Dobry wieczór :-)
Aletko, nie dałam się, Amelka też nie ;-)
Ty będziesz mi zazdrościła ciąży, a ja Tobie, że nie rzygasz
Ale fajnie, że czujesz ruchy
Magdulku, Wiolinko, Megan, Colletta, MagW, Tilli, Nenyah, (przepraszam, jeśli kogoś pominęłam, zapewniam, że nie celowo!) dzięki za życzenia zdrówka. Przydały nam się i podziałały
Cola, ale super foty wstawiłaś!
Na zimę kombinezonik kupiłam w rozmiarze 98.
Akualnie zakładamy: rajtki, spodenki ocieplane (sztruks, a w środku jeszcze warstwa bawełniana), body, ciepłą bluzeczkę, kurteczkę zimową, szal i czapkę zimowe, rękawczki, buciki ocieplane (informacje aktualne jako, że dzisiaj nadeszła zima).
Natko, jestem zdecydowana. Mam nadzieję, że nie będę tego żałowała...
Swego czasu wstawiałaś chyba zdjęcia butków Maciusia, podobnych do Tombutków. Czy możesz mi zdradzić gdzie je kupiłaś?
Gratuluję tajemniczych osiągnięć Maciusia
Rita, dzięki za super foty!
Tymek przez buzię oddycha tylko kiedy ma zapchany nosek. CebionMulti dostaje z zalecenia lekarza. Papcie Tymek ma nie przez cały dzień. Biega też w skarpetkach. Na oczko nie wiem, bo sama bym nie dała, jedynie po zasięgnięciu opinii pediatry. Nie wiem co Tymek lubi najbardziej, bo wszystko wciąga nosem (no może oprócz pomidorówki). Ostatnio ze smakiem zajadał się gołąbkami.
Mondzi, gratuluję zakupu. W sam czas, że tak powiem
Super foty! I cieszę się, że Twój Tymek lepiej je.
Hm... na wiosnę będziesz się starała o rodzeństwo dla Tymka?
Evik, nie łam się. Zdarzyło się, że Tymek nabił guza podczas obecności obojga rodziców... ale żyje i ma się świetnie, a po guzie ani śladu ;-)
Tilli, cieszę się, że tak dobrze się miewasz
i dzięki za przemiłe słowa dla podwójnych mam. Prawda jest taka, że na razie Amelia większą część dnia przesypia, więc się nie napracuję, bo uważać muszę tylko na Tymka ;-)
Agast, jak się czujesz? Zdrówka Tobie i biednej Twojej Hani życzymy!
Dla porównania naszych dzieci napiszę, że Tymek też ma 86 cm, ale waży 13800...
Frotko, ale super foty przesłałaś! Wielkie dzięki
Nenyah, super foty dostałam na skrzyneczkę!!! Wielkie dzięki
Nenayah, Magdulku, Natko, Lila, Megan, Cola, ja też się cieszę. Ileż można chorować!
Juciu, ano miesiąc minął! Coś podeślę, dziś albo jutro ;-)
Beatko, jak to ostatnio ujęła moja dobra znajoma: z rodziną wygląda się dobrze na zdjęciu... ;-) Nie przejmuj się.
Wieczorem kładę Tymka do łóżeczka, światło ma zgaszone przez cały czas, ale drzwi otwarte. Zamykam je kiedy zaśnie.
Minko, gratuluję zakupu. Super buciki! I zdjęcia cudne!
Shirleyko, u nas też brzucholek daje popalić. Myślę o Tobie szczególnie ciepło! U nas jazda od 5 do 7 rano...
Asioczku, ale masz dużą panienkę!
A moja panienka waży 5,5 kg. Mam co nosić... ponadto właśnie wyrasta z ciuszków i całe szczęście, że mam po Tymku różne rozmiary... czas się przesiąść na większy!
Nadrobiłam, jeśli pominęłam kogoś/coś ważnego to wybaczcie, ale oczy mi się już zamykają. Zmykam. Dobranoc!