hej, wczoraj juz nic nie napisalam bo moj synek postanowil pokazac jaki z niego diabelek :
Poza tym ma jakas wysypke
colletta, zrobione
naya, nadal Ci sie zle forum wyswietla?
Paula, bardzo dobrze zrobilas zapraszajac Swiezynke
Lila, gratuluje 2 zabkow na raz
my mamy stan=0 w tym temacie
Igusek, jasne, ze Cie pamietamy - nie wyglupiaj sie!
Pisz z nami jak najwiecej. Ucaluj Jasia w lapke od cioci Nenyah
easy, Marysia boska w tym zielonym wdzianku - czad! No i te rozesmiane oczka... ehh
Ale wiesz, easy, ja czekam na wiecej zgodnie z Twoja obietnica
Odnosnie koldry - fajne sa w Jysku
www.jysk.pl
Martynka, uwazaj na siebie. I kuruj teraz lapke!
pozdrawiam
Minko, jaka Wikusia juz jest duza
no i jak zwykle sliczna
Straszne to, ze znow z oczkiem ma problem
Aletko, gratuluje kolejnego zabka... juz 4
(To Nati chyba zostanie bezzebny bo on tylko marudny jest czasem i mysle, ze to zeby bo ciagle chce sie drapac po dziaslach, ale zebow 0 :
)
Megan, prawde mowiac nie wiem czy przez maila to przejdzie. Jak skopiowalo sie 650 stron to mialo 100MB wiec to staszny kolos wyszedl (skopiowalam wszystkie 1068). Nawet nie wiem w jakiej to formie wyszlo bo poszlam spac a sciagalo sie dalej. Teraz nie mam mozliwosci obejrzenia tego. Zobaczymy, pewnie zrobie z tego zipa i postaram sie Wam rozeslac. Dzis bede wiedziec co i jak. No a zdjecia Piotrusia po prostu boskie.
Mongea, Inga w avatarku swietna (te oczy!) i sliczne zdjecie w podpisie
/ Fajne te wspominki z noworodka. Ja tez czasem zagladam do stron 'ciazowych' i czytam co my wtedy wyczynialysmy
Jucia, gratuluje bijacego serduszka
Shirley, przylaczam sie do pytania mad; ja nigdzie dyni nie widzialam (tylko w gazetce reklamowej widzialam zdjecie, ale na polkach sklepowych tego nie ma!) :
Semi, witaj
Pozdrowienia dla Huberta
Yariva witam ;D
Agast wspomniala o prezentach swiatecznych i przeczytalam o tym, ze maz easy napisal list do gwiazdora i przywolalo to u mnie mysl, ktora mnie troche martwi. Roznice regionalne. Nati jak wiecie ma jednego rodzica z Warszawy a jednego z Krakowa, i babcie (moja mame spod Poznania). Tak wiec jedni dziadkowie (moi tesciowie) mowia, ze w Wigilie przychodzi Aniolek, moja mama, ze Gwiazdor, a ja i moj tata, ze Mikolaj :
Dziecko zglupieje! Oczywiscie ja uwazam, ze powinnismy sie umowic na jedna nazwe (Mikolaj). Na szczescie Nati w tym roku nie kuma, ale za rok?... ehh