spania dzieckiem był Łukasz... :zawstydzona/y:

Dobre wiadomości dla wszystkich, którzy nie chcieliby mnie odwiedzać wkrótce w szpitalu psychiatrycznym są takie, że po powrocie Męża do pracy będzie przyjeżdżać do mnie na całe dnie Babcia, a za trzy tygodnie wracają Teściowie i Teściowa zadeklarowała chęć stałej pomocy aż do czerwca. Także mimo wszystko jest nadzieja, że jakoś dam radę :sick:

Dobra, lecę złapać trochę snu przed kolejną jazdą bez trzymanki... :baffled:

Myślcie o mnie ciepło...

Agast, trzymajcie się! Zdrówka życzę raz jeszcze!

Megan, no nie musi, nie musi... Ale pamiętam, że kiedyś pisałaś żebyś chciała, a ja zapomniałam, że Wy na dwójce nie zamierzacie kończyć... Co ma być to będzie...

Minko, dzięki za kolejną basenową lekcję. Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się to wykorzystać. No i całkiem sporo zupki ma Wiki na tym talerzu - brawo!

Lila, dzięki za linki. Całkiem fajne ceny mają te zabawki.

Cola, a próbowałaś dawać Karoli jedzenie, by jadła sama? Ja się długo nie mogłam przekonać, bo nie dość, że straszliwie dbam o Tymkowe ciuchy (a wizja plam mnie przeraża), to jeszcze nie bardzo lubię jak się brudzi... Ale teraz jak je sam budynie, serki, kanapki, no wszystko właściwie oprócz obiadów, przy których jeszcze pomagam, to strasznie jest to fajne. Rzadko coś spada poza krzesełko, brudne są właściwie tylko rączki i pysio, bo resztę zasłania śliniak. Polecam!

Wizytę Chrzestnego mamy za sobą. Trzy miesiące różnicy, jakie są między Tymkiem, a Krzysiem coraz mniej są widoczne. To znaczy Tymek bardziej kumaty, ale ładnie się razem bawią. Krzysiu jeszcze czworonożny, ale nawet to nie ma większego znaczenia, bo Tymek chodzi na tyle stabilnie, że nie ma obawy, by w niego wszedł. Fajnie się bawili i Tymek był bardzo ożywiony, co daje mi do myślenia mniej więcej tyle, że ostatnio bardzo zaniedbaliśmy życie towarzyskie, umarło śmiercią naturalną z braku czasu i ochoty... Jedynie z rodziną jakieś kontakty są... A co do spotkania jeszcze, to Michał prawie cały czas siedział przy kompie i telefonie, bo jakieś instalacje... Wkurzony stwierdził, że się w poniedziałek zwalnia, bo on ma tego dość. WIem, jak zależy mu na spotkaniach z tymi akurat ludźmi i się nie dziwię, że wkurzony. Zresztą ja też, bo do teraz zajmuje się pracą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spać idę... Padam...

Shirleyko, brak snu, to chyba ta największa udręka macierzyństwa... Wspólczuję, bo ja miałam problemy z przetrwaniem ciągłego karmienia, a czegoś takiego jak brak snu z powodu brzucha, to tego wogóle nie znamy... Mam nadzieję, że pomoc rodziny będzie dla Ciebie odciążeniem... No i zazdroszczę teściowej... Trzymaj się!

reklama
Shirleyko kochana trzymaj się!dlaczego te kolki przebrzydłe czepiają się takich maleństw:wściekła/y: wiem coś na ten temat i tym bardziej duuuuuużo cierpliwości Ci życzę!
Dobrze, że są chętni do pomocy :tak: to ważne mieć pewność, że można liczyć na rodzinę.

Do góry