reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witajcie!
Załapałam właśnie totalnego doła i nie widzę z niego wyjścia. Dlatego chyba się wycofam  :(

Megan super zdjątka Piotrusia! Śliczny z niego facet! Przepisy już wysyłam. Z gg sprawa jasna ;)

Agast gratuluję kolejnych sukcesów. U nas z prezentami tak jak u Easy czyli dorośli nie kupują sobie, tylko ja mężowi, on mnie, dlatego nie pomogę.

Mongea super zdjątka!

Aletko mam nadzieję, że to jednak nie skaza tylko jakieś uczulenie i szybko dacie mu radę. Z mężem już postanowiliśmy że Szymkowi na Gwiadkę właśnie kupimy puzzle piankowe.
Co do nicka to jak widzisz dałam radę i mój profil nazywa się Nienna, ale nazwa, którą Wy widzicie to PaulaC i o to mi chodziło, żeby nie robić zamieszania.
Dałam radę, ale dziękuję za chęć pomocy.

Minko współczuję Wikuni i Tobie problemów z oczkiem.

Semi witaj po latach. Miło, że jesteś.

Easy ja mam kołdrę dla alergików z wypełnieniem poliestrowym, nie wiem jakiej firmy, ale jest bardzo fajna i cieplutka.

Yariva-Janko  witaj!

Świeżynko to faktycznie nie za wesoło. Trzymaj się!

reklama
hi mamusie

wlasnie wpadla mi w rece (a raczej na kompa) elektroniczna ksiazka kucharska z przepisami dla niemowlat - na kazdy miesiac od 5-tego miesiaca - zajmuje niecale 1MB a przepisy sa calkiem calkiem ;)
jak ktos chetny - dajcie cynk to podesle

Aletko staram się, staram ;)

Mongea ja już mam tę książeczkę więc dziękuję, ale pewnie Dziewczyny chętnie skorzystają.

Uff, ależ gnacie :)
Ja na wygnaniu u siostry, na szczęście ma internet więc teraz jak Wojtek zasnął, ja nadrabiam.

Agast, jeśli chodzi o prezenty, to mojemu mężowi na przykład radość sprawiają tylko perfumy, krawaty, koszule i spinki do mankietów  :mad: Dla siostry jeszcze nie wiem, ale pewnie jakaś bielizna albo kosmetyki, chyba że sama coś wybierze. Dla reszty rodziny nie kupujemy prezentów, będziemy losować (my mamy dużo osób na Wigilii, każda wylosuje jedną i tej kupuje prezent, oczywiście dzieci liczą się osobno :) )

Aletko, niepokojąco wyglądają te zmiany u Kornelki  :( Mam nadzieję, że słowa Shirleyki się sprawdzą i plamy szybko znikną.

Paula, główka do góry i dużo uśmiechu  ;D Przytulamy Cię z Wojtkiem na poprawę humoru.

Mongea, ja też poproszę książeczkę. Może mnie to zmobilizuje...

A, i kupiłam wczoraj nianię elektroniczną, dzisiaj jadę ją odebrać no i...w sobotę mój dorosły syn przeprowadza się do swojego pokoju  :( Nawet nie myślałam, ze to będzie takie trudne...

easy1978 pisze:
Jucia no dobrze, że już jesteś! Już Ci pisałam, że fajnie, że wszystko OK! A czy dzidziolek nie pokazał co ma między nóżkami??? Bo ciotka to ciekawa jest  ;D
(...)
Wiecie, że staram się zawsze, żeby Wam się nie nudziło i mam kolejne "niedziecięce" pytanie. Nawet z gatunku dziwnych. Potrzebuję kołdrę... Wiem, że mogę kupić je nawet w supermarketach, ale  nigdy tego nie robiłam i może doradzicie mi jakąś firmę lub na co zwrócić uwagę przy zakupie? No wiecie, żebym za 2 miesiące nie miała jakiejś szmaty...

Easy - Podaczas usg "zupełnie przypadkiem" napomknęłam o przewidywaniach rodziny i znajomych, że na pewno będzie chłopiec. Pożartowaliśmy sobie z tego, ale zupełnie mimochodem gin stwierdził, ze "coś tam dynda między nogami" ;), ale uciął potem spekulacje twierdząc, ze jest o wiele za wcześnie, żeby móc coś rozpoznać i być pewnym tego rozpoznania. Jeśli będę miała usg 20 grudnia, to może wtedy będzie już to możliwe - to będzie 21 tydzień.

Co do kołder...nie wiem, jakie preferujesz puchowe/sztuczne/ciepłe/zimne, ale dość duży wybór jest w IKEA. Kupowałam tam kołdry w sierpniu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Są lekkie i dobre na każdą porę roku - w zimie ciepłe, w lecie nie pocisz się jak mysz...Jedyną ich wadą są rozmiary, bo jeśli chodzi o poszewki pasują oczywiście tylko te ikeowskie...jakżeby inaczej.... ::)

Frotko dziękuję za przytulenie :)
Życzę Wam by przeprowadzka Wojtusia do własnego pokoju przeszła bezboleśnie.

Megan doszły do Ciebie przepisy?

Hejka,
My dzisiaj z rana bylismy u dentysty, ale nie dalam sie i dzis wzielam znieczulenie ;DJeszcze teraz mnie trzyma,ale co tam 10zl i bez bolu,moglam tam siedziec i siedziec ;DOd dzis dentysta juz dla mnie nie sadysta,ale Minko trzymam kciuki za Twoja wizyte!!!Wspolczuje zatkanego kanalika lzowego i bardzo podobaja mi sie zdjecia Twojej Wiki :D
Marry - coz za sliczny przystojniak w Twoim pospisie!!
Easy - ja to 3?? :mad: :D A co do kolderki my mamy tak fajna,wielka,lekka,ale nic wiecej nie powiem,bo jest ubrana,a jest naprawde wielka,bo 2m na 2,50.Kupilam kiedys w markecie. Hmm,ale pomoglam ::)
Nenyah - to czekam na wiesci przesylkowe. Ja, gdybys rosylala za koszty przesylki rzecz jasna oddam.
Megan - zdjecia Piotra sliczne :D
Mongea - podpisik sliczny :D A co do cytatow... fajnie tak powspominac...I poprosze o ksiazeczke Usnij wreszcie i kucharska :D
Aletko - no no zab po zabku,gratuluje :D Widzialam juz ten podpis. Bardzo fajny!! :D
Jucia - ciesze sie,ze wszystko oki :D
Yariva, Yariva!! Witaj ;DJak tak mi sie krzyknelo :-[
Paula - no no, coz to za czarne mysli!! :p
Agast - co dla meza nie powiem,bo przeczyta,dla starszych z rodzinki nic,tak sie umowilismy, mamie kupilam czajnik,bo nie ma,a dla Mlodego myslalam o zabawce interaktywnej z dzwiekami wydawanymi przez zwierzatka,bo takiej nie ma,albo koniku bujanym :D

reklama
Do góry