reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Easy co do prezentow dla doroslych jest u nas podobnie :)))) Robimy prezenty sobie nawzajem (ja mezowi a on mi), na prezenty dla rodzicow zrzucamy sie z rodzenstwem, ale nie sa to zadne szalenstwa :) Mysle ze to dobre rozwiazanie bo tak bysmy chyba z torbami poszli ;)

Heloł :)
Melduję się z rana, na chwileczkę tylko, bo mały krzykarz cos tam pokrzykuje w pokoju :)

Aletko, u nas też sucha skóra na nóżkach, takie plamy i trochę szorstkie policzki itd. generalnie od dawna, więc u nas większe prawdopodobieństwo skazy (jakos wierzyć mi sienie chce, żeby u Was nie wyszła wcześniej, gdyby była) a na razie learze nic nie kazali mi odstawiać, dostałam specjalne preparaty to kąpieli i smarowania ciałka (do kąpieli olejek LINOLA), jest trochę lepiej i na razie mam sie nie przejmować :)
No i masz supe podpis :)

Easy, no w sprawie kołdry nie bardzo pomogę. Kiedyś był szał na 100% owczej wełny i ja taką mam i sobie chwalę, ale pewnie jest dużo innych ciekawych na rynku...

Semi, witaj :)

Agast, u nas też nocka z niezliczoną ilościa pobudek, tyle, że dzis, z racji braku męża miałam Piotrusia w łózku no i nie musiałam przynajmniej wstawać do niego i go odkładać...  >:D

Minko, powodzenia u dentysty, a jak męzowska noga...? ;)

Cieszę sie, że sie Wam zdjecia podobały, ale czy ktos (pewnie Aletka ;)) jest mi w stanie powiedzieć, dlaczego nie chcą sie powiększać...?I jak to zrobić, żeby sie udało? Bu... A miał taką fajną minkę na ostatnim... :(

Dobra, lecę na razie, całuski

Aletka pisze:
easy alez ja nie wysyłalam zdjec?!?!?!?! to czego mogłas nie dostac????

No właśnie... to czas chyba wysłać co nie co... Ciotka się stęskniła, no ... i dlatego bręczy :-)

megan
wybacz... zapomniałam... a chciałm na pisać, że Piotruś BOSKI!!! :laugh:

Witajcie! Ja też się melduję. Co prawda pod innym Nickiem, ale skoro zmiany, to na całego ;-) Więc Janka staje sie nieaktualna ;-)

Teraz mam mało czasu, ale po powrocie do domu z cała pewnoscią nadrobię to co tu już naprodukowałyście.

A na razie przesyłam buziaczki!!

Megan ;D

Aletko dzieki za podpowiedz :) Myslalam o tych klockach ale jakos nie bylam przekonana :) No a jutro maz jedzie po towar wiec bylaby okazja :)))

Yariva witaj ;D

Ja właśnie odebrałam :(

Aletko, dzięki za link z allegro z klockami gumowymi  nawet nie wiesz ile ja szukałam takich klocków  dzieki 
A co do reszty,to damy rade

A teraz sie zbieram do ginekologa  bo mam na 11.00 bede wieczorkiem jak Wiki zaśnie

hej, wczoraj juz nic nie napisalam bo moj synek postanowil pokazac jaki z niego diabelek  ::) Poza tym ma jakas wysypke  :(
colletta, zrobione :D
naya, nadal Ci sie zle forum wyswietla?
Paula, bardzo dobrze zrobilas zapraszajac Swiezynke :)
Lila, gratuluje 2 zabkow na raz  :o my mamy stan=0 w tym temacie
Igusek, jasne, ze Cie pamietamy - nie wyglupiaj sie! :D Pisz z nami jak najwiecej. Ucaluj Jasia w lapke od cioci Nenyah ;)
easy, Marysia boska w tym zielonym wdzianku - czad! No i te rozesmiane oczka... ehh :) Ale wiesz, easy, ja czekam na wiecej zgodnie z Twoja obietnica :p Odnosnie koldry - fajne sa w Jysku www.jysk.pl
Martynka, uwazaj na siebie. I kuruj teraz lapke! :) pozdrawiam
Minko, jaka Wikusia juz jest duza :o no i jak zwykle sliczna :) Straszne to, ze znow z oczkiem ma problem :(
Aletko, gratuluje kolejnego zabka... juz 4 :o (To Nati chyba zostanie bezzebny bo on tylko marudny jest czasem i mysle, ze to zeby bo ciagle chce sie drapac po dziaslach, ale zebow 0  ::) )
Megan, prawde mowiac nie wiem czy przez maila to przejdzie. Jak skopiowalo sie 650 stron to mialo 100MB wiec to staszny kolos wyszedl (skopiowalam wszystkie 1068). Nawet nie wiem w jakiej to formie wyszlo bo poszlam spac a sciagalo sie dalej. Teraz nie mam mozliwosci obejrzenia tego. Zobaczymy, pewnie zrobie z tego zipa i postaram sie Wam rozeslac. Dzis bede wiedziec co i jak. No a zdjecia Piotrusia po prostu boskie.
Mongea, Inga w avatarku swietna (te oczy!) i sliczne zdjecie w podpisie :) / Fajne te wspominki z noworodka. Ja tez czasem zagladam do stron 'ciazowych' i czytam co my wtedy wyczynialysmy :D
Jucia, gratuluje bijacego serduszka :)
Shirley, przylaczam sie do pytania mad; ja nigdzie dyni nie widzialam (tylko w gazetce reklamowej widzialam zdjecie, ale na polkach sklepowych tego nie ma!)  ::)
Semi, witaj :D Pozdrowienia dla Huberta
Yariva witam  ;D
Agast wspomniala o prezentach swiatecznych i przeczytalam o tym, ze maz easy napisal list do gwiazdora i przywolalo to u mnie mysl, ktora mnie troche martwi. Roznice regionalne. Nati jak wiecie ma jednego rodzica z Warszawy a jednego z Krakowa, i babcie (moja mame spod Poznania). Tak wiec jedni dziadkowie (moi tesciowie) mowia, ze w Wigilie przychodzi Aniolek, moja mama, ze Gwiazdor, a ja i moj tata, ze Mikolaj  ::) Dziecko zglupieje! Oczywiscie ja uwazam, ze powinnismy sie umowic na jedna nazwe (Mikolaj). Na szczescie Nati w tym roku nie kuma, ale za rok?... ehh

reklama
Czołem, Mamusie i Brzdące! :) Mój brzdąc dał mi nieźle do wiwatu w nocy: pobudki regularnie co godzinę! Nad ranem wzięłam go już do łóżka, ale tym razem nie pomogło... :-[ I jestem dziś klapnięta, a w dodatku "coś" mi wlazło pod łopatkę i boli jak piorun! Z trudem udaje mi się podnieść Wojtka. :-[ A do tego wszystkiego czeka mnie wyprawa (z Wojtkiem) do ZUS-u! Seria katastrof!
Aletko, z tego, co wiem, skaza ma prawo ujawnić się po wprowadzeniu nabiału do diety dziecka. Po prostu część maluchów jest na tyle wrażliwa, że reaguje już na te niewielkie ilości, które są w pokarmie mamy. Wierz mi, temat zgłębiałam. :( Ale mam nadzieję, że to chwilowa "niedyspozycja" (oby!) I 4 ząbki! No no! :laugh:
Agast, sorry, nie pamiętam, to Ty pytałaś o prezenty? Ja zamierzam kupić mamie jakiś sweterek, tacie koszulę (bo ostatnio bardzo mu się spodobały nabytki mojego męża), babci myjkę do pleców na długiej rączce, a małemu łobuziakowi krzesełko do karmienia. Nie mam jeszcze pomysłu na prezent dla siostry, a dla męża nie napiszę co, bo jeszcze przeczyta! ;)

Do góry