reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Beatko, współczuję rodzinki :-( Ja też mam właśnie takie różne przechery z różnymi wujkami dziwnymi, sen mi to z powiek spędza, no ale przecież kiedyś musi się skończyć, prawda? Nie bardzo mam jak się od tego odciąć niestety, ale liczę bardzo na to, że sytuacja po prostu się uspokoi.

Co do zasypiania, to Wojtek zasypia przy takiej malutkiej lampce włączonej kontaktu - daje czerwone światło, które tylko rozświetla kontury więc nie przeszkadza w zaśnięciu ale i ciemności nie są potężne.

Aletko, no właśnie, w Smyku to albo Spider Mey albo Barbie, ewentualnie zestawy kuchenne czy coś takiego. Ale nie mam czasu na Allegro, jutro jedziemy z wizytą do kolegi i muszę mieć coś dla małej. Wyślałam o Muli, Totul ją bardzo lubi, albo o czymś świecąco-grającym, tyle że to kosmicznie drogie.
Ja zabawki dla Wojtka oglądam w sklepie a potem zamawiam na Allegro, dużo taniej wychodzi. Chyba że się kupuje zabawki poza Warszawą - Grający-uczący w Smyku kosztuje chyba około 90 zł, na Allegro około 70 plus przesyłka a ja na Opolszczyźnie będąc kupiłam za 65 czy 68 zł :tak:

Asioczku, Juciu, zapewne obraz ubłoconego Totula teraz Was rozczula (ale się zrymowało), ale za rok to się może zmienić niestety... Pocieszające jest to, że kiedy Wasze maluchy będą się tak brudzić, Totul będzie się brudzić bardziej :-)

Asioczku, faktycznie masz wysoką pannę - Wojtek nosi ciuszki głównie 86, chociaż wiadomo, jak to jest z rozmiarówką :baffled:

Co do rybki, to my kupujemy od jakiegoś czasu tylko pangę - jest pyszna i delikatna. Polecam.

I przeraziła mnie myśl o tym, że będę musiała kupić prezent pod choinkę mojej chrześnicy - panna ma 11 lat i do tej pory jakoś szło, ale teraz? W ubiegłym roku dostała bluzkę "imprezową", cokolwiek miałoby to znaczyć, ale w tym? No przeciez Barbie Jej nie kupię :baffled: Chociaż może jakąś książkę, albo cokolwiek z serii Witch, byle niebieskie, to podobno jest teraz "jazzy" czy jakoś tak :baffled:

reklama
Juciu - sliczny, oj sliczny ten maly Brzdac :-)
Nenyah - ale Nati urosl!!!Coz to za przystojniak rosnie, te oczko,no boski jest
!!A powiedz skad,za ile macie takie autko??

Minko, Wojtek chyba ma takie same, tylko czerwone. To sa te z Sympatexem, prawda? No i taka duża Wiki! Tylko buźkę schowała, szkoda :(

Aletko, widziałam ostatnio taki wózek w Smyku, kosztował 200 coś zł. Po prostu mnie zatkało, to niektóre "ludzkie" wózki tyle kosztują!

A Wojtek ciąga za sobą samochodzik na sznurku albo jeździ na takim policyjnym motorko-rowerku. Ale bardzo lubi też coś przed sobą pchać, jakby wózek - mamy taki jeździć i Totul go często eksploatuje.

Haha Frotko!!No walsnie,co kupic takim duzym dzieciom, hahaha ,,jazzy,, czy jakos tak, swietna jestes!!!:tak: :-D :tak: Napewno kupisz cos,co jej sie spodoba choc to ciezkie jest, rosna te dzieci rosna;-)

Dobra ide obiad nastawic, pierogi z zamrazalnika,bo narobilam dnia pewnego 140 szt( babcia Arka pomagaal lepic;-) ), 72 zamrozilam wiec git na pare szybkich obiadow bedzie:tak:

Lila, rosną, ale w ogóle nie wiem, kiedy. Wciąż nie mogę uwierzyć, jaka ona duża, za każdym razem jakją widze, oczy przecieram ze zdumienia. Inna sprawa, że one wszystkie teraz takie dorosłe, że szok. Ale z prezentem będę miała kłopot.

Aletko, no ale wiesz, to była gondolka, a może nawet wielofunkcyjny, może dlatego ;-) Paranoja po prostu.

Wrrr, nie wkurzać mnie pierogami! Chociaż ja też mam luzik, bo dostałam od teściowej kotlety mielone, także my z Wojtkiem wszamaliśmy rybkę, a panowie kotlecika i będzie git :-)

Ale takiego pysznego pieroga z kapustą i grzybami to bym zjadła!

Wstawilam wode;-) Haha Aletko to jest sposob, co??;-)
Frotko,ale ja mam ruskie:baffled: Zobacz, kiedys dziewczynki w wieku 11 lat jeszcze lalkami sie bawily,a teraz tak sie to zmienilo, no strasznie:eek:

reklama
Minko butki fajne ,Modelka też,dawno nie było fotek Wiki ,prawda??

Lila ja też trzymam za Ciebie kciuki co by Bociek do Ciebie pierwszej przyleciał :yes:

Smacznych obiadków,hmm,chyba nastepnym razem kupię tą pangę skoro tak kusicie:-)

Do góry